בבקשה תעזרו לי!

קקטוסץ

New member
ורק אני לא עושה את העבודה :(

1.האם את\ה חילוני? חיובי. 2.מהו גילך? 18 3.מין: ז\נקבה ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 1. 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 2. 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. דתיים? 2 או חרדים? 1 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. 3, לחילונים אין את זה? 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3. 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3. פחחחח. 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 2. 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 3.

בבקשה

1.האם את\ה חילוני? כן 2.מהו גילך? 20 3.מין: ז\נ זכר ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 1 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 2 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. (אנחנו מדברים על חובשי כיפה לא חרדים, נכון?) 3 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. 1 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 3

The Dark Queen

New member
תשובות

.האם את\ה חילוני? כן 2.מהו גילך? 15 3.מין: נקבה ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם-1 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו"-3 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה.-1 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים.- 3 - (מה הקשר? שוחד וסמים יש בכל מקום , אין שום קשר למגזר) 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים.-1 דבר ראשון יש כמה מגזרים והרבה סגנונות לבוש ,דבר שני , אני מסכימה שחלק מהזרמים מתלבשים בצורה מאוד מיושנת אבל זה חלק מהמסורת והאמונה שלהם ואני מכבדת את זה ) 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך.- 3 10.הדתיים הם שנאי תרבות.-3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. -2- השאלה כוללנית מדי, שוב :יש זרמים רבים ואמונות רבות , אני לא חושבת שאפשר להכניס את כולם בשאלות כל כך רחבות ובאפשרויות כל כך מעטות לתשובה...

alontu

New member
תשובות:

1.האם את\ה חילוני? כן 2.מהו גילך? 16 3.מין: זכר ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 3 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 3 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. 2 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. 3 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים.2 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 3

GreatGTM

New member
אמ...

1) כן 2) 18 3) ז 4) 3 5) 2 הוא לא היריב אבל העם אכן מחולק. 6) 1 7) 2 , יתכן, למרות שאני מכיר דוגמאות סותרות ומן הסתם זה קיים גם אצל החילוניים. הכל יחסי... 8) 1 9) 3 10) 3 11) 2

the mnm factor

New member
אי אפשר לענות על זה...

כרגע הייתי עונה כמו עמרי (Fleddermaus) צריך להפריד בין דתיים לחרדים. דתיים הם אנשים ככל האנשים שבחרו לחיות בדרך מסוימת. חרדים זה משהו אחר לגמרי.

ברור שהוא התכוון חרדים

טעות בטרמינולוגיה. על מה אתה מדבר? דתיים לא מתגייסים לצבא? דתיים לובשים שחור? אתה חשבת על ההודעה שלך לפני שכתבת אותה? כי לא נראה לי.

the mnm factor

New member
למה אתה תוקף?

היה כתוב בשאלות "דתי" אז אני מתייחס לזה בתור "דתי"- זה הכל. הבחור\ה ביקש\ה מאתנו לענות על שאלות אז שי\תדייק בניסוחן.

Continuum

New member
..

1.האם את\ה חילוני? כן 2.מהו גילך? 19 3.מין: ז ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 3 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 3 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. חלקם, 3 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. 1 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 3 (קצת סותר את סעיף 7 אם זה היה נכון..)

תשובות...

.האם את\ה חילוני? כן. 2.מהו גילך? 15 וחצי 3.מין: נ ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 3 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 3 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה.3 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים.3 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך.3 10.הדתיים הם שנאי תרבות.3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא.3 והתשובות שלי רלווינטיות אם מדובר על דתיים חובשי כיפה לא על החרדים...

טוב, הנה../images/Emo3.gif

1.האם את\ה חילוני? כן. קרוב יותר לאתאיסט, האמת. 2.מהו גילך? 16. 3.מין: ז\נ זכר. אבל זה משנה? כאילו, יש הפרדה בין גברים לנשים גם בדיעותיהם? ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 1. אממ.. חרדים כן, כמו שאמרו. דתיים, לא בהכרח בכלל. 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו". 2, במידה מועטה. 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. 1,. ועוד איך.
7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים.2, בהתחשב בזה שהם יורדים על העדה החילונית עם הסמים והשטויות, זה כן צבוע לגלות אצלם פדופילים וכו'' כל שבוע. 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3. למי אכפת? שיילבשו סחבות עם מטאטא בתחת, רק שלא יכריחו אותי ברחוב בכוח לקנות תפילין ואז יכריזו שאני אלך לגיהנום, כי באמת חשבתי להתקשר לאבארבנל שיעיף אותם ממני. 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3.. מה?! 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 3,שוב, מה?! 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 2. אהה.. אפשר לומר. כאילו, לא באמת כמה שמצייר אותם, אבל הגבולות שלהם לפעמים דוחים דברים שקשורים לתרבות, אני חושב.

שרירי86

New member
הדתיים שווים

את כולם , אנשים הכי טובים , צדיקים , פשוט הם רוצים שלא תישכחו מאיפה באתם , אני חושב שקודם צריך להיות בן אדם , שאלו את הקדוש ברוך הוא יגיד לכם , אם אכן הוא ירצה לענות .

אה, איזה יופי! והוא עונה לך?

סתם שאלה, שאני אדע אם להתקשר לאבארבנל.
אני מבין שיש פה דיון, אבל אני ממש לא רוצה שהשרשור יהפוך לסצינת הטפות דתיות חסרות משמעות סטייל זורקי התפילין באלנבי.

למעלה