בבקשה תצביעו!

אילנוש14

New member
בבקשה תצביעו!

שלום אני דיי חדשה בפורום נרשמתי לפני שבועיים שלוש אבל לא הצגתי את עצמי. אממ..שמי אילנה ואני אוהבת לרקוד חחח אממ..אוהבת את התוכנית נולד לרקוד ו...זהו אין לי מה להגיד יותר חחחח. אמ...כמו שכולם יודעים לפחות הרוב אז יש הצבעה ב Ynet לגבי שישה שהוציאו אותם שהם אלמוג , מעיין , נטלי , ליאור , אליאור אני חושבת :/ הסינית שכחתי איך קוראים לה. אז אני בעד אלמוג (בן חורין) מי שמכיר מעולה! ומי שלא אז שיכיר :) אממ..בבקשה תצביעו לו אם אתם יכולים אם אתם אוהבים מישהו אחר תצביעו למי שאתם רוצים אבל אם לא איכפת לכם בבקשה תצביעו לאלמוג!!!!!!! אפשר להגיד שאני די "מעריצה" אותו חח =] אז אנא מכם אנשים D: תעשו טובה תצביעו! . תודה מראש למצביעים.

פיפוש5

New member
אני מצביעה למי שטוב לא למי ש...

רק בסדר ואלמוג רק בסדר. אני חושבת שיש כאלו שיותר מגיע להם לחזור.

אילנוש14

New member
?

מה הכוונה בסדר? , וחוץ מזה אני אמרתי אתם אוהבים מישהו? אם כן אחלה! תצביעו לאותו אחד אבל אם אתם לא אוהבים אף אחד או לא יודעת לא אכפת לכם למי להצביע אז רק ביקשתי אם אתם יכולים להצביע לאלמוג זה הכל אתם לא חייבים ממש ממש לא חייבים.

אילנוש14

New member
?

מה הכוונה בסדר? , וחוץ מזה אני אמרתי אתם אוהבים מישהו? אם כן אחלה! תצביעו לאותו אחד אבל אם אתם לא אוהבים אף אחד או לא יודעת לא אכפת לכם למי להצביע אז רק ביקשתי אם אתם יכולים להצביע לאלמוג זה הכל אתם לא חייבים ממש ממש לא חייבים.

ברוכיתתתתתתתת../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

ואני אם יעל דובר לא תהיה בגלגל הצלה [לא נראלי שהיא תהיה
] אז אי אצביע לאלמוג או לאליאור
תהניי

Photo Fairy

New member
די כבר עם ההצפות

גם בפורום של האתר הרשמי. פעכס. נמאס! כל החברים של אלמוג ושל יעל דובר (מי זאת בכלל????) מציפים את הפורום וזה פשוט מגעיל כבר. אני אצביע לאליאור כהן בכל מקרה. לדעתי הם פספסו אותו ויש לו בהחלט מה לתרום.

../images/Emo110.gif

אני הגבתי שם פעמיים על יעל.. ואני יודעת מי השאר שהגיבו.. הם לא חברים של יעל.. 100%..
וככה זה.. אנשים אוהבים אותם אז מגיבים.. וזה לא חייב להיות הצפה של מישו אחד.. כי עובדה שלא.. אני יודעת אתזה:) וגם חברים שלהם לא ישבו ויגיבו כל היום
לא נראלי.. ויעל הופיעה בתוכנית השנייה..
את בטח לא זוכרת תשם שלה פשוט
ואליאור באמת היה טוב!

Photo Fairy

New member
זה פשוט נורא מוזר

שההצפות באות בגלים. פתאום שני עמודים שלמים הודעות של *יעל דובר!!!!!!!* ואז כלום, ושני עמודים שלמים של *אלמוג המלך!!!!!!!* וזהו. נורא מוזר. זה ממש לא נראה אקראי. ואחרי העמוד הרביעי זה ממש עולה על העצבים.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif גמאני מצביעה לאליאור.../images/Emo45.gif

הוא מעולה, והוא קרוב משפחה. ^^

למעלה