בבקשה תעזרו לי

AdiBaba

New member
בבקשה תעזרו לי

יש לי שאלה. אני נגיד רוצה להוריד קובץ ואז לא נותנים לי אפשרות לבחור איפה לשמור, אלא הוא ישר רושם לי שהוא שומר את זה בתיקיה זמנית (טמפוררי פולדר). איך לעזאזל אני יכולה לשמור את זה לנצח ואיפה שאני רוצה? פליז. תענו לי.

InvisibIe

New member
זה קרה לי כשהורדתי את Offer

מאיזשהו אתר. פשוט אחר כך עשיתי חיפוש על שם הקובץ כפי שהוא היה רשום, וכשמצאתי אותו העברתי אותו לתיקייה של שאר השירים שלי.

AdiBaba

New member
תודה, אבל

הוא לא מצא לי כלום. דן אולי אתה יודע. זה קרה לי עם הוידאוקליפים מהאוקסיגן והראיון ב-mcm. איך אני שומרת את זה?

AdiBaba

New member
קחו שם קובץ לדוגמה

ואולי תבינו אותי יותר. http://alanised.free.fr/images/a-v/ox/alanis_bts_set_mb.rm נסו להוריד. (למנהלים, אל דאגה. זה חוקי)

AdiBaba

New member
ועוד משהו

דן, הורדתי את זה מהפורום utopia. שזה מסיים להוריד ישר רואים את זה ברילפלייר (נפתח לבד). אבל הראיונות מ-mcm ירדו והרילפלייר לא נפתח בכלל ואפילו לא זכיתי לראות אותם פעם אחת. פשוט ירדו לתיקייה זמנית ואין לי מושג איך לראות את זה בכלל ואיפה זה נשמר. אם בכלל. מה עושים בשתי המקרים (שהרילפלייר נפתח וגם שהוא לא) כדי לשמור את הקבצים האלה לנצח.

נראה לי...

שצריך תוכנה מיוחדת בשביל קובץ כזה! אני בלא ממש בטוח אבל אני גם לא יודע מה לעשות שיש קובץ כזה!

j u n k

New member
תשובה.

דבר ראשון הקובץ שנתת לדוגמא כן נותן (לפחות לי) את האפשרות לשמור אותו בבחירת תיקייה מסויימת דבר שני- כל פעם שאת מורידה מלינק קובץ תלחצי מקש ימני בעכבר ותבחרי את SAVE TARGET AS עוד טיפים שאמורים להיות ברורים הם- תזכרי על איזה שם בחרת אותו ואיזה תיקייה בדיוק שמת אותו. במקרה וזה לא מלינק נסי למצוא את מקור הלינק- דבר שהוא אגב מאוד חשוב כי לכי תדעי מה יש באמת בקובץ הזה. עכשיו אם הבנתי את הבעיה את לא מוצאת את הקובץ ששמרת אחרי ההורדה- זה או אומר שזה קובץ שנמחק אוטומטית אחרי צפייה או שימוש ראשוני או שזה וירוס שהדביקו לך למחשב וזה מסוכן וחבל... נ.ב עדי עניתי לך על השאלה- קצת באיחור אבל זה אמור להיות בעמוד חמש לקח לי זמן למצוא את זה.

Rוית

New member
מה שקרה זה

שלחצת על הורדה, ובמקום שזה יפתח לך חלון הורדה זה התחיל להוריד לך את זה לספריה זמנית ולא לשמירה (ככה זה הלינק) אז באמת תנסי את מה שהציעו פה ותלחצי על הימיני ואז SAVE TARGET AS ואם זה לא יעבוד, אני ממליצה להוריד תוכנה שמארגנת הורדות (אני ממליצה על getright, אבל יש יותר טובות), שאיתה את יכולה להוריד את הלינק למחשב ומתי שאת רוצה עם הפסקות באמצע וכו´...

AdiBaba

New member
ג´אנק, את גדולה. ורוית שאלה

עשיתי מה שאמרת לי והצלחתי. תמיד שיש לי תיקיה זמנית אני לא מורידה, כי אני אומרת לעצמי: למה להוריד, אם אי אפשר לשמור את זה. פתרת לי בעיה שהציקה לי זמן רב. לגבי now is the time. מה זאת אומרת קפץ לי שיר? נראה לי שלא הבנת אותי. אני שמה את now is the time ומופיעים לי השמות של השירים מהדיסק alanis. ורוית, מה זאת אומרת תוכנה שמסדרת הורדות? אני מה זה נעל בדברים האלה.

Rוית

New member
זאת תוכנה שמארגנת לך הורדות...

נגיד ואת לוחצת על לינק להוריד משהו אז זה אוטומטי מוריד לך דרך התוכנה וככה את יכולה לעצור את ההורדה ולהמשיך אותה מתי שבא לך, את יכולה לפצל את ההורדה וכו´ וכו´... אני ממליצה לך להוריד תוכנה כזו אם את מורידה הרבה דברים מהאינטרנט כי ככה את יכולה לשמור את כולם ולהוריד אותם מתי שבא לך.. אם את רוצה עוד מידע אני בכיף אוכל לעזור לך באיסיקיו...

j u n k

New member
חחחח

וואו פעם ראשונה שאני שומעת על כזה דבר...לא אצלי הדיסק עולה כמו שצריך. מצטערת שאני לא יכולה לעזור אבל זה נשמע ממש מוזר

למעלה