בבקשה תעזרו לי .......

נונה2012

New member
בבקשה תעזרו לי .......

שלום לכולם, אני מניחה שלחק מהאנשים אני אשמע מוזרה אך אני מתחננת שתישארו עם ראש פתוח עבורי, זה המקום היחידי בו אני יכול לשפוך את רגשותי. קצת על עצמי- נשואה באושר מזה שנתיים לבעל מקסים אני בת 26 עוד מעט ואני חרדתית ברמות מאוד גבוהות. אני נוטלת ציפרקלס כדי לשוב לחיים נורמלים ותקינים וזה אכן עובד אפילו לקראת סיומו בהמלצת רופאת המשפחה שלי. דבר אחד שהכדור לא מתקן זה את המחזור שלי שנהפך ללא תקין לא סדיר והשמנה שגררה שחלות פוליציסטיות. אני מפחדת מהמילה הריון מפחדת מכל ההורמונים אני נורא חרדתית.שנתיים לא הצלחתי לטפל בפחד הזה.אני ובעלי עבדנו נורא קשה לקנות בית,יש לנו אמצעים כלכליים הנדרשים לתהליך כזה,כל הסביבה שלי כבר אמהות החברות שלי רובן אמהות ל2. אני לא רוצה ל״נסות״ ולהסתיר את זה עוד, מהיום ששמעתי על חברה שנפגעה כתוצאה מטיפולים הורמונלים אני פשוט מפחדת מזה אבל זה לא יקח לי את הרצון להיות אמא, אני עובדת עם ילדים ונמצאת רוב הזמן בסביבת ילדים ואני רוצה להפוך אותי ואת בעלי להורים,אני מפחדת שבגלל שאכנס לתהליך המפחיד הזה אסכן את עצמי ואת העובר עם כל ההתמודדות,עוד משהו אימי סובלת מכרישיות דם אשר גרמה לה ל5 התקפי לב, זו הסיבה שהיה אסור לי גלולות זה אחד מהפחדים שלי הנוספים שאהייה בסיכון בגלל זה.(כי אחותי הייתה כל ההריון בהריון בסיכון) אנא מכם תגידו לי שישנה אפשרות גם לי להיות אמא.תעזרו ליייי

VNRN

New member
אז ככה

א. את מאוד צעירה. הולדת ילדים מתוך לחץ היא מניע שגוי.
ב. אמנם רופאי משפחה נותנים תרופות נגד חרדה אבל הרופא המומחה הוא פסיכיאטר וכדאי לך להתייעץ עם רופא מומחה בתחום. אולי הוא ישנה לך את המינון או את סוג התרופה.
ג. בכל מה שקשור להריון ממליצה לך לפנות למומחה לפוריות. יש עוד מספר שלבים לפני הורמונים וגם מי שלוקחת הורמונים עוברת קודם בדיקות. אם רופא מחליט לתת לך הורמונים הוא מתחיל ממינונים קטנים כדי לראות איך את מגיבה וכל הזמן עוקב אחרי התגובות של הגוף שלך.
ד. יש הרבה דרכים להיות אמא. אמהות היא מצב נפשי. לא כ"כ משנה איך הילד הגיע (לידה עצמית, פונדקאות, אימוץ).
ה. מה שבטוח שיש לך עוד דרך ארוכה מאוד לפני שאת מתייאשת. השלב הראשון הוא להירגע ובזה פסיכיאטר יכול לעזור לך.
בהצלחה.

נונה2012

New member
קודם כל תודה

המניעים הם הפוכים מלחץ...אני ממש רוצה את זה

אבל שוב - תודה על התייחסותך

מירבי*

New member
חרדה

נוגה יקרה, גם לנשים במצב שלך מאשרים פונדקאות.
אם החרדות שלך נובעות גם מעצם המחשבה על הריון את צריכה לגשת לפסיכאטר ולבקש ממנו לכתוב מכתב לוועדה לנשיאת עוברים ולהסביר מה מצבך הנפשי, לפרט איזה כדורים את לוקחת ולספר באופן כללי על החרדות שלך.
יש למצב הזה תקדימים וכבר אושרו נשים עם בעיות מהסוג הזה.
בהצלחה

נונה2012

New member
אני כל כך שמחה לשמוע

כמובן שזה נובע מעצם המחשבה על הריון...זה נשמע דבילי אך אין לי שליטה והזמן עובר ועובר ועובר ורק זה לא עובר לי.
אני אבדוק ואגש אליו לפי המלצתך
תודה רבה לך !!!

MAMALY

New member
רק קחי בחשבון

שפונדקאות זה תהליך מורכב הילד שלך גדל בבטן של אישה אחרת את תצטרכי לטפל בחרדות הקיומיות שלך בלי קשר לעניין אחרת את לא תעמדי בתהליך הזה גם.

למעלה