בבקשה תעזרו לי ?

בבקשה תעזרו לי ?

אני רואה כאן את העבודות המדהימות שלכם ומבינה שאת מרבית התמונות אתם מורידים מהאינטרנט. אני אישית מטורפת על פיות ומלאכים ומצאתי ים של תמונות יפיפיות שממש מבקשות ממני לעשות איתן משהו. ואני לא מצליחה להבין איך ! האם מישהי יכולה להסביר לי (לאט ובשלבים) בבקששה איך עושים את זה ? איך להדפיס את התמונה? בצבע או שמא בשחור לבן? איך מעבירים אותה לעץ כתמונה או לקנבס כתמונה או מדבקת חלון? (או אחד משלושתם ) באלו צבעים כדאי להשתמש? איך ואיך ואיך ואיך ? חיפשתי בפורום וגם בקישורים ובכל מקום המידע הוא די מתומצת לכאלו שכבר מבינות... ואני עדיין לא מבינה ושוחה בחומר :( אז בבקשה?

עינתפ

New member
ממה שאני יודעת וזה ממש לא הרבה..

דבר ראשון - להדפיס את התמונה- תגדירי בשביל מה. אם בשביל לעשות שבלונה, אין צורך בצבע, להדפיס, לצלם על שקף ולחתוך. בשביל מדבקות חלון אין צורך בצבע בשביל ציור על בד או על עץ- זה תלוי בך. אם את רוצה לראות את הצבעים שהופיעו בציור אז כמובן בצבע, אם את רוצה לצבוע כראות עינייך, שחור לבן. לגבי להעביר לעץ, אני ממש לא יודע - את זה יכתבו לך בטח אח"כ. לגבי בד קנבס אני בד"כ עושה לפי מה שאני רואה לא תמיד יוצא טוב אז מתקנים. יש אפשרות לעבור כשהצילום הפוך על הקוים עם עיפרון ואז זה עובר לבד. ישנה עוד אפשרות לקנות קופי לבד אני חושבת שהוא צהוב?! עוד משהו???

psa

New member
אפשר להדפיס תמונה ישר על שקף.

רק שזה שקף מיוחד למדפסות. ברכות

קלי קלות

להדפיס בצבע על נייר A4, לבחור על מה רוצים לעבוד - קנווס או עץ, <אם זה על עץ - למרוח שכבה עדינה של צבע אקריל לבן> למרוח את דבק הדקופאז´ >מרשם להכנה ניתן למצוא במאמרים< לחכות שיתייבש מעט ורגע לפני שמתייבש לגמרי להניח את הדף המודפס ולהיזהר מקימוטים >אם מתקמט למתוח מהאמצע כלפי חוץ> להדביק ולהמתין שיתייבש. אפשר למרוח מסביב לנייר את משחת העיצוב בעזרת האצבעות וכשהיא מתייבשת לטופף עם ספוג צבע אקריל על בעדינות. אפשר לצבוע בצבעי אקריל מסגרת מסביב לתמונה ואחכ ניתן להוסיף גם פיצוצים - תלוי אם מוצא חן בעינייך או לא. לרסס ספריי לכה ולתלות. וכמובן - אם צצות שאלות נוספות נשמח לענות. בהצלחה

mor mor

New member
עזרה-בבקשה

כאשר את מוצאת את התמונה, את מדפיסה אותה, עדיף לדעתי צבעוני....(שלב א´) גוזרת את מה שאת רוצה להדביק, ושמה לרגע בצד. לוקחת את העץ, שאיתו את רוצה לעבוד , משייפת את העץ, וצובעת בצבע שבא לך, בצבעי אקריל - שקונים בחנויות לאומנות. לאחר שהצבע יתייבש, מרטיבה טיפה את מה שגזרת - ממש טיפה, בעזרת מגבת, ומורחת דבק על הנייר,או על העץ, ומדביקה בעדינות... לאחר מכן משתמשת אם בא לך , ב- step 1´2 כדי שיהיה לך סדקים , איך לעבוד אם זה יש במאמרים. אני ממש מקווה שהבנת אותי ואם לא אני אסביר לך שוב מה שתרצי.

למעלה