בבקשה תעזרו לי

ran81993

New member
בבקשה תעזרו לי

התחלתי עם פאלרמו והחלוצים שלהם לא ממש סקוררים בבקשה מי יכול להגיד לי חלוץ שמסכימים למכור אותו ב-8 מיליון לירות סטרלינג וחלוץ שמסכים לבוא, fred לא מסכים תודה מראש נ.ב מי שכותב את שם החלוץ שירשום אותו באנגלית או את שם הקבוצה שהוא משחק בעונה הראשונה

sok777

New member
מה???

לפאלרמו יש אחלה חלוצים!! Makinwa הוא תותח שהופך להיות מעולה [אני בעונה 3 באיטליה והוא עם 11 שערים מ14 משחקים ואני לא מאמן פאלרמו]. חלוץ עוד יותר תותח- Carcacciolo. אני בעונת 07-08 והוא שיחק 14 משחקים ואחד נכנס כמחליף וכבש 15 שערים!! ולשניהם יש 18 פינישינג. עכשיו תגיד שוב שאין להם סקוררים.. יש להם את החלוצים הכי מבטיחים אולי בליגה האיטלקית!! Carcacciolo בכלל הופך להיות תותח..

ran81993

New member
וגם אם מישהו נפצע?

אז אני רוצה עוד חלוץ אבל אני רוצה שהחלוץ הזה יהיה ברמה מעל שניהם החלוצים האחרים אפסים אני חייב עוד חלוץ והתלהבת ה כי טובים בליגה יש את בצ'נקו את יבראהמוביץ שאין על מה לדבר אדריאנו ויש עוד מלא הרבה יותר טובים בבקשה תעזרו לי אם אתם מכירים חלוצים שהם תגליות אני מעדיף חלוץ שיהיה צעיר ואם כבר מדברים על תגליות אז לא קשור כל כך לנושא אבל לפלארמו יש שוער בן 16 תותח בקבוצה הצעירה והדטאבייס שלי רגיל ולא עשיתי את הליגה האיטלקית בfull ככה שכל אחד יכול למצוא את השוער הזה

sok777

New member
אמרתי אולי הכי מבטיחים בליגה!

זה לא אומר הכי טובים. ואתה יכול גם להגיד תודה.. עוזרים לך. החלוצים מעולים, אם בכל זאת אתה רוצה חלוץ יש את קסאר דלגאדו הארגנטינאי. יעלה לך הכי הרבה 4.5 מיליון פאונד. מי עוד יש? קבנאג'י.. יבוא באיזה 6.5 אני מניח.. יש הרבה טובים. אפשר גם את דאג'וברטו.. הוא מבטיח.. ב6 מיליון. הכי כדאי לך דלגאדו.

ran81993

New member
צדקת.

עשיתי משחקי אמון והם באמת טובים, יש לי עכשיו 15 מיליון את מי לקנות? שווה לקנות את לוקה טוני ב11 מיליון? ותודה על העזרה.

sok777

New member
לוקה טוני טוב..

ותחרות על הרכב ראשון זה בריא. בכל אופן אתה יכול למצוא מישהו צעיר כמו טבז [אם יהיה לך מזל תקנה אותו ב11 מיליון] או פודולסקי [10 וחצי אם יהיה לך מזל. מקסימום 13] או כמו שאמרתי דלגאדו שהוא תותח.. ולא נעים להגיד אבל... אמרתי לך!

ran81993

New member
חחחח

ניסיתי לקנות את טבז אבל באותו הזמן לא היה לי 8 מיליון ועוד 5 מיליון בעוד 24 חודשים.... ולאחר מכן הוא לא הסכים. את מי שווה לקנות סקורר? קשר? הגנה?

sok777

New member
אם לא קנו את דלגאדו

אז אותו!! נדיר למצוא אותו לפני שקונים, זה רק בחודש הראשון! תקנה אותו.. מקסימום בהמשך את פודולסקי. הם אותה רמה רק שסזאר חסר נסיון. אבל תותחים!! וסליחה ששכחתי להגיד שם ואנגלית. בכל אופן חברי היקר פה השלים את המלצתי.

ran81993

New member
פודולסקי נראה לי יותר טוב

אבל הוא לא הסכים ודלאגו עולה רק 2 מיליון וגם הנתונים שלו טובים אבל חסרים לו כמה נתונים

ran81993

New member
בסוף קניתי את טבז ב15 מיליון פאונד

נגמר חלון העברות

למעלה