בבקשה תענו..

Light Spark

New member
בבקשה תענו..

אני לא יודעת אם זה ממש קשור לפה לפורום כי רק נכנסתי אליו פעם ראשונה. בכל אופן...אני בכיתה יב' הייתי בצו התייצבות לפני כשלושה וחצי חודשים. לרב האנשים שאני מכירה שלחו כבר זימונים למודיעין ולחלק אפילו לתלפיות. לי בינתיים לא שלחו כלום. רציתי לשאול האם זה אומר משהו על הקב"א שלי?

omer87

New member
זה עוד לא אומר כלום אם את רק ב יב

בהצלחה בהמשך!!! ומניסיון אני יכול להגיד לך שגם אחרי 1432 זימונים שנשלחו אליי הבייתה הגעתי בסופו של דבר לכל"צ

RunZ

New member
../images/Emo41.gif

לא כולם מקבלים זימונים למודיעין או כל דבר אחר, קרו הרבה מאוד מקרים שהצבא פשוט "מדלג" על אנשים שיש להם את הנתונים המתאימים וקב"א גבוהה והם פשוט נופלים בין הכיסאות, אם את חושבת שיש לך את הנתונים צרי קשר עם יחידת האיתור של חיל מודיעין, עם קורות חיים, ציונים וכו' ותראי להם שיש לך מוטיבציה. אבל אולי במשך הזמן עוד תקבלי זימונים בכלל, אי אפשר לדעת.. בהצלחה.

Light Spark

New member
אוף..

בלי קשר..אני לא רוצה מודיעין...בכלל אני חושבת על עתודה או משהו. שפוט לא יודעת...גם מי שנולד אחרי קיבל זימונין למודיעין וזה גורם לי לחשוב שאולי הקב"א שלי יצא נמוך או משהו...למרות שבבית ספר יש לי ציונים ממש טובים טפו טפו טפו...

The Peanut

New member
קב"א זה לא קשור לציונים של בית ספר

זה בנוי לפי נתונים אישיים ודפ"ר - דירוג פסיכוטכני ראשוני. לי יש חרא ציונים אבל קב"א פסדר. אני קיבלתי תלפיות אבל זה קקה זה דבר במילא. אני במקומך הייתי מנסה לקבל משהו יותר שווה, כמו, למשל לדוגמא, פאראמדיקית.
בהצלחה.

Light Spark

New member
אבל..

נו בסדר אבל מה הקטע? שהכל מבוסס על קב"א..ואם לא קבלתי לא מודיעין ולא תלפיות אז מה זה אומר על הקב"א?

The Peanut

New member
לא הכל מבוסס על הקב"א

זה שעוד לא קיבלת מיונים לא אומר כלום, כי בד"כ מקבלים מיונים בתאריכים מאוד מסויימים. בטח לקראת ינואר תקבלי מיון. זה באמת תלוי לאיפה. תלפיות ומודיעין זה לא המדדים היחידים לקב"א גבוה, מודיעין זה רק עוד חיל אחד מבין כל שאר החיילות שמרכיבים את צה"ל, אני לא מציעה לך להינעל רק עליו.

JMSixfeetsmall

New member
אל תדאגי..

גם אני לא קיבלתי זימון אחד למודיעין, אבל כן קיבלתי עתודה (תקבלי מאוחר יותר). זה שלא קיבלת מיונים למודיעין לא מעיד על כך שהקב"א שלך נמוכה.

אני סיימתי י"ב ולא קיבלתי עוד זימונ

ים. מי שקיבל למודיעין בוודאי קיבל איתור של חמ"ן יש מצב שזה אומר משהו על הקב"א שלך אבל עדין את תקבלי זימונים אין לך מה לדאוג.

למעלה