בבקשה תעזרו לי

ChaRockNroll

New member
בבקשה תעזרו לי

אני תמיד רוצה כזה להסתכל על הסידרה אבל אני לא מבין כלום אתם יכולים בבקשה לספר לי את הסידרה בעברית אל תשלחו לי קישורים באנגלית כי אני לא ממש שולט בשפה. תודה מראש!

t u t a

New member
או קיי אז ככה...הסדרה מתחילה

כשרואים את ריאן אטווד נתפס על ידי המשטרה אחרי שניסה לגנוב מכונית עם אחיו. בבית הסוהר ממנים לו עורך דין-סנדי כהן-מאחר והוא קטין. בקיצור משחררים אותו עד המשפט וסנדי,עורך הדין שלו לוקח אותו הביתה,שם הם מגלים את כל הבית הפוך ומוצאים מכתב מאמא של ריאן שאומרת שנטשה אותו. זה כאילו יום שיש ועד יום שני אין מה לעשות אז סנדי לוקח אותו לבית שלו שנמצא בשכונת פאר בקליפורניה "אורנג' קאונטי"-מחוז אורנג'. בהתחלה אשתו של סנדי , קירסטן, מפחדת כי היא לא מכירה את ריאן ויש לה ילד בגילו "סת'" שהיא מפחדת שיושפע לרעה.(בהתחלה סת' הוא חנון קצת-ילד שלא הכי מקובל בבית הספר שמאוהב בחברה הכי טובה של מריסה,סאמר,כבר המון שנים ואפילו קרא לסירה שלו עלל שמה). אבל סנדי אומר לה שזה רק לסוף השבוע ושביום שני הוא מחזיר אותו. בינתיים ריאן מתיידד עם סת' הבן של סנדי וקירסטן. בשכונה ריאן מכיר את מריסה קופר,השכנה של הכהנים שיש לה חבר בשם לוק אבל היא נדלקת על ריאן. בקיצור ביום שני סנדי לוחק את ריאן בחזרה לבית המשפט שם מתברר שהוא כנראה ילך למוסד לעבריינים אז סנדי מחזיר אותו אליו עד שימצאו את אמא שלו. בין לבין יש מסיבות...שם ריאן רב עם החבר של מריסה,לוק,וכ"ו. בפרק הא אמא של ראין מגיעה,בהתחלה הואכועס עליה אבל אחר כך הוא חושב שהיא משתקמת ותחזיר אותו לחיות איתה במסיבה אמא של ריאן משתכרת ומביכה אותו... בבוקר היא מדברת עם קירסטן ומבינה שריאן מצא בית טוב...היא הולכת בלי להגיד לו וכשריאן מגלה על זה הוא כועס ופגוע... כל בני משפחת כהן התאהבו בריאן וקירסטן מודיעה שריאן יחיה איתם מעכשיו. למריסה יש בעיות בבית-אבא שלה שהוא יועצ פיננסי מפסיד מלא כסף ללקוחות וזה מתגלה במסיבה שם אחד מהלקוחות מרביצ לו. עוברים על מריסה ימים לא קלים...כל החבורה נוסעת לטיחואנה,מקסיקו,בדרך הרכב של ריאן,מריסה,סת' וסאמר מתקלקל והם נאלצים לישון במוטל זול,ריאן ומריסה ישנים באותה מיטה וריאן מבין וגם היא שהם דלוקים די חזק אחד על השני.בטיחואנה מריסה רואה את חבר שלה מתנשק עם מישהי אחרת,היא כולה מבואסת ושותה מלא כדורים ואלכוהול.ריאן,סת' וסאמר מחפשים אחריה מלא זמן עד שמוצאים אותה זרוקה באיזו סמטה. אמא של מריסה שלא אוהבת את ריאן מאשימה אותו במצבה של מריסה וגם את אבא של מריסה ורוצה לאשפז אותה בכמו בית חולים שיקומי כזה רחוק כדי שתחלים.אז מריסה מתקשרת לריאן והוא,סת' וסאמר עוזרים לה לברוח מבית החולים.(גם לוק החבר שלה טיפה עוזר). מריסה עוברת לגור אצל אבא שלה ונהיית חברה של ריאן.

t u t a

New member
יש עוד מלא ואני מצטערת אם יצא מבולג

ן פשוט יש מלא ואני בכלל כבר בפרק 8 של העונה השניה אם תרצה שאתתן לך תקציר עד סוף העונה הראשונה פנה אלי במסר.

למעלה