בבקשה תעזרו לי

בבקשה תעזרו לי

כבר פירסמתי את אותה ההודעה לא מזמן, אבל לא שמתי לב אם ענו לי, לכן גם אם כן וגם אם לא אנא ענו לי: ב- Neverwinter Nights:Shadows of Undertide, יש קווסט בפרק הראשון בשם: Horns of the shadow hart. סיימתי את הפרק הראשון, אבל בכלל לא מצאתי את החיה הזו! איפה היא נמצאת ואיך מגיעים אליה?

DDN

New member
הסיבה שלא ענו לך

היא שההודעה אינה קשורה לפורום. הפורום נוגע במשחקי תפקידים ולא במשחקי מחשב. מה גם, שאם פירסמת אותה לא מזמן, היית יכול לטרוח ולחפש, ולא לכתוב שוב.

חחח...

חשבתי שהפורום גם נוגע למשחקי תפקידים שיש במחשב, לא רק למשחקי תפקידים רגילים.

רמץ

New member
למרות הקישור שלי למשחק הטוב בעולם

ע"ע קישורים - ADOM שהוא פשוט אולטימטיבי למרות גרפיקת הASCII והיעדר הSOUND (למעט צפצוף PC SPEAKER שמתריע על נק"פ נמוך...). פשוט מעולה!
אבל לא קשור לפורום באמת...

AndyBear

New member
ואל תשכחו את...

אותו אחד שהציא להכניס את האתר לקישורי הפורום(איך ניחשתם שזה אני?). ועכשיו ברצינות: Ancient Domains of Mystery Rulz!!!1

PUMI for ever

New member
אררררררררררג ../images/Emo5.gif

אני זוכר עוד לפני חצי שנה כשביקרתי כאן לאחרונה, עוד אז (ואני בטוח גם לפני כן) סיפרת לכולם על המשחק ועל הלינק. אני בתומי הורדתי, הכנתי דמות (מה שלקח בערך חצי שעה פלוס), והתחלתי לשחק. הגעתי לכפר הראשון כבר מדמם מכמה שיחים שלא הייתי צריך ככל הנראה לעבור בהם, רדפתי טיפה אחרי דרקון ... אח"כ התחלתי לחפש איזה מישהו ... קיבלתי משימה ללכת לאיזה מערה. הלכתי. נהרגתי. התיאשתי. אררררררררגגגג

tarash

New member
לא אהבתי במיוחד

יותר מדי מסובך ואם זאת פשוט להחריד ברמה הגרפית אני מעדיף דפרים יותר פשוטים משחקית וטובים גרפית יעזור אם יהיה סיפור טוב מאחורי הכל

רמץ

New member
אולי אתה מתכוון ל.. ש-ט-ח-י-י-ם !!!

סתם. To each his own. מה גם שכנראה חסכת לעצמך שנה וחצי מהחיים. אצלי חצי היה על חשבון הצבא ככה שזה נסלח...

crushing tiger

New member
מה המשחק הזה?!

ניסיתי שבע פעמים וכל הזמן מתתי ניסיתי לוחם קוסם קשת מה לא?! איך אפשר לחיות שם יותר משתי דקות???? HELP!!!

רמץ

New member
יש סדר.

יתכן שנכנסת למקום קשוח מדי מהר מדי. קודם לכפר אח"כ למערה שהילדה מספרת עליה אח"כ למערה שהדרואיד מספר עליה אח"כ כבר תהיה מספיק חזק כדי לשרוד נסיונות בריחה ממקומות עויינים אה. והכי חשוב - Save אמנם המשחק לא תומך בזה, אבל אפשר לעקוף - בכל פעם שאתה עושה Save, שמור את הקובץ (svg.[שם הדמות]) בספריה נפרדת. כשאתה מת, העתק אותו בחזרה לספריה של קבצי השמירה. יש מצב ש-Rainfall שלי מת מספיק פעמים בשביל להכחיד מדינה קטנה. אבל האם נתתי לזה לעצור בעדו? - Never!

crushing tiger

New member
כמה שאלות.....

עשיתי לוחם עכשיו ושיחקתי חצי שעה הגעתי לרמה 5 היה נחמד... אבל הייתי צריך לאכול גובלינים ובני אדם!!!!
הדמות נעשתה רעבה במהירות עצומה!! ובסוף כשהוא גווע ברעב ואני לוחץ על E בכדי שהוא יאכל הוא כותב לי: YOUR EARS ARE QUITE CLEAN איזה מין הומור חולני זה?!?!?! ככה צריך למות?!?!?!?

רמץ

New member
אם תקרא את ההוראות בפרוטרוט

תראה שבעוד e פירושו Eat, E פירושו Clean Ears - שזה שימושי במקום מסויים, בשלב מסויים בתנאים מסויימים. אני די בטוח שאפשר לקנות מנות מזון בחנות בכפר. בכל אופן, יש עשבים מסויימים שיכולים למלא את הדמות שלך לזמן ארוך. אני ממש לא סגור על אופן המשחק של לוחם, אבל בתור קוסם השתמשתי ב'ידיים לוהטות' כדי לצלות את הקורבנות שלי כשהמצב היה דחוק. דוקא כלבים צלויים מאוד ערבו לחיקי ועם הזמן התחלתי לאכול אותם גם כשהמצב היה פחות דחוק כדי לשמור מנות מזון ליום מעונן. שלא לדבר על ההטבות של אכילת כלבי הבהוב... כמפלט אחרון, כשאתה ממש על סף רעב, אתה יכול להתפלל לאל שלך לישועה. הוא יעזור לך אם היית מאמין טוב, וכדאי מאוד לזבוח לו במזבח המתאים כדי לוודא שהוא ימשיך להיות שם בשבילך כשאפסה כל תקווה. אה. ושמור את המשחק כשאתה לפחות - לא רעב. זה די מתסכל לטעון את המשחק מליון פעמים בשביל האתגר של "למצוא אוכל לדמות שלך תוך עשרה צעדים".

רמץ

New member
כניסה עם "<" יציאה עם ">"

אוקיי, עכשיו הפתעת אותי. אם שיחקת עד עכשיו בלי הידע הזה, כנראה שאתה באמת אוהב את המשחק. עשה לעצמך טובה - קרא את הוראות המשחק. הכי טוב זה להעתיק לWORD, להקטין את הפונט, להדפיס ולקרוא - אבל לא כולם פאנאטיים כמוני. לכל הפחות הדפס או רשום לעצמך את רשימת הפקודות - פשוט אי אפשר בלי (כמו שאולי שמת לב).

למעלה