בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dawnd

New member
בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל מי שבכיתה ז' עד י"ב בתנועת הנוער תל"ם- בבקשה תענו על השאלון שלי במסגרת עבודת הגמר שלי! אני ממש צריכה שתעזרו לי עם זה... זה באמת לא לוקח הרבה זמן. למי שיותר נוח, הוא יכול לענות לי על השאלון בצורה ממוספרת במסר למשתמש. תודה! נא לשלוח לי לכתובת: [email protected]

תניא

New member
ניסיתי וזה לא עובד!!!

היי הופמנית! ניסיתי לפתוח את הקובץ כבר הרבה וזה פשוט לא נפתח! היה ממש מצחיק בליל הסדר -מתי פוגשים אותך שוב?

dawnd

New member
איך לא? אני מעתיקה אותו לפה עכשיו..

אני תלמידת י"ב ואודה לך מאוד אם תענה/תעני בכנות על השאלות הבאות. תודה רבה. 1. מין: ז / נ. 2. גיל: _____ 3. סמן/י את תנועת הנוער אליה את/ה משתייך/ת: * בני עקיבא * נוע"ם * נוער תל"ם * הנוער העובד והלומד 4. באיזה גיל הצטרפת לתנועה? _______ 5. סמן/י כיצד היית מגדיר/ה את עצמך מבחינה דתית: * אורתודוקסי/ת (חרדי/דתי-לאומי) * רפורמי/ת (התנועה ליהדות מתקדמת) * קונסרבטיבי/ת (התנועה המסורתית) * מסורתי/ת * חילוני/ת 6. סמן/י כיצד היית מגדיר/ה את תנועתך מבחינה דתית: * אורתודוקסית (חרדית/דתית-לאומית) * רפורמית (התנועה ליהדות מתקדמת) * קונסרבטיבית (התנועה המסורתית) * מסורתית * חילונית 7. אילו תנועות נוער נוספות יש באזור מגוריך? __________________________________________________- 8. סמן/י מהו המניע הראשי שגרם לך לבחור בתנועת הנוער שלך: * חברים * נוחות (הכי קרוב לבית, זמן נוח) * הדגש שהתנועה שמה על הדת (לימוד, חגים, מצוות...) * תנועת הנוער היחידה באזור * __________- הכריחו אותי * אידיאולוגיה * אחר: _______________ 9. סמן/י מהו המניע המשני שגרם לך לבחור בתנועת הנוער שלך: * חברים * נוחות (הכי קרוב לבית, זמן נוח) * הדגש שהתנועה שמה על הדת (לימוד, חגים, מצוות...) * תנועת הנוער היחידה באזור * __________- הכריחו אותי * אידיאולוגיה * אחר: _______________ 10. האם רוב חברייך מביה"ס ומשכונתך שייכים לתנועת הנוער שלך? * כן * לא 11. האם לפחות 1 מאחיך/אחיותיך שייכים לתנועת הנוער שלך? * כן * לא 12. לו היית פחות דתי/ה או יותר דתי/ה, האם את/ה חושב/ת שמניעייך היו שונים? * כן, מניעי המרכזי היה:__________ * לא 13. סמן/י מי השפיע עליך בבחירת תנועת הנוער שלך: * החברים * ההורים * אחר: __________________ * החוגים האחרים * בית הספר 14. האם לדעתך מידת הדתיות משפיעה על המניעים לבחירת תנועת נוער? * כן * לא

dawnd

New member
נווווווווווווווווווווווווווווווווו

בבקשה תענו על השאלון שלי!!!

למעלה