בבקשה תעזרו לי!

Lital 941

New member
בבקשה תעזרו לי!

אני כל הזמן שמעת בבית שליכל מיני רעשים..כלומר, אני שומעת צעדים ולפעמים גם ארונות שניפתחים וגם חלונות ולפעמים ישלי הרגשה שיש מישהו לידי ואין אף אחד. ואתמול קרה לי משהו נורא מוזר- יש איזה חפץ מסוים שנעלתי בחדר שלי לפני כמה ימים [בשביל שאחותי לא תיקח לי אותו..]ואתמול ישנתי בחדר אחר בבית שהוא לא החדר שלי ואז הרגשתי משהו שמאוד מציק לי מתחת למזרון אז בדקתי מה זה ואז ראיתי שזה אותו חפץ שהיה נעול בחדר שלי..וזה מאוד מאוד מוזר.יש סיכוי שיש איזה רוח בבית שלי?? בבקשה תענו לי מהר כי אני מאוד פוחדת!!

הסיפור על החפץ לא כל כך קשור ולא הגיוני

ולגבי הקולות מהבית האם הבית הוא עשוי מעץ? בית ישן? כי לבית יש קולות משלו בלי קשר לרוחות תמיד. האם היו ארועים מוזרים נוספים?

Lital 941

New member
תשובות..

הבית קיים כבר שישים שנה...והבית לא עשוי מעץ..אבל מאז שהייתי קטנה הייתי תמיד שמעתי כל מיני קולות של צעדים בבית ותמיד פחדתי,וכן היו ארועים מוזרים נוספים ,למשל ,לפני כמה שבועות המזגן שלי בחדר התחיל לפעול לגמרי בעצמו ואז הוא נכבה ואז הוא נדלק שוב ואחרי בערך דקה הוא נכבה ,וכשאני נמצאת בחדר שלי אני מרגשיה כאילו מישהו כל הזמן מסתכל עליי..ולפעמים אפשר להרגיש כזה משב רוח קל כשכל החלונות סגורים והמזגן לא עובד.וזה לא רק אני ..גם אחותי הקטנה פוחדת אני לא יודעת עם זה ספציפית מזה אבל..היא למשל פוחדת להיסתובב לבד בבית ,ואם לומר את האמת גם אני קצת פוחדת להסתובב בבית לבד..

יש שתי אופציות

האחת שאין לזה קשר לרוחות וזה הקולולת הטבעיים של הבית והפחד של אחותך יכול להיות נובע מהרבה דברים אחרים או מפחד משהייה לבד כמו כל או רוב הילדים הקטנים, השניה שזה קשור לרוחות (לדעתי המזגן לא קשור לכך כי אולי היה לו טיימר או קפיצה חשמלית שהדליקה וכבתה אותו) ואז הייתי ממליצה להזמין מדיום או מתקשר מוסמך על מנת שיבצע גירוש או טיהור לבית ולפני הכל תבדקו את המזוזות בבית, לרוב רוחות רומזות על דברים רעים שבאים להתרחש, וטהרו את הבית בעזרת קטורת, ושטיפת הבית עם מי ים ולזרות מלח בפינות החדרים ומתחת למיטות במשך חודש לפחות.
דווחי מה קורה איתך בהמשך לינוי

למעלה