בבקשה תעזרו לי....

דפנה דר

New member
בבקשה תעזרו לי....

יש כאן הורים שלקחו פרוזק או סרוקסט בהריון והילד/ה נולדו ומתפקדים בסדר גמור??? אני אמא לילד אוטיסט ורוצה להכנס שוב להריון ניסיתי להפסיק את הסרוקסט ואני על הקרשים ולא מפסיקה לבכות ורוצה לחזור לקחת שוב וגם לכנס עוד מעט להריון בבקשה תענו לי ותרגיעו אותי אם זה אפשרי והכל יהיה בסדר אפשר גם במסר תודה

הכתובת לשאלות מהסוג הזה היא המכון הטרטולוגי

את כל אמצעי הקשר והדרכים לפנות אליהם תוכלי למצוא בקישור הזה בנושאים שכאלה מתייעצים רק עם איש מקצוע ולא עם משתמשי אינטרנט אנונימיים

מללנ

New member
אני ממש מבקשת ממך להתייעץ עם הרופא

חשוב להתייעץ עם מי שנתן לך את המרשם הפסקה של תרופה מסוג זה ללא יעוץ רפואי פסיכיאטרי מתאים עלולה להוביל לתוצאות מאוד לא טובות. ואני מנסחת באופן עדין ביותר. יש תרופות פסיכיאטריות שמותר לצרוך בהריון אל תפסיקי לבד !! כבר נתקלתי במקרים שנשים הפסיקו על דעת עצמן והגיעו למצבים קשים ביותר יחד עם הלידה וחבל.... תתיעצי בבקשה עם הרופא. אל תתחילי לבד , אל תפסיקי לבד אם זה עוזר לך - אני יודעת שיש נשים שהיו בהריון וילדו עם תרופות פסיכיאטריות מתאימות. יש כאלו .

בוליפלג

New member
יש לי חברה שהמשיכה לקחת (אני לא זוכרת

בדיוק איזה כדור, אבל זה אחד מהשניים שציינת), תחת פיקוח של הרופא שלה במשך שני הריונות. טפו טפו - שני ילדיה בריאים. א-ב-ל, פני לרופא, גם לשאלה וגם לפיקוח
בהצלחה

למעלה