בבקשה תעזרו לי ?

uop99

New member
בבקשה תעזרו לי ?

היי אני מדבר בשם ידידה שלי שהיא קצת מלאה היא חושבת שבזה שהיא לא אוכלת היא תרזה ושום דבר לא יפריע לה . אני מתכוון לעזור לה לאכול נכון או בתזונה שגם תגרום לה לאכול וגם להרזות גובה:1.64 משקל 63-64 קילו עכשו אם היה לה זמן אולי הייתי קופץ איתה לקופת חולים אבל יש גם בעייה של זמן לכן היא לא אוכלת מפאת הזמן . יוצא לה מידי פעם לאכול פרוסה מסכנה ...ליום ! ! ! בכל אופן היא רק מעשנת מרבית הימים במינון לא ממש גבוה *************************************************** הבקשה שלי לתכנן לה תפריט שכולל בתוכו מאכלים אהובים כמו שניצל והמבורגר .. והשאר תפוא וירקות ... אני אדאג לשאר תודה ניב לאכול פרוסה מסכנה ליום

gal-or

New member
ניב יקר ../images/Emo52.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo68.gif

שלום לך, קשה מאוד לעזור לידידה שלך ממספר טעמים: 1. אי אפשר להתאים דיאטה דרך מחשב. עליה ללכת לדיאטנית או לקבוצת תמיכה. 2. השאלה היא האם זה מפריע לה בכלל? אם לא - חבל על הזמן, לא תצליח לשכנע. אם כן - יש מה לעבוד. אני מדברת מניסיון רב. חוץ מזה, בני כמה אתם? עדי

uop99

New member
רגע אז מה אני עושה?

אולי תתנו לי דיאטה מובנית שהיא לפחות לא תהרוס את מה שיש לה כרגע היא בת 26 אם שאלתם

shoosha1

New member
אני הייתי ממליצה ...

ממליצה בחום ללכת ל"שומרי משקל", מבחינת כמות עודפים נראה לי שהיא מתאימה (לפי הנתוים שציינת). הדיאטה שם מאוד נוחה בריאה וגמישה. כל אחד יכול לאכול רק את הדברים שהוא אוהב מבלי להיות תלוי בתפריטים מובנים שלא תמיד מתאימים לכל אדם .. כבר השארתי פה הודעה שבה בידיוק הסברתי על הדיאטה... אם מעניין אותך כל הפרטים רשומים שם .. בכל עיר יש קבוצות של שומרי משקל צרכים לברר.. (אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך מספרי טלפון). הבנתי שחברתך דיי עסוקה, אך אל חשש :) צרכים לפנות לכך בסה"כ שעה אחת פעם בשבוע (אפילו קצת פחות) .. אם אתה מעוניין בעוד פרטים .. אני פה.. :)) שושה

gal-or

New member
ניב, השאלה היא,

האם היא מוכנה לעזור לעצמה. אם היא תצום, היא לא תרד במשקל. זה כמו שלא תיתן לאוטו דלק: הוא פשוט לא ייסע!!!! אני גם בקבוצה של שומרי משקל, אבל לא לכל אחד זה מתאים. עדי

uop99

New member
כן אבל ....

הצעתי לה ללכת לאילנה רז אבל אני ממש לא מבין היא לא רוצה בדיוק בגלל הזמן או לא יודע מה !! כאשר אני דואג יותר מידי זה כאילו אני נגדה ! את מבינה . יש לאכול ויש לאכול , אבל בקושי לאכול זה לפי דעתי צעד דראסטי אולי תראי לי פחות או יותר תפריט ממוצע למשקל ולגובה שלה ד"א היא הורידה 5 קלו בחודשיים

LLLLL

New member
5 קילו בחודשיים זה מעולה, ../images/Emo76.gif

אבל זה בגלל שהיא צמה! אם היא תמשיך ככה היא תדפוק לעצמה את הגוף (תאמין לי- עשיתי את השטות הזאת פעם), המחזור שלה יפסק וכו´. וברגע שהיא תחזור לאכול אפילו קצת- היא תשמין את הכל בחזרה אם לא עוד יותר! וזה באמת חבל.... אני יודעת שהדיאטה של שומרי משקל היא מצויינת, והכי חשוב מבוקרת. אני בטוחה שיש דיאטות נוספות מקבילות. תכריח אותה לנסות, אם היא מספיק חשובה לך (ורואים שכן). וחוץ מזה- רק רציתי להוסיף שיש לה מזל שיש לה חבר כמוך. אני מקווה שהיא יודעת להעריך את זה... מקווה שהועלתי,
ירון.

עירית48

New member
תשובה ל uop99

אני מכירה דרך לרדת במשקל לשמור על הבריאות וגם להמשיך לאכול מה שאוהבים. אני ירדתי בדרך הזו 14 ק"ג לפני שלש שנים ושומרת על זה עד היום ומרגישה מצוין להסבר תחזור אלימלדואר האלקטרוני שלי אשמח לשתף. עירית

למעלה