בבקשה תעזרו לי

בבקשה תעזרו לי

אוקיי אז ככה, אני צריכה להתחיל שירות ב2 לספטמבר בבית חולים והייתי צריכה לעשות בדיקת רמת נוגדנים ובדיקת מנטו(טסט שחפת) וכיוון שעבדתי כל החופש אז לא יצא לי לעשות ועכשיו שהתקשרתי לקבוע תור אז התור הפנוי היחידי שמצאתי הוא רק לעוד חודש(מאוחר,אני לא אספיק) ! במכתב של הרכזת היה כתוב שמי שלא יעשה את זה לא יוכל להתחיל בשירות. מה עליי לעשות??? דבר נוסף זה השאלה: האם ניתן לדחות את תחילת השירות שלי שאוטוטו מתחיל בשבועיים שלוש? ודבר אחרון חביב זה שעד עכשיו הרכזת שלי לא פנתה אליי בנוגע למגורים (אני עושה את השירות בצפון מחוץ לבית) האם לטלפן אליה בנושא? או שעדיין לא פנו אל אף אחת/אחד?! תודה לכל העונים, מיכל.

מקווה שאני יענה לך ../images/Emo13.gif

בקשר לדחייה==>אני יודעת שלפעמים זה אפשרי. בדיקת מנטו=> לחברה שלי היה את אותו הסיפור,אז היא קבעה במרפאה אחרת (עד אשדוד היא הגיע). בכל מקרה ולא יוצא, תראי לרכזת את אישור התור הזה (שאותו אפשר לבקש במרפאה) ודברי איתה על זה, אני יותר מבטוחה שהיא תבין ותמצא פתרון. בקשר למגורים => בטחחח שתפני ! לי אמרה הרכזת שיש מצב שמקבלים מפתח ב8\26 ואפשר יהיה להכנס לדירה. דברי איתה על זה. . .כי יש מצב שכדאי שתתחילי לארוז אגב, באיזה עמותה את (אם זה לא סוד
)?

למעלה