בבקשה תעזרו לי!

בבקשה תעזרו לי!

מה לעשות אני מטומטמת ומפגרת אני לא הולכת לבי``ס כבר המון זמן... המנהלת כרגע התקשרה היא מאיימת מחר אני אצלה בשיחה אני כולי רועדת בוכה אף פעם לא הייתי ככה בבקשה תעזרו לי... אם מישהו יקרא את זה תעזרו לי בבקשה... תגל לא עונה לי לטלפון, אני לא יודעת מה לעשות...

Mrs.Dvash

New member
ננוש`קה שלי!

קודם כל תרגעי..... אני לא יודעת מה ההורים שלך יודעים, ז``א אם הם יודעים את הסיבה שבגללה את לא הולכת לבית הספר.... שיחה עם המנהלת זה מפחיד ומבהיל [מי כמוני יודעת :)], אבל אין מה להלחץ יותר מדיי, באמת שלא. את תמיד יכולה לשכנע אותה שהכל בסדר ושאת מצטערת ובלה בלה בלה [במידה וזו שיחה ראשונה שלך איתה] ומעבירים את זה הלאה. כמו כן את יכולה להסביר לה את הסיבה האמיתית שבגללה את לא הולכת לבית הספר, זו כבר בחירה שלך, למרות שאני בטוחה שהיא תבין. ננוש`קה שלי אין מה להלחץ, זה רק כלב נובח אבל לא נושך.

אוי...

זאת השיחה הראשונה שלי א5י פעם עם מנהלים!!! אני לא יודעת מה לעשות! מה אני יגיד לה שאני שונאת את הבי``ס הזה!?! שאני רוצה לחזור למקום הקודם!? שאני אומללה פה? זה מה שאני יגיד!? היא תיקח אותי לפסיכולוגית של הבי``ס! או ליועצת המעצבנת! ולבי``ס שלי אני לא אוכל לחזור ואני כלכך צריכה להיות שם! למה למה באתי לפה למה!?!? מטומטמת נפגרת!!!!! אני שונאת את עצמי!!!! ההורים שלי לא יודעים (עכשיו בטח כן) אוווף. אני לא יודעת... אני שונאת את עצמי.

Mrs.Dvash

New member
ננוש`קה

זה לא נורא.... אני יודעת שזה מלחיץ [אני ישבתי בחדר שעות, מחבקת בובה של בבון שיש לי, ולא יצאתי מרוב לחץ לא הייתי יכולה לקום ורק בכיתי ובכיתי ובכיתי...] אבל השד לא כזה נורא!!!!!! אז יידעו את ההורים שלי, הלכנו ודברנו עם המנהלת, והכל היה פתוח על השולחן, לפעמים זה מה שהכי עוזר בעולם. נני שלי אין מה לבכות ולהלחץ, תנסי לפחות שלא כי זה סתם מיותר. העיניינים ייצאו החוצה והכל יתפר. אל תדאגי בובה.

tairon

New member
עדנה אני פה...

קודם כל את לא מטומטמת אני זוכר שגם אני לא אהבתי ללכת לביה``ס אבל יכול לומר לך היום שאני מתחרט שלא ניצלתי את הזמן אז ללמוד המנהלת היא קודם כל בן אדם ורק אחר כך מנהלת אין לך מה לחשוש או לפחד להרוג אותך היא לא ! את צריכה להרגע הבכי אני מניח שנבהלת ונלחצת מחר תלכי תשבו תשוחחו ותנסי יחד איתה לפתור את המצב ויהיה בסדר את עוד יום אחד תצחקי על כל זה עוד תראי

זה לא ש...

אני לא אוהבת ללכת לבי``ס... אני לא אוהבת ללכת לבי``ס הזה! זה מקום חדש.. ואני רוצה את המקום הישן... תתפלא אני אהבתי ללכת לבי`` כולם היכירו אותי שם.. פה... לא מכירים אני לא טורחת להגיע אני נעלמת אני לא רוצה להיות שם... זה מטריד אותי גם בתת מודע זה מתבטא בחלומות.. אני חולמת שאני מתגלגלת במדרגות מלמעלה שזאת העיר הקודמת-הבי``ס הקודם למטה, לםפקום הנוכחי ובי``ס שמאמלל אותי כלכך.. ואז אני מתה... רע לי כלכך עכשיו....

לפרה עדנהההההההה

בוקר טוב, תשמעי, אם את בקטע שלפתוח דף חדש, מה שאני חושבת שאת צריכה לעשות,אז ככה. פשוט מאוד אין לך ממה לפחד זה לא יעזור לך ובטח לא יפתור שום בעיה. קחי כמה נשימות עמוקות, לכי אל המנהלת שבי לידה פנים מול פנים תסתכלי לה בעיניים הכי יפה שאפשר והכי אמיתי ו תגידי לה ככה: ``טעיתי,נעדרתי מבית הספר זמן רב, אני מודעת לכך, רוצה לפתוח דף חדש, ומבקשת שתתני לי את התמיכה לכך בכך שתכווני אותי איפוא שאמעד שוב``. קשה לי להאמין שאחרי כל הדברים האלו היא תדבר לא טוב. את אפילו יכולה להרים אליה טלפון לפני כן, ולאמר לה שאת מתרגשת ורועדת מפחד, וכל זה נובע מכיון שאת יודעת שלא נהגת נכון......וכל השאר. ותגיד שאת רוצה לבוא ולדבר רגועה יותר. קודם כל מה שצריך להוביל אותך בכל דבר בחיים, זה להוזיז את הפחד, למרות שהיא מנהלת וכל זה היא לא האמא ואבא שלך, אל תפחדי מכלום, בדיבורים פותרים את הכל. פשוט תשנני לעצמך את זה , אם תרצי תכתבי לי לאימייל טלפון אני אתקשר ומבטיחה שתרגישי טוב. יונית

אני נגעלת מעצמי...

לא יודעת מה לעשות... זה לא הפחד מהמנהלת זה הפחד ממה שאני יגיד לה אני כולי רועד אני בוכה אני לא יודעת... תודה.

הפתרון שלי ..

לא כל כך ימצא חן בעינייך .. אבל אציג אותו בכל זאת ..את רוצה שאבוא לתת לה מכות ? ככה להפוך כמה שולחנות וכזה ... אני עצבני בימים האחרונים אלק ימים בשנים ..אז יעזור גם לי .. ככה לפרוק .. מאוווווווווהההה קחי נשיקה לחיזוק ... טולי הצבעוני הנודד.. נ.ב. מה עושה את המנהלות כל כך מפחידות ? נראה לי שהן נבחרות לפי .. היכולת שלהן להפחיד אפילו טיפוסים כמו פרדי קרוגר ..או פסיכו.. זה הכישורים היחדים שמבקשים מהם .. אבל צאי מזה היא סך הכל אדם כמוך שפוחד מאותם דברים .. רק רשום להם על הדלת..מנהלת .

למעלה