בבקשה תעזרו לי

who knows1

New member
בבקשה תעזרו לי

אני חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות כבר יומיים אני לא ישנה ולא יכולה לתרכז אז כך לפני חודש קיבלתי זריקה MMR זה זריקה לחזרת אדמת ולא יודעת למה עוד בכול אופן הרופא אמר שלא להיכנס להריון לשלוש חודשים מהיום של הזריקה. כבר קיבלתי את הזריקות כשהיתי בת 12 או 13 אבל הייתי חייבת לקחת אותם שוב בכול אופן אני כבר מאחרת כמה ימים... ואני לא יודעת מה לעשות אני לא בארץ כך שזה ממש ל פשוט בשבילי ללכת לרופא מישהוא יודע כמה זה מסוכן ליכנס להריון אחרי הזריקה??? בבקשה מי שיודע שיענה לי כי אני כבר חייבת לישון מתי בכלל אני צריכה להתחיל לדאוג בקשר להריון? איך יודעים? מתי לקחת את הבדיקה? בעלי קנה לי בדיקה והוא יחזור היום בערב אתם חושבים שזה יותר מדי מוקדם? אני בדרך כלל מקבלת ביום ה 28 והיום זה היום ה 32 תודה

קודם כל תרגעי גם אם את בהריון

ייתכן והעובר לא נדבק מהחיסון. אבל אכן מומלץ לחכות עם הריון לאחר חיסונים כי יש חיסונים של נגיפים פעילים. בדיקת הריון בשלב כזה כבר יכולה לתת תשובה אמיתית בתנאי כמובן שהמחזור שלך סדיר ואכן זה איחור.. את הבדיקה (שתן) מומלץ לעשות עם השתן הראשון של הבוקר. אני מאחלת לך לישון טוב הלילה ולחכות למחר בבוקר. במידה וכן נקלט הריון תצטרכי להתייעץ עם רופא. ולשם כך יש גם את פורות בריאות האשה. למרות שלא יוכלו לעזור לשם פיסית. אם תרצי תספרי איפה את נמצאת ואולי נוכל לעזור למצוא רופא במדינה שאת נמצאת. יש גם את פורום ישראלים בחו"ל והם יודעים הכול בעולם הגדול.

למעלה