בבקשה תקראו!!!!! בבקשה!

חיזפ

New member
בבקשה תקראו!!!!! בבקשה!

תודה לכל מי שנכנס!!! אני ראיתי את כל הפרקים של "המשפחה" ורק את הפרק האחרוון לא! בבקשה תגידו לי: מי ניצח ב"המשפחה"? חשוב ביותר!!! ותודה לכל העונה.....

M i l k y W a y

New member
הילד של ההורים קראו לו אנדרו נראה ל

לי.....והוא היה נגד הקירח בסוף....היה להם שתי משימות בראשונה הקירח והחמוד זכה ובשניה הארס הזה זכה...והוא חילק את כל הכסף שווה בשווה לכל אחד מהמשפחה...ממש נשמה...

IDOffryn

New member
נצל"ש המירוץ למליון 5 ../images/Emo58.gif

מסתבר שבלג האחרון של המירוץ היו 2 משימות של שודרו: לפני הדי-טור היה רוד בלוק שבו אחד מבני הזוג היה צריך לבצע איזה משהו אינדאני.. אני חושב שטקס. וגם לפי הדי-טור הייתה עוד משימה שבה הם היו צריכים להשיג את הבגדים החמים שהם לבשו אחר כך. תמונות מ2 המשימות יש באתר של cbs.

באמת אף פעם לא הבנתי

איך תמיד יש להם בגדים חמים, שקי שינה, שמיכות וכל מני דברים שלא יכולים להכנס להם יחד לתיק. אתה אומר שתמיד זה ככה? שיש משימות שלא משודרות? feal the beat oh ho yo

אם את כ"כ בטוחה שטעיתי

אנא ממך תרגמי את המשפט לעברית, שהרי את צריכה להבין את מה שכתוב כדי לדעת שיש שם טעות.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gifAR5 לא כל כך קשור../images/Emo28.gif

חחחח איזה חלום הזוי היה לי היום על המירוץ 5..
כמובן. *אזהרה* הודעה טיפשית מאוד.. אני כזה הולך ברחוב ליד הבית שלי ופתאום אני רואה את קולין וכריסטי יושבים בתחנת אוטובוס. אני הולך לשם ומדבר איתם והם אומרים לי שהם בביקור מעריצים בישראל (חחח מוזר) הם מדברים בעברית, פתאום אני רואה את מרשל ולנס נוסעים במכונית על ידי, שהם קיבלו מהמעריצים בישראל. ואז אני שואל אותם "איפה התאומות?" ואז פתאום קמי וקרלי יושבות לידי
, ואני מדבר מלא עם התאומות ואז אני שואל "איפה שרלה ומירנה" ואז התאומות אמרו שהן מאחרות (הכל בתחנת אוטובוס). חח וזהו.
על ההודעה הלא קשורה.

חחחחח אני חלמתי ../images/Emo58.gifAR5

זה היה לפני הגמר וזה היה בזמן טקס האמי ... חלמתי ששרלה ומירנה חזורת לגמר ( הישרדות 7 אהמ אהמ ) אבל הן צריכות להגיע לפני שתי קבוצות וככההם יעלו לפיינל 3 ! וחלמתי שהן לוקחות . אבל זה לא היה ככה והתעצבתי אבל חפיף...

איך זה להיות ניג'ס,קרצייה אחד

שהרוב שונאים בגלל שאתה קובע עלינו "כחסרי חיים". שאתה בעצם החסר חיים היחיד בפורום הזה ? אין יל כח לענות לך אז אפילו אל תטרח להגיב !

maya567

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון - תודה עידו
דבר שני - אלו נראו משימות די מגניבות. מילא הבגדים, שבהחלט היה אפשר לוותר על זה, אבל האינדיאני/אסקימוסי נראה ממש מגניב. מהתמונות נראה שהם היו צריכים להקים אוהל טיפי או משהו בסגנון.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

באמת נראה לי מוזר שקים וניקול לבשו את אותו כובע אדום בקנדה..

למעלה