בבקשה תגיבו

zeevms

New member
בבקשה תגיבו

על התגובה: "שיווין זכויות" (מסומן עם כוכב ורוד). מאוד חשוב לי לדעת מה אתם חושבים על הנושא.

ושתי

New member
הגבתי, והנה זה שוב כאן

תפסיק להתרגש מפליטותיו של תארו. הוא חושב שהוא יודע הכל, מגיב על כל דבר, בין אם יש לכך הצדקה ובין אם לא. קריאתך לציבור החילוני להתעורר ולהגיב היא נכונה ומוצדקת, השאלה רק כיצד להגיב. אני לא הייתי מורידה שלטי הבל על משיח וגמגומי נח נח. אלו הן בדיחות שחבל ללכלך את הידיים עליהן. מה שצריך לעשות זה לצאת לצמתים, בקבוצות קטנות, 2-3, עם שלטים וחומר הסברה, ולעבוד. לא פעם ולא פעמיים. הרבה זמן, בהתמדה, בנחישות. מול הכנסת, מול בית ראש הממשלה, מול מרכזי האופוזיציה המדומה הנקראת מרצ ומול הקואליציה המדומה הנקראת עבודה. אנשי העבודה מוכרים אותנו לא פחות משמוכרים אותנו אנשי הליכוד והמרכז. להיכנס למרכזים דתיים? ישברו לך את הראש כמו ששברו לאנשי דעת אמת. אלו מדברים על "דרכי נועם" רק כשהם באים לצוד נפשות ליד בתי הספר שלנו. ליד בתי הספר שלהם הם נושכים ומכים. גם אנחנו צריכים להציב משמרות ליד בתי ספר שלנו, ולנפנ, משם כל מטיף. למשל מול בית הספר להנדסאים ברמת אהיה, בכל יום ששי בצהרים הם באים לצוד טרף. ואיש מהציבור החילוני, גם לא הורי התלמידים, לא עושים דבר למנוע את הפשע. אנחנו ציבור מטומטם.

למעלה