בבקשה תרגום

בבקשה תרגום

אני פונה ללב של הבחורה שמתרגמת באתר טורק את הסדרה.... תמשיכי בבקשה לתרגם את עונה 4 זה ממש קריטי עבורי

vitekriver

New member
מצטערת בשבילך אבל אין

תרגום לעונות 4 ו5 בעברית בשום מקום אז אם תבקשי יפה ומספיק בנות ישתפו פעולה אפשר לקחת תרגום באנגלית ופשוט לפרש אבל זה פרויקט לא קטן צריך השתתפות של כולן ונתרגם את 4-5 זה סה"כ 26 פרקים צריך לחכות ולראות מה כולן יגידו

Gas Panic

New member
שמעי, זה פשוט דורש ממני זמן.

זה לוקח זמן, ובאמת שהייתי רוצה להמשיך לתרגם, אבל זה בעייתי. אני אנסה להתחיל, עכשיו כשאני רואה שיש הרבה אנשים שרוצים. אני באמת אשתדל, מבטיחה

vitekriver

New member
אני אעזור כמה שאוכל

ואם לא אוכל אז אין לי בעיה להביא אוכל ושתיה לעוסקות בעבודת הקודש חחחחח

Gas Panic

New member
אוקיי, אז ככה.

אתן חייבות לזכור, תרגומים זה משהו דיי רציני שמתפרסם הלאה בכל מיני אתרים, וצריכה להיות רמת אנגלית ועברית יותר מסבירה כדי להתקבל לרוב קבוצות התרגום, אז בואו נשמור על הרמה הזאת. מי שחושבת שהיא באמת מתאימה ומוכנה לעשות את זה שתפנה אליי במסנג'ר ([email protected]) ונראה מה הלאה. אני אתחיל לתרגם עכשיו את 403, בכל מקרה:)

וואי אתן מלכות

תודה תודה תודה תודה ושוב תודה אני אוהבת אתכן הכי בעולם עשיתן לי את היום :) ותודו שהלאנה כל כך יפה שזה כואב

vitekriver

New member
חחחחחחחחחחחחחח

למישהי יש את מחלקת תלונות הציבור? אני רוצה להתלונן על דיילת מסוימת ולהערתך, דבי ופי באמת מלכות ממש שמשון יובב אלה הלנה יפה אבל גניפר יותר

אני מצטערת אבל את טועה

כשאני מסתכלת על הלנה בא לי לבכות ולשאול את אלוהים למה הוא חילק לאישה אחת כל כך הרבה יופי שהוא יכל לפצל מספיק לי רק העיניים המדהימות שלה ואני מושלמת חחחח וכשאני מסתכלת על בט אני רואה אישה יפה אבל יש קצת מה לשנות

vitekriver

New member
תראי אני פשוט לא אוהבת

עיניים כחולות בגלל שלי ולכל המשפחה יש זה משעמם כזה ויבש ובגלל זה אני מוצאת את המראה הספרדי ועיניים חומות מהמם אז אני עושה מכרז מי שמעוניינת להחליף שתיצור קשר והלנה יפה אבל בט שלמות

נו ככה זה

מי שיש לו עיינים חומות יראה באלה שאין להם יותר יפים ובדיוק ההפך ! כי שהוא רואה אצלו הוא רגיל כבר אז הוא נדהם מהאחר >< וגם הלנה וגם בט שתיהן פצצות הייתי מוכנה לעשות שלישייה

vitekriver

New member
נפאל!!!!!!!!!!!!!!!!!

את בת 13!! מי מספר לך את הדברים האלה??? בלע בגיל 13 שיחקתי בבית ברביות כל היום ורקדתי בלט (פי אל תצחקי עלי נו...) אני יוצאת מזה בחורה בשרשורים האלה... וכן צודקת כל אחד רוצה מה יש לאחר אז מחליפים?

למעלה