בבקשה תעזרו לי!

בבקשה תעזרו לי!

שלום לכולם! אני עושה עבודה בפסיכולוגיה ואשמח אם חילונים יולו לענות לי על מספר שאלות (פה בפורום) זה ממש דחוף אז בבקשה תעזרו, תודה! 1.האם את\ה חילוני? 2.מהו גילך? 3.מין: ז\נ ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא.

בבקשה.

1.האם את\ה חילוני? אתאיסטית 2.מהו גילך? 18 3.מין: ז\נ נקבה ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם. 1 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו" - 2 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה. - 1 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים. - לא רלוונטי לכלום. 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים. 3. שילבשו כרצונם. 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך. 3. נו באמת. 10.הדתיים הם שנאי תרבות. 2 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא. 3. איש באמונותו יחיה.

תשובות שלי

.האם את\ה חילוני?כן 2.מהו גילך?17 3.מין: ז ענו על היגדים אלה לפי: 1=נכון במידה רבה. 2= במידה מועטה 3=כלל לא. 4. הדתיים פולשים לחיי וכופים עלי את דתם.3 5.הדתי הוא יריבי, העם מחולק ל"הם" ו"אנחנו"2 6.הדתיים לא מתגייסים לצבא וחיים על חשבון המדינה.1 7.כתבות על רבנים הלוקחים שוחד ועל תלמידי ישיבה המשתמשים בסמים מגלות את פרצופם האמיתי של הדתיים.3 8.סגנון הלבוש של הדתיים הוא מיושן, הם שייכים לימי הביניים.1 9.הדתי לא דואג להגיינה אישית, הוא מלוכלך.3 10.הדתיים הם שנאי תרבות.3 11.הדתיים לא מנצלים את הנאות החיים ועסוקים כל הזמן בדיבורים על העולם הבא.2

כנראה שלא הבנתי את השאלה אם כך.

מה הכוונה ב"פרצוף אמיתי"? יש פרצוף מזוייף? מסכה? השתלת פנים? מה?

נו- בלי להתחכם:)כלומר שהתנהגויות

אלה מאפיינות את הדתי האמיתי ולא מה שהוא מנסה להראות כלפי חוץ

Continuum

New member
אף אחת מהשאלות האלה

לא רלוונטית לכלום. זה סקר פשטני משהו.

זה סקר..

שמנסה בכוח להציג את העדה החילונית כאנטי חרדית, עם שאלות כמו "אתה חושב שהם מטונפים". כאילו, ברצינות. מה זה אמור להיות?

Fleddermaus

New member
דווקא רפורמים יש הרבה מאוד

וגם דתיים-לאומיים יש מעט, ואפילו חרדים.

למעלה