בבקשה תעזרו לי....

fairy girl 2003

New member
בבקשה תעזרו לי....

איזה אתר אפשר לראות ריבלדה
גם לראות ולשמוע כי אתמול ראיתי באתר צ´יקי ישראל ורק שמעתי אז תעזרו לי...

SK 3100

New member
^^^עזרה בדרך&&&&

והרי החדשות מקול ישראל: הרבה פעמים דיברנו על זה, אבל כנראה שהמאזינים שלנו מתקשים להפנים את הדבר. אז הנה, בשביל אלו: מי שלא רואה ורק שומע, זה בעיייה שקשורה למהירות החיבור שלו, ואם אין לכם ADSL יש סיכוי קטן מאוד שתצליחו לראות. קופיש? ומה שאת רואה בצ´יקי ישראל את יכולה גם לראות במדייה פלייר, בפעולה הפשוטה הבאה: נכנסת למדייה פלייר, קובץ, פתיחת כתובת אינטרנט, ורושמת את הכתובת הבאה בקלות ובזריזות ידיים מופלאה: http://tv4all.com/r5/7053.asx קופיש

fairy girl 2003

New member
אני ממש חייבת עזרה

אוקיי אני משתגעת פה אני נכנסתי לאתר שהמנהל(פורום) אמר לי שבעזרת התוכנה הזאת אשר לראות ריבלדה והיו המון אפשריות להכנס ובחרתי במשהו ירוק ואז גם שם היה המון אפשריות להורדה ולא ידעתי מה לעשות?? יש לי windosmediaplayer אז מה לעשות?

SK 3100

New member
אויי ה../images/Emo163.gifיות מדבקת../images/Emo70.gif

אמרתי לך שאת האתר הזה שמים במדייה פלייר

fairy girl 2003

New member
טוב אם לא הבנתם...

משהו בכלל הבין את ההודעה שלי? אני צריכה להוריד תוכנה שאפשר לראות ריבלדה מה שם התוכנה? לא האתר התוכנה?!

SK 3100

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif

רואים דרך המדייה פלייר
מה לא מובן בזה
ופעם הבאה תעשי לי עבודה קלה ותשרשרי במקום שאני יכנס כול שנייה לאדמין הארור וישרשר במקומך. אני יחסוך לך את השאלה מה זה לשרשר והתשובה: לוחצים על הוספת תגובה.

למעלה