בבקשה תענו לי

שבט

New member
בבקשה תענו לי

אני חייבת לדעת- עד עכשיו די הייתי בטוחה שאני בהריון לפני שבוע היה הביוץ, ועכשיו פתאום התחילו לי הפרשות חומות מוזרות. לא ידעתי שיש כזה דבר הפרשות חומות והייתי בטוחה שקיבלתי מחזור. ואז גיסתי אמרה לי שהיו לה ככה 4 ימים הפרשות חומות ,ממש כמו מחזור ואחרי 4 ימים גילתה שהיא בהריון עם האחיינית המר\קסימה שלי. יכול להיות שאחרי 6 ימים מהביוץ מקבלים מחזור? יכול להיות שזה באמת הפרשות חומות ולא מחזור?

תשובה

הביוץ מתרחש כשבועיים לפני הוסת כך שההפרשות מצד אחד לא בהכרח מדובר בוסת ומאידך תאריך הביוץ שלך כיצד נקבע??? מהיכן בביטחון שהיה לפני 6 ימים. המתיני בסבלנות במידה וההפרשות ממשיכות והופכות דמיות סביר שמדובר בוסת במידה ופוסקות יש לעקוב ויום לאחר האיחור בוסת לעשות בדיקת הריון.

שבט

New member
הייתי במיון בדיוק באותו היום

בגלל כאבים עזים שבחיים לא היו... לא יכולתי לנשום ולא לזוז ופחדתי שאולי קרהה משהו אם אני בהריון ובבית חולים בדקו ואמרו שזה ביוץ לכן אני יודעת שזה היה בדיוק לפני 6 ימים אז אם זה בטוח? האם יכול להיות שאחרי 6 ימים אקבל מחזור?

שבט

New member
הייתי במיון בדיוק באותו היום

בגלל כאבים עזים שבחיים לא היו... לא יכולתי לנשום ולא לזוז ופחדתי שאולי קרהה משהו אם אני בהריון ובבית חולים בדקו ואמרו שזה ביוץ לכן אני יודעת שזה היה בדיוק לפני 6 ימים אז אם זה בטוח? האם יכול להיות שאחרי 6 ימים אקבל מחזור?

יכול להיות

שתקבלי מחזור. מצד שני, יכול להיות שזה היה דימום השתרשות (של עובר ברחם), ואז לא תקבלי מחזור.

למעלה