בבקשה תגידו לי

בבקשה תגידו לי

שהצנזורה על העירום הפרונטלי ב"נשות הכדורגלנים:אקסטרה טיים" הייתה קיימת רק עכשיו בשידור של 20:00 ושאתמול בלילה לא הייתה צנזורה

snier1991

New member
עושים את הצנזורה הזאת בארץ?!

לא ראיתי אתמול אבל בפרק הראשון כיסו את זה בטישטוש מוזר שלא הסתיר יותר מדי ודי פיספס את המקום הנכון אז הייתי בטוח שזה די בדיחה על הצנזורה

gilriv

New member
מתי יהיה תעריך לעונה5 לנשות

-הכדורגלנים _רק ?זה עלה כבר באנגליה

gilriv

New member
טוב -אל נשכח שOZ סידרה ישנה ?

אני לא שוכח שאת אוז שידרו בערוץ2 עוד שזה היה ערוץ2 וערוץ1 שלא היה יס שהיהי רק קו- חד לפחות -עד שעבירו את זה לכבלים חוקית אבל מה שכן PRISON BREAK זות גירסת שנות האלפיים של אוז ?הנהדרת ועוד הסידרה המצליחה מאוד PRISON האמת הרבה משעממת כל הזמן הוא חושב לברוח

Aviad1987

New member
אין קשר בין אוז לנמלטים

חוץ מהעובדה ששתיהן מתרחשות ברובן בבית הכלא.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif "נמלטים" (פרקים ראשונים)

שמעתי וקראתי הרבה דברים על PB, אבל עוד לא שמעתי על מישהו שקרא לה "משעממת". סקופילד "חושב כל הזמן" על דרכים לממש את התוכנית שלו להבריח את אחיו (שיוצא להורג בתוך חודש) מהכלא. אתה חושב שהוא נכנס לשם בשביל הבידור או האגו העצמי? הוא לא ג'וב בלות'... הסדרה היתה משעממת אם הוא היה יוצא דרך השערים, ומתחיל לרוץ, לרוץ, לרוץ, עד שהיה נופל לבור או שהיו תופסים אותו השוטרים. מן הסתם, הוא לא עושה את זה. הוא פועל בדרכים לא קונבנציונאליות כלל, ובכל פעם שעושה משהו נראה שזה הדבר הכי מטומטם שבנאדם במצבו יכול לעשות - עד שנגלה מה הוא מתכנן, ונבין שהבנאדם גאון. אמנם לא מדובר ב24, והקונספט שונה מאוד, אבל ככל שהפרקים מתקדמים אנו נתקלים בקטעים מותחים, מרתקים, ודורשים מחשבה הרבה יותר מסדרת המתח המהוללת השניה (אני מטורף גם עליה, ולעתים היא מותחת יותר מPB, אבל היא פחות מתוחכמת לדעתי). וואו, פתאום אני נזכר בהתרגשות שליוותה כל פרק שצפיתי בו במהלך הסדרה, ואני לא מסוגל לחכות עוד 20 ימים לחזרה שלה, בצמוד ל24, אל המסך הקטן (לגדול היא תגיע ברביעי בערב
)

gilriv

New member
קודם בהוט אקסטרה -וזות העונה5

ואחרי זה בערוץ10 חרה
גנבו את זה מאחורי גבינו

למעלה