בבקשה תעזרו לי!!!!

• פותח הנושא loba
  • פורסם בתאריך

loba

New member
בבקשה תעזרו לי!!!!

היי, אני כבר כתבתי פה פעם, אבל אני אכתוב שוב. אני אולי עוברת לברזיל ביולי. אבל זה לא בטוח, כרגע אבא שלי בודק את המצב. וזה ממש משגע אותי, אני לא מצליחה לעמוד במצב הזה של חוסר-ידיעה! רציתי לשאול אם גם לכם הייתה בעיה כזאת? ואיך לכל-הרוחות מתמודדים איתה? -אני בניגוד לאחרים שיורדים מהארץ, ולא ממש רוצים, אני דווקא מאוד מאוד רוצה. ובהתחלה לפני שאבא שלי נסע, איזה שובע לפני, אמא שלי אמרה לי ש-90% אנחנו עוברים. וזה היה מן בטוח כזה. אז גם סיפרתי לדי הרבה חברים. (שסיפרו לעוד חברים...) ובקיצור גם כבר יש מלא אנשים בבית ספר שיודעים..אז גם מהבחינה הזאת זה יהיה ממש מבאס אם אני לא אסע... ובינתיים ההורים שלי לא נותנים לי שום הערכת מצב. ויום אחד זה נראה כאילו נעבור, וביום השני זה נראה שבטוח נשארים וכך הלאה... בבקשה,אם גם אתם נאלצתם להתמודד עם המצב המעצבן הזה, בבקשה תעזרו לי, כי אני שפוט משתגעת כאן!!! (תודה...וסורי..על ההצפה הזאת)

אני הייתי בדיוק שם!

אמממ...אצלי הייתה איזו תקופה של 3 חודשים של חוסר ידיעה ואז הודיעו לי שבטוח, אז סיפרתי רק לכמה חברים, בערך ל-8 ואז אמא ואבא שלי סיפרו לי שהכל "התפוצץ" ולא נוסעים בסוף....תאמיני לי שרציתי לקבור את עצמי כי הייתי צריכה ללכת לספר והכל שאנחנו בסוף לא נוסעים אבל המזל שלי היה שלא ספרתי להרבה אנשים...בקיצור מאז זרמו מים בנהר והמצב שוב התהתפך ואנחנו עוברים לארה"ב (לונג איילנד, ניו יורק) בתחילת יולי... אני מציעה לך לא לחשוב על זה יותר מדי ולחשוב כאילו שאתם לא נוסעים..זאת אומרת תמשיכי בשגרה הרגילה שלך ותודיעי לחברים שלך שיש קצת בעיות והמצב מסתבך ככה שיש סימן שאלה בינתיים...זהו! לא צריך להיות כזה ביג דיל! גם אני עברתי את זה וזה לא נעים אבל לא סוף העולם! רק קצת סבלנות ותדעי מה קורה, גם ככה השנה עומדת להסתיים

מאי15

New member
מכירה את זה... ../images/Emo4.gif

ככה היו עושים לי כל כמה חודשים במשך שלושת השנים האחרונות... זה באמת מעצבן. איך להתמודד עם האי ידיעה? אני פשוט לא הייתי מתייחסת לזה יותר מדי ברצינות. עכשיו הודיעו לי שעוברים לאירלנד ביולי, וזה בטוח, ורק אז סיפרתי לחברים. עצה שלי - רק כשזה בטוח במאה אחוז תתחילי להתייחס לזה ברצינות. גם אותי זה נורא שיגע שלא ידעתי אם כן או לא. פשוט תלכי להורים שלך ותנסי לברר מה הסיכויים שבאמת תעברו, אם אם זה רק בגדר "אולי נעבור". אפשר לדעת גם אם זה בטוח או לא לפי המון דברים.. אם ההורים שלך מתחילים לחפש שם בית, ובית ספר לך וכאלה דברים אז יש הרבה סיכויים שתעברו... בכל מקרה, אל תשתגעי מזה...
ביי, ממאי

ד ל ת

New member
גם אני במצב הזה

יש סיכוי שאני אעבור מתישהו להונג קונג, אבל ההורים שלי לא ממש מדברים איתי בצורה ישירה. מה שמעצבן אותי הוא שלפעמים בארוחות, אבא שלי פתאום מתחיל לדבר על סין ועל הונג קונג ועל כמה שזה מעניין, ואז הוא מסתכל עלי בשביל לראות מה התגובה שלי. כשהתגובה לא מגיעה אז ממשיכים בארוחה כרגיל. אני, בינתיים, לא סיפרתי להרבה יותר מדי אנשים. מאי, תעשי לי עששת.

Hielo

New member
פוש.... בדיוק מה שקרה לי..

רק שהחוסר ידיעה התחיל לפני איזה שנה וחצי לפני.... שעלה הרעיון הזה בכלל... ואז אחרי שנה בערך אמרו לנו שאנחנו נוסעים בספטמבר.... וככה התחילו לדחות לנו את זה... ואני כבר אמרתי שזה פשוט כבר לא יקרה.... ואז יום אחד אבא שלי חזר הביתה ואמר שב-19 בינואר אנחנו טסים מכאן.... שסיפרתי לחברות שלי הן כבר לא האמינו... זה באמת משגע את השכל שלא יודעים... כל שניה שואלים "אז מתי אתם נוסעים?" וכאלה דברים ותמיד התשובה הייתה אותו דבר "לא יודעים".... כבר התביישתי להגיד את זה! פשוט תעבירי את הזמן.... אבל בכל זאת תנצלי כל רגע שלך בארץ... בשביל שזה לא יגיע לך ברגע האחרון וזה כבר יהיה מאוחר מדי...

למעלה