איך לא? אני מעתיקה אותו לפה עכשיו..
אני תלמידת י"ב ואודה לך מאוד אם תענה/תעני בכנות על השאלות הבאות. תודה רבה. 1. מין: ז / נ. 2. גיל: _____ 3. סמן/י את תנועת הנוער אליה את/ה משתייך/ת: * בני עקיבא * נוע"ם * נוער תל"ם * הנוער העובד והלומד 4. באיזה גיל הצטרפת לתנועה? _______ 5. סמן/י כיצד היית מגדיר/ה את עצמך מבחינה דתית: * אורתודוקסי/ת (חרדי/דתי-לאומי) * רפורמי/ת (התנועה ליהדות מתקדמת) * קונסרבטיבי/ת (התנועה המסורתית) * מסורתי/ת * חילוני/ת 6. סמן/י כיצד היית מגדיר/ה את תנועתך מבחינה דתית: * אורתודוקסית (חרדית/דתית-לאומית) * רפורמית (התנועה ליהדות מתקדמת) * קונסרבטיבית (התנועה המסורתית) * מסורתית * חילונית 7. אילו תנועות נוער נוספות יש באזור מגוריך? __________________________________________________- 8. סמן/י מהו המניע הראשי שגרם לך לבחור בתנועת הנוער שלך: * חברים * נוחות (הכי קרוב לבית, זמן נוח) * הדגש שהתנועה שמה על הדת (לימוד, חגים, מצוות...) * תנועת הנוער היחידה באזור * __________- הכריחו אותי * אידיאולוגיה * אחר: _______________ 9. סמן/י מהו המניע המשני שגרם לך לבחור בתנועת הנוער שלך: * חברים * נוחות (הכי קרוב לבית, זמן נוח) * הדגש שהתנועה שמה על הדת (לימוד, חגים, מצוות...) * תנועת הנוער היחידה באזור * __________- הכריחו אותי * אידיאולוגיה * אחר: _______________ 10. האם רוב חברייך מביה"ס ומשכונתך שייכים לתנועת הנוער שלך? * כן * לא 11. האם לפחות 1 מאחיך/אחיותיך שייכים לתנועת הנוער שלך? * כן * לא 12. לו היית פחות דתי/ה או יותר דתי/ה, האם את/ה חושב/ת שמניעייך היו שונים? * כן, מניעי המרכזי היה:__________ * לא 13. סמן/י מי השפיע עליך בבחירת תנועת הנוער שלך: * החברים * ההורים * אחר: __________________ * החוגים האחרים * בית הספר 14. האם לדעתך מידת הדתיות משפיעה על המניעים לבחירת תנועת נוער? * כן * לא