בבקשה תעזרו לי

צפרירוש

New member
בבקשה תעזרו לי

מישהו כאן יכול לתת לי אתרים ללימוד אספרנטו אן לעזור לי ללמוד באופן אישי? מי שרוצה יכול ליצור עמי קשר באיסיקיו 151542552

DoronModan

New member
אתר ללימוד אספרנטו

צפרירוש שלום, אני ממליץ על הקורס Esperanto viva באינטרנט. אפשר גם לקבל חינם דיסק ללימוד השפה. פרטים במספר הודעות קודמות בפורום. בכל מקרה, מומלץ להשלים את הידע באמצעות ספרון לימוד חדש שהאגודה לאספרנטו הוציאה . אם זה מעניין אשמח להוסיף פרטים. אשמח לעזור אם יתעוררו שאלות. דורון

interDist

New member
קורס מולטימדיה

היי צפרירוש! האגודה לאספרנטו בישראל מחלקת (בחינם!) תקליטור עם קורס מולטימדיה מצוין, בהמון שפות - גם עברית, ועם צלילים. פרטים עליו את יכולה לקרוא בעמוד הראשי של הפורום שלנו (forums.tapuz.co.il/esperanto) ישנו גם קורס אינטרנטי באנגלית הנקרא Esperanto Viva, כמו שדורון כבר ציין. מהאגודה את יכולה לקנות מילון אספרנטו-עברית המתאים למתחילים (בסביבות 2000-3000 שורשים), עלותו רק 15 ש"ח. המילון יכול להיות לעזר רב- אם תבדקי בהודעות בפורום הזה, תראי שלחבר'ה שהתחילו ללמוד כמוך, מופיע הצורך במילון כזה, שאינו בנמצא באינטרנט.
סרגיי.

Eldad S

New member
צפריר, כתבתי לך הודעה בהמשך

מאחל לך בהצלחה בלימוד עד לדיבור אספרנטואית שוטפת, ואנחנו כאן - לכל שאלה שלך. ראה הודעתי באחד השרשורים הבאים.

למעלה