בבקשה תסבירו לי

ספיר 8

New member
בבקשה תסבירו לי

אימי נפטרה לפני הרבה שנים, אני יודעת שהיו לה בני דודים בארץ, יודעת את שם המשפחה של חלקם אבל לא שמות פרטיים. האם ישנה דרך לאתרם? תודה

אם המטרה היא איתור אנשים בארץ

או אולי את צאצאיהם, כדאי להכין לעצמך תרשים אשר מתחיל מהורי אמך ויורד "למטה", כלומר לאמך ואחיה (אם היו כאלה) ולצאצאיהם. הפרטים אשר חשובים הם:
שנות לידה/פטירה מדויקות/משוערות
שמות נעורים של הנשים
איזור מגורים אחרון או בשלב כלשהו
פרטים מזהים מיוחדים (מקצוע, סיפור חיים לא שגרתי, הצלחה צבאית יוצאת דופן, תואר וכו') בסה"כ, אם אלו בני דודים של אמך - לא מדובר בהרבה אנשים (אני מניח), ולכן אחרי האיסוף אפשר לחזור לכאן, להציג אותם - וננסה לעזור במשימה.
ארנון

ספיר 8

New member
אתחיל בארץ אף על פי שאני יודעת שיש

גם משפחה בחו"ל. שם הנעורים גרוברד והמוצא הוא צ'כי, אזור המגורים לפני המון שנים היה במרכז והיו גם נספחים בחיפה. מצטערת אבל זה כל מה שאני יודעת. תודה בכל אופן.

וודאי את יודעת את שמות הסבים -

הורי אימך. זה יעזור מאוד, כי אז אפשר לאמת שם אדם ושם הוריו. אנא, פרטי שמות הסבים כולל שם המשפחה (נעורים) של הסבתא. שנות לידה משוערות את גם יודעת, כיוון שאת יודעת את שנת הלידה של אימך. כל פרט - גם אם הוא נראה לך טריוויאלי, יכול לסייע. ארנון

friend9

New member
אפשר להתחיל בארץ

לפנות אל 3 גרוברד הרשומים בבזק www.144.bezrk.com , לתת להם את כל הפרטים הידועים לך ( שנת לידה, שנת עלייה, פטירה, מקום מגורים בחו"ל, מקצוע וכו'), ולשאול אם ידועים להם פרטים נוספים על המשפחה. לדעתי (וגם לדעת חברי פורום נוספים) כדאי לפנות בפעם הראשונה במכתב רגיל, ולא בטלפון.

friend9

New member
ועוד בארץ

עקב צורות כתיב שונות, כנ"ל לגבי גרוברט, גראוברד, גראוברט.

V10Boy

New member
תביאי לי כל מידע שאת יכולה

אני ינסה לאתר לך אותם בעזרת מאגרי טלפונים ובעזרת חברים שלי בפורומים אחרים שמתמחים באיתור אנשים.

עדנה4

New member
איזה פורומים אחרים מתמחים באיתור

של אנשים? זה דבר מאוד מעניין. אם יש אנשים שיודעים לעשות יותר ממה שעושים החברים כאן, אולי תספר לנו. לכל אחד יש מישהו שהוא רוצה לאתר. עדנה

ספיר 8

New member
תודה לכם, אני מנסה למצוא קצת יותר

חומר ואחזור אליכם, חשוב לי שם הנעורים של סבתי שפרח מזיכרוני.

../images/Emo18.gif מדברים לא-חוקיים

אנא, לא לתת בפורום קישורים לתוכנות/מאגרים/פורומים שמשתמשים במידע לא-חוקי. מי שיודע על מה אני מדבר - כבר יבין... ארנון

V10Boy

New member
בגלל זה לא נתתי קישור

אם מישהו רוצה משהו ספציפי אני יעביר לאנשים שמתמחים בזה. לי אין אינטרס לעבור על החוק.

למעלה