בבקשה תענו

chan9

New member
בבקשה תענו

בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי פרטים לגבי קורס דיילי קרקע באל על תודה

uselessid

New member
חרשו את הנושא הזה ...

20 שקלים ביום 30 בלילה סופ"שים יותר ארוחות הסעות \ החזרי נסיעות קורס בתשלום מדים הופעה חיצונית ייצוגית שואה לעשות את המיונים שלהם במכוני השמה ... להתקבל למוסד יותר קל ... טיסה בשנה או שתיים הנחות על טיסות הומואים , כוסיות ליקוקים לנוסעים ... וזהו .

chan9

New member
ואוו

ממש תודה אגב שאלתי על הקורס לא על העבודה עצמה

לילי810

New member
אני אשמח לתת לך פרטים

אם תמקדי קצת את השאלה... מה בדיוק את רוצה לדעת על הקורס שלא כתוב בטפסים של אל-על...?

chan9

New member
מיקדתי

אין לי שום טפסים, אולי כי עדיין לא הודיעו לי מתי הקורס. בכל מקרה רציתי לדעת מה הולך שם. ימים- אם זה כולל שישי וחגים שבאמצע, לימודים, מבחנים, מה לובשים ומה הסיכוי שנכשלים? וכל פרט אחר שתוכלי לתרום לי. תודה ענקית...

לילי810

New member
בבקשה......

הקורס הוא 6 שבועות א'- ה' 8:00- 16:00 הלבוש הוא מדים של דיילות קרקע- מסופק ע"י אל- על, יש מבחנים כל כמה ימים על החומר הנלמד, תוכנות שעובדים איתם, נוסח הדיבור עם לקוחות, תיוג כבודה... אני לא בטוחה לגבי שישי, רוב הסיכויים שלא כולל, חגים בטוח שלא. בקשר לסיכויי כישלון בקורס, זה תלוי רק בך, החומר לא קשה וגם נותנים אפשרות לשפר ציון כך שאם עברת את כל המיונים הסיכויים שתיכשלי בקורס הם מאוד נמוכים. חוץ מזה אני רק יודעת שהאווירה ממש נחמדה בקורס והעבודה מאוד נחמדה. דרך אגב אני מתחילה את הקורס בסוף מרץ, זה הקורס הבא שנפתח, את גם מתחילה אותו?

chan9

New member
תודה...

תודה. מאיפה את יודעת את כל המידע הזה אם עוד לא עברת את הקורס? אני לא יודעת באיזה קורס אם בכלל כי רק אתמול הייתי בבידוק הביטחוני ואני לא יודעת מתי יחזירו לי תשובה. יש לך מושג איך זה עובד?

לילי810

New member
../images/Emo20.gif

עוד בסוף יום המיונים, לפני שבוע וחצי אמרו לנו שהקורס הקרוב נפתח בסוף מרץ, מתי את עשיית את המיונים? כי אני עדיין לא עברתי את הבידוק הבטחוני אז כנראה שאת מיועדת לקורס הקרוב, אם את רוצה להיות בטוחה או לכל שאלה אחרת תתקשרי קליטה ותעסוקה של אל- על- 039717103. את כל המידע הזה אני יודעת כי עבדתי בשדה שנתיים ומהאינטרנט... ובד"כ לוקח להם כמה ימים להחזיר תשובה.

למעלה