בבקשה, תעזרו, תגיבו לי!! פלייייז!!!

אם היא לא היתה מאמינה, היא לא היתה הולכת

אני יודע שהיא אמרה "הכל זיבולי שכל", אבל מעשים חזקים יותר מכל אמירה. העובדה היא, שהיא הלכה למגדת-העתידות הזאת. אתה בעצמך אמרת שהיא הלכה "מתוך סקרנות". מה יש להסתקרן, אם היא באמת ובתמים חושבת ש"הכל זיבולי שכל"? כמו שאמרתי - זה עסק מסוכן. ואני בהחלט מאמין שיש אנשים שמסוגלים לחזות את העתיד, או לפחות חלקים ממנו. העניין הוא, שאינך יכול לדעת מי מהם צודק ומי מהם טועה אלא לאחר מעשה. ועצם האמונה שלנו ב"נביא" כזה או אחר, עלול להיות בדיוק הדבר שיכריע את הכף בין נבואה אמיתית לנבואה שקרית. ולגבי נוסטרדמוס: אני מציע לך ללכת לספרייה ולהסתכל בספרים ישנים על נבואות נוסטרדמוס. תראה איזה תחזיות כתובות שם לעשור הראשון של המאה ה-21, תשווה למציאות, ותגיד לי אתה אם מדובר בנבואות אמת או לא.

תראה, זה אפשרי, נכון

אפשר אולי להכריע את הכף בין נבואה אמיתית ונבואה שקרית. אפשרי! ראשית,היא לא הלכה לשמוע על חייה האישיים כמו ששמעה. היא הלכה מתוך סקרנות (לאם תקבל תשובה או לא) לדעת מה יהיה בעניין החובות, ואם יסתדר הכל בזה. תבין איך היא הרגישה כשהיא התחילה לשמוע דברים שלשמם לא באה בכלל?? דבר נוסף, האישה שניבאה לה את העתיד, הציגה שמות! שמות של ילדיה - היה שם קטע מעניין. לאחד הילדים שלה היה יום הולדת ממש שבוע לפני זה (בת 44 לא אמרה את שמו או תאריך לידתו לה). ודבר שני, לילד הקטן שלה קוראים בשם מאוד לא רגיל (לא אציין אותו כאן) וכשהחוזת עתידות התחילה לבטא אותו, היא לא הצליחה כל-כך, אבל בת 44 שמעה את שלוש האותיו הראשונו, והשלימה לה! אתה מבין איזה חזק זה?? זה נראה לי קצת יותר מ"סתם נבואה". ועוד כזו שהתגשמה לנגד עינייה.

כפי שאתה יכול להבין גם

היא לא אמרה לה כלום לגבי החובות, כי כשבעלה מכר את המשאית שעליה התבססו כל המשכורות בביתם, והשאיר אותה לבד ככה, היא כמובן שקעה בחובות מעל לראש!!! והיא עד היום שם בעצם. אז לא היה טעם להגיד כלום. היא אמרה לה דווקא דברים שאולי היא הייתה יכולה איכשהו למנוע, אבל לך תדע. כנראה שדברים קובעים לא מונעים.

למעלה