בבקשה תעזרו לי

שניני23

New member
בבקשה תעזרו לי

עוד שבוע יש לי את המבחנים להתקבל לדיילות קרקע.. מי שהיה ויודע מה הולך להיות שם יוכל לתת טיפים? מה הולך להיות שם? מה צריך לדעת? אני אשמח מאודדדדדד שתעזרו לי כי אני מאוד רוצה לעבור את זה...

קטי23

New member
היי, שניני

מתי שלחת להם את הטפסים? כי ממה שידוע לי לא מגייסים עכשיו לדיילות קרקע באל על.... וזה מידע שקיבלתי מידיד שלי שעובד חברה.... אני שואלת כי רציתי לשלוח להם טפסים והם אמרו שהם לא מגייסים כרגע..... לאן שלחת קו"ח? תודה....

שניני23

New member
היי קטי

שלחתי להם את הטפסים לפני כשבוע וחצי ולפני 3 ימים קיבלתי תשובה שיש מיונים יום שלישי הקרוב אז אין לי מושג ממי קיבלת את המידע הזה..אה ושלחתי את הטפסים למחלקת התעסוקה של אל על... מקווה שעזרתי לך...

tomfresh

New member
גם באתר שלהם לא היה פרסום

ואני יודע שלא מזמן הסתיים הקורס של דיילי קרקע

lola62

New member
מתחיל קורס בנובמבר

שלום, אני דיילת קרקע שסיימה בקורס האחרון... אותנו עדכנו שבחודש נובמבר אמור להיפתח קורס קרקע. לגבי המיונים,,, השלב הראשון הוא ראיון באנגלית שבוחנים בו גם את ההופעה החיצונית שלב שני מבחן פסיכוטכני (מתמטיקה, ידע כללי, אנגלית וכו' ) ומבחן אמון (שאלות אם גנבת, אם תלשני על גנב, סמים וכו') והשלב השלישי הוא סימולציות בקבוצה. אני ממליצה לך להיכנס לפורום של דיילי אוויר (אותם מבחנים) כי שם ממש מפורט על כל שלב ושלב כולל שאלות. בהצלחה :)

קטי23

New member
היי לולה,

אני עדיין במיונים לדיילות אוויר בישראייר, אבל איכשהו הצלחתי גם לקבל זימון למיונים של אל על לדיילות קרקע. רציתי, לשאול בבקשה, למרות שכבר כתבת את השלבים אם תוכלי לפרט עוד טיפה לגבי התהליך. הבנתי שיש בשלב האנגלית הראשון, קטע שצריך לקרוא ואז לפרט מהו אומר...משהו כזה? הקטע ארוך? הוא עוסק במונחים טכניים שקשורים לתעופה? או סתם כללי? המילים בשפה גבוהה? הם מבקשים שאקרא בקול רם על מנת לבדוק את רמת הקריאה שלי? בשלב השני , מה הכוונה לידע כללי? ומתמטיקה? מה שואלים לדוגמא? ואיך מתבצע האימות הביטחוני לגבי גניבה וסמים? סליחה אם חפרתי או שאלתי שאלות רבות, חשוב לי להבין לקראת מה אני הולכת..... תודה רבה ושיהיה בהצלחה בעבודה החדשה!

קטי23

New member
שניני:

על מנת לקבל את טפסי הגשת המועמדות לדיילות קרקע, צריך להיות פירסום בעיתון לא? וכבר 3 שבועות לא מפורסם דבר על דיילות קרקע. מה שלחת למחלקת התעסוקה? טפסים של אל על או רק קורות חיים שלך? מאיפה היו לך טפסים של אל על? אני שואלת כי בעבר שניסיתי להגיש מועמדות הם שלחו לי את הטפסים לפי בקשתי, לאחר שהתקשרתי למספר שבמודעת הפירסום לדייל קרקע. וכרגע אין מודעה כזו, אז אין לי איך להשיג את הטפסים..... תודה רבה ובהצלחה!

שניני23

New member
הייי

שלחתי קורות חיים סתם ככה ואז שלחו לי בחזרה את הטפסים...אחרי שמילאתי את הטפסים ושלחתי להם אותם תוך 3 ימים חזרו אליי שאני אגיע למיונים...

קטי23

New member
יפה!

איזה גאונות... ואני כמו סתומה מתקשרת לברר כל כמה זמן אם מגייסים מועמדים וממשיכים לומר לי לא כרגע..... תוכלי בבקשה לרשום לי את מספר הטלפון והפקס שלשם שלחת את הקו"ח? אני כרגע במיונים מתקדמים של ישראייר לדיילות אוויר, אבל שום דבר לא בטוח, ולכן אני רוצה לנסות בעוד מקום במקביל. אני מודה לך מאוד. בהצלחה!

שניני23

New member
אין בעד מה...

אני אישית שלחתי בדואר וזו הכתובת: מחלקת קליטה ותעסוקה ת.ד: 41 מיקוד: 70100 ואת יכולה לשלוח גם בפקס שמספרו: 039721442.. מקווה שעזרתי...שתהיה שבת שלום.. ודרך אגב אם תוכלי בבקשה לתת כמה טיפים למיונים שיהיו לי בשבוע הקרוב אני אשמח (כולי בלחחץץץץץ)...תודה...

קטי23

New member
תודה...

אני אנסה לשלוח, ומי יודע אולי ניפגש במיונים :) לגבי טיפים, אני ממש ממליצה לבוא בביטחון, להשתדל להיות עצמך ולקוות שמי שאת זה מה שהם מחפשים. קחי בחשבון שחברה כמו אלעל זה עסק כלכלי לכל דבר, ושהם רוצים לדעת שהם יחליטו החלטה נבונה ומשתלמת אם יקבלו אותך לעבודה. את צריכה לתת להם תחושה של רציניות והתמדה מצידך, החברה מוציאה הרבה מאוד כסף על ההכשרה שלך והם רוצים לדעת שאת השקעה טובה לאורך זמן. תראי מצידך מוטיבציה, שירותיות, אהבת אדם, יכולת לעבוד בשיתופיות ובצוות, משמעת עצמית גבוהה, ותאמיני שאת באמת כל הדברים האלה, ושהחברה באמת צריכה אותך בשורותיה וכך תשדרי את זה הכי טוב. החלק של האנגלית תהיי מוכנה ורגועה. תנסי לומר לעצמך משפטים באנגלית בראש ולהתנסח ברהיטות ובלי עצירות. אני בטוחה שילך לך טוב הבצלחה!

קטי23

New member
שניני!

אני אהיה במיונים ב- 12.11. שיהיה לך המון המון בהצלחה, ותכתבי איך היה לך ומה שאלו.....

היי קטי

היה לך כבר את היום באדם מילוא בישראייר? אם לא - מתי יהיה לך? אם כן - מתי אמרו לכם שיודיעו תשובות? עבר כבר שבוע ואני ממש במתח וגם חייבת כבר לתכנן הלאה אם כן או אם לא... יש לך מושג מתי נדע?

קטי23

New member
מתח מתח....

אני ממש במתח.... כן היו לי המיונים כבר, ואמרו בשבועות הקרובים יודיעו לנו, עוד לא אמרו לי כלום, אמרו שמתקשרים בכל מקרה גם אם כן וגם אם לא. אני יודעת מעוד שתי בנות שהיו איתי שגם להם לא אמרו עוד כלום... כל שניתן הוא להמתין בסבלנות.... בהצלחה!

קטי23

New member
היי,

התקשרו אלייך כבר? אליי עוד לא. ואל שתיי חברותיי גם לא...

למעלה