בבקשה תענו לי!

דהה

New member
בבקשה תענו לי!

אני תקוע עם סימסיטי כבר איזה 3 שנים ואני עדיין לא הבנתי איך עושים כסף!!!! פוטרתי מהתפקיד כבר איזה מיליון פעם!!!!!!!!111

kyle

New member
קודם כל, איזה סימסיטי!?

דבר שני, איך אפשר להיות מפוטרים? אפשר רק להיות במינוס...

דהה

New member
סימסיטי 3000

כל פעם אני מגיע ל-100,000 כי אני לא יודע איך צוברים כסף!

Sפיידי

New member
כסף

צוברים ממיסים מיסים צוברים מאנשים מגורים אנשי עסקים ואנשי מפעלים נקרא לזה כמה שיש יותר אנשים בעיר בכול התחומים ככה יותר כסף אבל בצד השני של המטבע יש את החובות! חובות משלמים על כל מבני ציבור (כמו בתי ספר, ספריות, תחנות אוטובוס ועוד ועוד) ו"משלמים" ליועצים , לא משלמים להם בדיוק משלמים למה שהוא מייצג נגיד תחבורה... אז משלמים על אחזקת התחבורה עכשיו אם יש לך אי איזון שלילי אתה תיגמור את החודש עם מינוסים אי איזון חיובי אז תגמור את החודש עם יותר כסף ממה שיש לך עכשיו יש לזכור לא לבנות יותר מדי מבני ציבור אבל מצד שני לתתמה שהתושבים רוצים זה הכול נמצא בראש , צריך לדעת איך לאזן את הכול כדי להרוויח, להעלות מיסים להוריד מיסים זה תלוי במצב ובאותו רגע

דהה

New member
אז ככה....

אין אני מעלה או מוריד מיסים? מה זאת אומרת אנשי עסקים מפעלים וכו´? איך אני עושה אותם? כנ"ל לגביי אנשים מכל התחומים איך אני עושה את זה?!

יש שם שלושה חלונות קטנים...

מגורים, מסחר ותעשייה, עבור כל אחד משלושת סוגי האזורים שבעיר. פשוט תעלה את מיסים בכל אחד מהם כמה שאתה רוצה, אבל זכור לשמור על איזון בין כסף טוב לשביעות רצון התושבים.

reshef

New member
אפשר להיות מפוטרים

זה קורה אחרי מספר שנים של גירעון כלכלי בלי שנראית יציאה ממנו באופק (ע"פ התקציב). תבנה פשוט עיר ותבטל את המסים ואז תגדיל למקסימום את התקציבים, תוך כמה שנים תראה איך שיפטרו אותך אבל יגידו בנימוס ש"ערים רבות ירצו שתהיה ראש העיר שלהם"... כן בטח

למעלה