בבקשה תעזרו לי...

בבקשה תעזרו לי...

רופאת גסטרו שהייתי אצלה אמרה לי שהיא חושדת שיש לי את מחלת הצליאק , היא קבעה לי תור לקולונסקופיה וגסטרוסקופיה , את שתי הבדיקות אני עושה באותו יום , אגב אני בת 38 , חוץ מזה נעשו לי בדיקות דם על מנת לראות איזה רמה של הורמון מסוים שכשהוא גבוה אז יש צליאק בדרך כלל , התשובות לשמחתי יצאו שליליות , אני רוצה את עזרתכם בזה שתספרו לי האם אתם יודעים על מקרים שבדם לא ראו ובבדיקות פולשניות שלוקחים ביופסיה כן ראו באופן וודאי שיש צליאק , אני מאוד מודאגת מהעניין כי יש לי את כל הסימנים של צליאק , לדבריה של רופאת הגסטרו שלי , ד"ר בנימינוב , היא עובדת בבי"ח מאיר , וגם בקופ"ח דגני ששייכת ל"כללית" בחדרה , והיא נחשבת רופאה מעולה . תודה על העזרה שלכם והכי חשוב שכולנו ניהיה בריאים.

נצר1

New member
כן.

בדיקות הדם אינן וודאיות, וקורה שהן מראות תוצאה שלילית וביופסיה אח"כ מראה שכן יש צליאק. הביופסיה היא וודאית כי לוקחים דגימות מהמעיים עצמם. אם את סומכת על הרופאה ויש לך את כל הסימנים, כדאי לעשות את הביופסיה ולקבל תשובה של 100%.

נצר כתבה לך תשובה מדוייקת

ואוסיף שכל הכבוד לרופאה שלך שלמרות הנוגדנים השליליים לצליאק ממשיכה הלאה לגאסטרוסקופיה. שמעתי על לא מעט אנשים שסבלו כי לא היו להם נוגדנים ובכל זאת היה צליאק ולקח זמן עד שעלו על זה.

שמעון 199

New member
בקשר לד"ר בנימינוב

לפני כשלוש שנים הרופא המטפל בי (ד"ר קרן ) הוחלף בד"ר בנימינוב , שבוע לפני שהוא פרש הוא אמר לי שאני צריך לבצע בדיקה לצליאק כאשר חזרתי על מנת לקבוע תור לגסטרוסקופיה ובדיקות דם , הוא כבר לא היה , היתה שם ד"ר בנימינוב שהתעקשה שאני לא צריך לבצע את הבדיקה כי אין כל סימן לצליאק . אבל אני התעקשתי ודרשתי שתעשה הבדיקה מאחר ובחצי שנה הגוף שלי לא עיכל כמעט כלום, הרופאה השתכנעה בסוף , וכמובן שהתגלה שיש לי צליאק בבדיקות .... לא הייתי אומר שהיא כזו מומחית ... (בזמנו היא אמרה לי שבגילי ,23, זה לא סביר , מה שהתברר כלא נכון)

למעלה