בבקשה תעזרו לי!!

^^flower^^

New member
בבקשה תעזרו לי!!

קודם כל שלום לכולם!!! בלילה שבין שני לשלישי חלמתי חלום ואני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. אז אני פשוט אתחיל לספר: חלמתי שהייתי עם חברה שלי ליד כמה ידידים ושמעתי אותם מדברים על מישהו (שהיה חבר שלי ובדיוק לפני שנה נפרדנו), הם דיברו על תאונה או משהו בסגנון (והכל היה בסגנון עבר) ולא ממש הבנתי אז שאלתי אותם אם משהו קרה. הם סיפרו לי שאותו אחד עבר תאונה (יש לו אופנוע) והוא נהרג וההלוויה כבר הייתה. אני הייתי בהלם וחשבתי לעצמי איך לא ידעתי מכל זה, ובאמת נזכרתי שחשבתי בזמן האחרון על זה שהרבה זמן לא ראיתי אותו (המחשבה הזאת הייתה גם במציאות וגם בחלום), אח"כ נורא בכיתי (בחלום) ואיכשהו זה נגמר. כל החלום היה ממש אמיתי, אני הרגשתי שהכל באמת קורה, כשהתעוררתי, הייתה לי המחשבה שהוא מת כאילו הכל באמת קרה אח"כ שכנעתי את עצמי שזה רק חלום והמחשבות פשוט לא עוזבות אותי!! מה זה אומר? מה אומר מוות בחלום? למה כשהתעוררתי חשבתי שזאת המציאות? האם משהו יכול להסביר לי את החלום? בבקשה.....

געגוע ל"אקס"...

היי פרח, הפרוש לחלומך, פשוטו כמשמעו. מערכת היחסים שלך עם חברך לשעבר מתה. כנראה שזה מעסיק אותך בזמן האחרון ואת קצת מתגעגעת. זה עדיין מכה בך, לחשוב שאתם לא ביחד ושזה מת. היתה בינכם תאונה והקשר מת, תני לזמן לעשות את שלו. ברגע שיבוא המחליף שלו, יעלמו החלומות מהסוג הזה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

JFK1

New member
פתרון החלום

שלום לך ראשית הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי הקבלה. עלפי הספרים הקדושים הסיטואציה שתיארת משמעותה דווקא מסרים חיובים של הצלחה לחברך לשעבר. יתכן במישור הכלכלי או בלימודי זאת קשה לקבוע. האם סיום הקשר בינכם היה בצורה ידידותית או שאת חשה מעט יסורי מצפון או אי נוחות בהקשר ליחס אליו באיזה ענין? לעיתים בכיה על אדם קרוב בחלום מבטאת רגשות חרטה מופנמים על ענין מסוים. לסיכום אל לך לדאוג החלום בעיקרו חיובי. אשמח לשמוע תגובה לשאלותי ולפיתרון. בברכה J.F.K

^^flower^^

New member
תשובות

קודם כל תודה על הפירוש!! הסיום בינינו היה בצורה ידידותית ונראה היה שנשאר להיות ידידים אבל זה לא ממש הלך, אז עכשיו אין בינינו קשר, למרות שלפעמים אנחנו רואים אחד את השני. הפירוש שלךיכול להיות מתאים, הוא מאוד עודד אותי כי הייתי כבר קצת מודאגת וזה קצת מוזר לי שהמוות דווקא לא מסמל רע. אז תודה...

רות נ

New member
הלא מודע שלך מעונין שתיצרי קשר עם

חבריך לשעבר וכדי ליצור מצב שכזה ,הדרך היחידה היא להביא אותך לרמת זעזוע גבוהה כמו זו שחווית בחלום, כנראה שבלא מודע יש לך צורך עצום לחזור לאותו הקשר ,אך בחיי היום יום הדבר נדחק לחלוטין לכן הלא מודע נותן לך סיבה כמעט ברורה להתקשר ולשאול אותו מה נשמע ?.

^^flower^^

New member
יכול מאוד להיות

זה באמת הגיוני אבל לא רק בלא מודע אלה גם במציאות כי בדיוק בזמן האחרון חשבתי על זה שלא ראיתי אותו הרבה זמן וגם בחלום חשבתי על זכך. אני חושבת שזה מאוד הגיוני הפירוש שלך, אבל אני לא חושבת שאני אתקשר או שנחזור להיות בקשר גם אם התת מודע שלי רוצה... ובגלל זה יש סיכוי שאני אחלום עוד כמה חלומות שבהם התת מודע יתערב... תודה בכל מקרה!!

למעלה