הצבעתי כבר 8 פעמים....חחח
T Tustus New member 24/5/03 #20 גם אני...../images/Emo6.gif היא עדיין במקום 1 בינתיים בקצ'ורה נכון אוףף... אני לא מצליחה לראות כמה אחוז יש לנטי בקטגוריה של השחקנית
גם אני...../images/Emo6.gif היא עדיין במקום 1 בינתיים בקצ'ורה נכון אוףף... אני לא מצליחה לראות כמה אחוז יש לנטי בקטגוריה של השחקנית
L love amor New member 24/5/03 #21 תוצאות בינתיים: לנטליה יש-45% היא מקום שני עדיין.... פלורנסיה משהו מובילה עם 49% קצ'ורה-מובילה עם 93% חחחח
תוצאות בינתיים: לנטליה יש-45% היא מקום שני עדיין.... פלורנסיה משהו מובילה עם 49% קצ'ורה-מובילה עם 93% חחחח
$ $ מעיין $ New member 24/5/03 #22 חח... כנסי ../images/Emo13.gif כן בקצ'ורה היא עדיין מקום ראשון [93% פשש...] ובקטגוריה של השחקנית יש לה 45%
חח... כנסי ../images/Emo13.gif כן בקצ'ורה היא עדיין מקום ראשון [93% פשש...] ובקטגוריה של השחקנית יש לה 45%
T Tustus New member 24/5/03 #25 תודה../images/Emo70.gif איזה יוווופי אז קצ'ורה בטח תזכה כבר...נכון לא נראה שמישהו יעקוף אותה כבר וגם 45 זה טוב רק חסר קצת
תודה../images/Emo70.gif איזה יוווופי אז קצ'ורה בטח תזכה כבר...נכון לא נראה שמישהו יעקוף אותה כבר וגם 45 זה טוב רק חסר קצת
N niravital New member 24/5/03 #30 גם אני כבר הצבעתי... חחחחח, שכל אחד ילך לחברים, דודים, סבים, ושיצביע גם משם!!!
ש שירה אוריירו New member 24/5/03 #33 כולם להצביע לנטי!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצביעו כולםםם לנטי שתזכה במקום ה-1 בתור השחקנית הכי טובה ועל הסדרה!
כולם להצביע לנטי!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצביעו כולםםם לנטי שתזכה במקום ה-1 בתור השחקנית הכי טובה ועל הסדרה!