בבקשה תכנסו!

FlamingIce

New member
בבקשה תכנסו!

שלום לכל קוראי ההודעה החשובה הזאתי! ברצוני להודיע לכם על האתר החדש שנפוץ כבר ברחבי המדינה! kateam.edwardk.info זהו אתר של תירגומים מיוחדים! שאין אותם באף מקום בעולם!!! עכשיו אתם בטח שואלים:"למה תירגומים?" תשובה: לאנימות........... מזה אנימות? תשובה: סדרות טלוויזיה נדירות....המגיעות מחו"ל....ישר לידי הצוות KaTeam! עכשיו אתם בטח שואלים....מזה KaTeam? אז התשובה היא מורכבת אבל אני ינסה להגיד לכם המילים פשוטות.....הם צוות מכל רחבי העולם ובמיוחד מהארץ..........שניסו להביא רגש וכבוד לאנימות בישראל והכי חשוב הם רצו שאתם תהנו מהסדרות והתירגום לעברית שהם הכינו בעצמם! אתם חושבים שזה פשוט????? אז ממש ממש לא...הצוות הזה עובד שעות על גבי שעות בשבילכם.....חשוב לציין שזה>>>>בחינם- Free! עכשיו תראו! כל אחד יכול לבחור את הסדרה שלו.....יש קומדיה יש פעולה יש מתח ויש הרבה הרבה! והכול בעברית! הם אפילו התעקשו לעשות קריוקי לשיר הפתיחה ולשיר הסיום! (ממראה אישי תאמינו לי פשוט השקעה של מלאכים!) תזכרו, אין את זה באף מקום העולם! זה במיוחד לארץ שלנו ובחינם! אתם רק צריכים ביטרונוט או אמיול! הם אפילו דאגו שיהיו מדריכים לכל תוכנה ותוכנה! ואל תדאגו זה לא המדריכים הארוכים והמשעמים שאתם לא מבינים כלום אלו מדריכים אם תמונות... והסבר פשוט מעולה! כל מה שאמרתי יכול להסתכם בשתי מילים: פשוט כנסו ותהנו----הם תותחים!!! מה שאמרתי זה לא שקר זה אמיתי לאמיתה פשוט תיכנסו ותיכנסו לעולם הקסום של הסדרות האוהבות! שכולנו אוהבים! ואם אתם לא רוצים כי אתם מבוגרים??? זה לא הבעיה.....זה לא רק לילדים....אישית אני מכיר הרבה אנשים שרואים את זה ונהנים מכל רגע! פשוט הם עובדים המון זמן בשביל שיהיה לכם הנאה! תאמינו לי הם לא מרוויחים מזה כלום פשוט כלום! הכול בשבילכם! אז תנו להם קצת קרדיט! בבקשה! תפרסמו אותם טיפה........כל אחד אפילו איזה פירסום אחד קטן ואז הם יתפתחו ויראו שיש להם הרבה תגובות ויגבירו את הרבה ויכניסו עוד סדרות שכולנו אוהבים ועכשיו שאני מדבר על סדרות זה לא "פוקימון" או "דיג'ימון" לא לא ולא! אלו סדרות אמיתיות שהם פשוט מדהימות יש סדרות קצרות בשביל לא לשעמם שהם מכילות בין פרק ל-10 או אפילו יותר....כל אחד לפי ה-Style (סגנון) שלו.... ואל תחשבו שזה לא חוקי כי זה חוקי וכשר למהדרין! ויש להם אפילו ערוץ ב-MirC (מירק) רק תכנסו לאתר ותדעו הכול! האתר: http://kateam.edwardk.info בהצלחה בהמשך הדרך! ושתיהיה לכולם שנה מבורכת ופוריה!

למעלה