בבקשה קיראו.

Tosca Nina

New member
בבקשה קיראו.

לרגע לא נשכח את מי שעמד במרפסת בירושלים כשפלאקט של רבין לבוש כאפיה מכסה את החזית.היה זה איש זחוח ושיכור כוח שאסף לתוך האגו שלו את קריאות המוות שנשמעו.הוא עמד שם מנפנף מחוייך ושבע.
והנה שנים אחר כך ההמון ממשיך להריע לקולות השנאה והפירוד עליהם הוא שוב מנצח.והנה שוב הוא נישא על גבי רגשות הפחד והשנאה אותם הוא מלבה בכיף והנה הוא שוב חוזר הביתה שמח ושבע עם אגו נפוח שבעתיים.
אני מאמינה בכוח הטוב ולכן מאמינה שהאיש הזה ,הביב הזה ,ייעלם מהזירה הפוליטית ויניח לנו לטפח את המדינה היקרה שלנו.
ואתם המון יקר ומתלהם שמקיש על המקלדת במרץ של שנאה, אתם תהיו הראשונים להפנות לו את הגב ולהגיד שפשוט לא הבנתם כלום ושהוסתם על ידי גדולים וחכמים מכם,שניצלו את בורותכם ותמימותכם ומה רוצים מכם בכלל..אתם הרי סתם - אתם לא חשובים- מה בכלל לוקחים אתכם ברצינות? לא ידעתם!
מה שבטוח הוא שביב צוחק עליכם כל הדרך אל הכסא ואחר כך שוכח מכם עד לבחירות הבאות.
אז הנה עכשיו אתם יודעים
בואו לתל אביב למתחם ארלוזורוב מול תחנת הרכבת-ותראו את ביב בגדולתו.
בואו לשווקים בערוב היום וצפו בעניי עמכם כפופיי גב ונטולי כבוד מקוששים מן הפחים.-והריעו לביב על גיבובי מילותיו הגבוהות.
הסתכלו בעיניים הטרוטות והעצובות כבר מהבוקר של המצטופפים בתחנות האוטובוסים ,
הסתכלו על מגלגלי העגלות ,על מקוששי הבקבוקים הזקנים,על מתי חדרי המיון ,על מעונות של בעלי הצרכים המיוחדים .אלה הנסגרים ואלה המתופעלים בחוסר מקצועיות כי אין תקציב.כי יש תקציב רק לקישוטי השררה של הזוג הקיסרי.
הסתכלו בכל אלה - כולם פה לידכם ,על סף ביתכם -לא רחוקים הם.יכולתם להיות אתם עצמכם במקומם ואולי אפילו תהיו ...מי יודע?
הסתכלו ---ולכו להצביע!

Ron W

New member
כתבת מצוין
רובינו נשבים לאיום ולפחד במקום להומניות

להודות על האמת אני חש מאוד לא נח עם עצמי לקטרג באובסיסיביות על אותו מלהיט יצרים סידרתי
כי זה מה שהוא וזה בדיוק מה שגורם לכך. המפחיד הוא האהדה הבלתי מתפשרת של האספסוף
וכן אספסוף יכול להיות גם אנשים משכילים מצליחים ותורמים שנשבו במשחק הכח המזויף והמחליא הזה
רק לראות את פניו המעושות נוכח הטראומה של המסית והמדיח כפי שהזכרת מקומם פשוט להקיא על המקום
לקרוא מי שמאמינים שאין לו תחליף (למי אין תחליף?) וגם על הפוסט הזה יטענו באמוק -"לא יעזור לכם"
כאילו מדובר כאן במשחקי כח. כאילו הוא העונש והשוט החביב שלהם לשנואים עליהם החילונים שאינם חובבי כיבוש ושונאי ערבים.
אלו שביבי הסית לקרוא להם שמאלנים או מפקירי בטחון - והם חברת שמירה מאפיה על כל מאפייניה שיודעת להפחיד ולשכנע.
אני כמי שבכלל לא פוליטי לא בימי השנה ולא בימי בחירות מעולם לא נהרתי אחרי אף מנהיג (להוציא בדיחות הדעת)
עצם ההתרפסות לפני אדם כלשהוא רעה. חוסר הביקורת מעיד על בעיה. חוסר הטלת ספק ויש הרבה ספקות בכל מנהיג.
חוסר ההתיחסות לפערים החברתיים והכלכליים במשק חוסר החזון לשאלה הדמוגרפית המעיקה. ההתעמרות בערביי ישראל
האלימות החברתית נגזרת מהאלימות הפוליטית מהשחצנות מהמבט הזחוח שזכור מאותה מרפסת מהרצח הפוליטי שגדע
תהליך של תקווה. לליכוד היום אין תקווה הוא מושתת על דחיה. דחיה של האיום האיראני דחיה של חלוקה לשתי מדינות
או פתרון לפליטים דחית הקץ וחוסר הוודאות מלחיצה אותכם כמו את כולנו מכך נובעת השינאה לשמאל שהאמת אין בכלל שמאל
יש ימין קיצוני מסוכן שחי בלחץ מתגבר בגלל הנהגה של סליחה על הבטוי ועם כל כישוריו מדובר בדביל חסר חזון.

אגב הגרעין, כשהשמאל שלכם היה בשלטון ועשה במקום להלהים.. ישראל הצליחה תוך שנים ספורות בטכנולוגיה מיושנת
ובהון זעום יחסי מה שאיראן כבר סוחבת מלפני 2005 - האם ישראל לא מהווה איום? למה ציפינו שהיתרון האסטרטגי יאפשר לנו הכל?
מגוכח שאפילו נשיא איראן רואה בנו אומה בפאניקה. הקשיבו טוב לדברי איראן לא רק לציטוטים המובאים מגורמי בטחון
לא מנהיגי הפלשתינאים לא מנהיגי איראן או ארגוני הטרור לא מנסים להתערב בבחירות בארץ - רק מנהיג אחד מנסה לרתום
אותם לבחירות כשיקול מרכזי-השתיקה שלהם מעידה על הכל זלזול וקלס לא שמים עליו קצוץ.

Tosca Nina יש לי 3 שאלות אישיות אם לא אכפת לך לענות עליהן

1. בהתאם לגילך האם יתאים לך גבר בן 38 או גבר בן 60 ?
2. האם את גרה בת-א בשכירות או בדירה בבעלותך?
3. איך את עושה העתק הדבק בתפוז?

הסיבה לשאלות הן דמותך הוירטואלית בעלת 2 הפרצופים.

Tosca Nina

New member
הגיל

הא לך אתגר- דמותי הווירטואלית היא בעלת אינספור פרצופים.

אך בכולן מתקשה ביישומי מחשב.

באשר לגיל ,שלא כמוך אני בת בלי גיל
רק עגיל (ים )יש לי לרוב.

אגל ט ל

New member
הוא לא נותן לעם שלו שום תקווה...

לא מזכיר אפילו את המילה הזו...
תפחדו, יותר עדיף...מאירן, מדאעש, מהחמאס...
אחרת איזה עוד כתר אפשר להניח על הראש שלו?
טוב ב.... מה?
טוב בלהעלות את כוחות הרשע על חשבון התקווה...
&nbsp
&nbsp

patia

New member
את רוצה לומר שאת לא חוששת מחמאס, איראן ודאעש

כאשר השניים האחרונים מאיימים על מדינות מכל רחבי הקשת העולמית, מילא חמאס ברורים לגבי ישראל, אבל , הולכת ונרקמת תנועה להקמת מדינה של איסלאם עולמי - קיצוני ,שמטרותיו והאמצעים שהם נוקטים ידועים לכולם, שגם מאיימים על ארצות ערב שאינם שותפים לתפיסה הזאת.
מישהו חייב להזהיר ולהרתיע , על מנת שחס וחלילה וחס לא תתבשל לנגד עיננו מלחמת עולם. האם יתכן שעמי העולם תמימים עד כדי כך, כן זה יתכן, גם בעבר לא נבהלו מהיטלר וחבריו, למה, כי הנאצים כיוונו את שנאתם כלפי העם היהודי, הצוענים, הנכים, ההומוסקסואלים ועל כל אלה לא היה איכפת מהם, אף אחד לא צעק גם האפיפיור דאז שתק, לפיכך המוסלם הקיצוני שמדברים בשם האל ומלחמתם היא מלחמת האל, שאני אבין, על איזה אלוהים הם מדברים..מי כל השהידים שהם שולחים למות למען אלוהים, למי בכלל יש זכות לגרום למותם של אנשים בשם אלוהים?...

אגל ט ל

New member
מי אמר שאני לא חוששת?

אבל האם זה מה שינחה אותי בחיי היומיום שלי?
אלוווו..
הוא מדבר רק עליהם. לא על שום דבר אחר.
את בסדר עם זה?
אחלה.
אני רוצה שהמילה 'תקווה' תהיה שזורה במצע הבחירות של רוה'מך..
יש מצב?
לפי מה שנראה כרגע - לא.
מה את אומרת?

אגל ט ל

New member
אגב.. היתה תקופה

שדיבר רק על דעאש.. כשראה שזה לא מזיז יותר מדי ת'עולם (לצערי, כי אני מזמן הייתי מוחקת אותם מעל פני האדמה)
חזר אירAנה..
ואת זה הוא עושה כבר 15 שנה .
אובססיה מטורפת.

patia

New member
אלטרנטיבה אחרת, בעיני זאת אפשרות לא טובה עבור מדינת ישראל.

וכדאי שיעסקו פחות ברכילות ויותר במעשים שמתאימים לכלל תושבי ישראל..

אגל ט ל

New member
רכילות את קוראת לזה????

זה פרצופו של המנהיג שלך ואשתו...
רכילות???

Tosca Nina

New member
אבל ריבון העולמים הוא לא עשה שום דבר נגדם!!!!

הוא רק נאם והצביע על הסכנות שלהם.כל מדינות אירופה דנים בזה -מה נראה לכם שביבי הוא הגיבור העומד בשערי
העולם החופשי?
הוא לא מציע שום דרך פעולה.הוא רק מצביע על הסכנות.
זו לא חוכמה.
חוץ מזה אם איראן מפציצה פה אטום אז כל המזרח התיכון עולה באש.זה אטום לא מרגמה.איראן תסתכן בהעלמת ירדן ,מצרים סוריה לבנון כדי להפציץ את ישראל?
וחוץ מזה לא אלמן ישראל-גם לנו יש כמה וכמה פצצות כאלה תודות לשמעון פרס האיש היקר-שאמא שלו כבר היתה ערביה והוא כבר היה איום ונורא.
אז יאללה.
בינתיים תחת שלטונו הלבן של ביבי הדרום כבר מופצץ יותר ויותר ואין לו לביבי שום תשובה הולמת.

Ron W

New member
הרצוג מציע חיזוק בחזית פיוס משותפת עם שכנינו

ולא רק הרצוג. נמתחת ביקורת על הזילות לנושא מצד ראש המוסד לשעבר דגן
אסור היה להפוך את איראן לדיון ציבורי ולהפקיר את בטחונינו להחלטת האומות השונות,
כפי שלא הפכו לדיון את הכור בעיראק או בסוריה - השמאל שלכם פשוט עושה ולא מזגזג בהבטחות.
השיח הזה מחליש ופוגע ביכולת ההרתעה ובהרתעה הישראלית בכלל סנקציות הן לא פתרון.
מי האמין שאחרי שיש מדינה ציונית חזקה יחסית כישראל יורד הטמבל עם עבר של מסית על ברכיו
לבקש עזרה בקונגרס. הנאום הזה המבייש התבוסתני של הקבצן שחרב על צווארו
גורם לאיראן ללגלג ולאומות אחרות לראות בנו נטל.
מנגד הגישה הפרגמטית של ייצוב היחסים עם הרשות הפלסטינאית המשך תהליך מדיני והעיקר בלימת ההתנחלויות
היה מקרב אלינו את תמיכת העולם לא מתוך רחשי איום וחולשה אלא מהחוזק שלנו לעשות לפתרון המשבר
בעיקר ואפילו איראן עצמה היתה מאבדת את המניע של הדכוי הפלשתינאי לאיסלם כדי להשמידנו לכאורה

Tosca Nina

New member
למה את שואלת?הרי אמרתי וכתבתי די ברור ,לא?

אני לא מבינה למה את שואלת אותי על הרצוג.יש לו משנה סדורה ואם את רוצה לדעת תקראי.לכל המפלגות יש מצעים.

קראתי הכל, לא אהבתי, אבל הקפדתי לקרוא הכל, אצלינו בפורום הזה

אצלינו יש הרבה טקסטים מהסוג הזה, כמו שאת כתבת (דומה), גם שם מגדירים את אוהבי הביביתוש כתמימים, שזה הערה מאוד מעליבה אבל כבר התרגלתי...........אני רגיל לזה שמתמקדים בכשלונות הכלכליים של הביביתוש, מבחינתי הטיפול של נתניהו בבעיה הבטחונית והמדינית היה לתפארת......בעיניים שלי כמובן.
ביום הבוחר, אני בוחר ביבי, ואני בטוח בעצמי שזה מה שאני רוצה בדיוק, וזה אחרי שהזבירו לי היטב היטב את הכשלונות הכלכליים של ביבי, אבל בעניין הבטחוני והמדיני, אני מרגיש שהוא הכתובת, ואני מרגיש את זה חזק, גם אחרי שניסו לסביר לי באופן אינטנסיבי, שביבי לא טוב בנושא הבטחוני.

יללה, שיהיה לך חג משוררים שמח.

Tosca Nina

New member
סייח רוקד ויקר

בטרמינולגיה שלי "תמימות" היא דווקא מחמאה.ולא פעם ,אם איני טועה ,אתה אף מייחס לעצמך את התכונה הזאת ,כך שאין צורך להיעלב.באמת.היות האדם תמים הוא נכס נפלא ואני מרשה לעצמי ליחס אותה גם לעצמי..אך ניצול התכונה היפה על מנת להרע - היא תכונה נפסדת.
אבל כתבתי "בורות" וזו בהחלט לא מחמאה,אבל כך זה נראה לי.אני מוכנה לקבל טיעונים הגיוניים ולהתווכח עליהם אך הערצה עיוורת ולא מנומקת אלא אחוזה רק בשואו של האיש אינה מקובלת עלי.
ולדעתי יש בפורום הזה התבטאויות הרבה יותר מעליבות ובוטות והן חלק מאופיו של הפורום כבר.
ובאשר לטיעוניך - אני מכבדת את הרגשת הביטחון שאתה חש כשביבי בשלטון.
אבל אנשי הדרום למשל ואלה מצפון לך ,שמרגישים את החפירות תחתם ,ודיסקין,ומאיר דגן,הם חושבים שהוא דווקא הססן שגם את הבטחון מקריב בשביל ליטרת הבשר של מנעמי השלטון.המשפחות ששכלו את יקיריהם בצוק איתן לא מרגישות שום בטחון וכולם יודעים שהסנריו הזה יחזור שוב ושוב כל עוד אין דיבור מדיני.
וגם כאשר קשישה נשדדת ברחובות ומתה בעקבות כך - זה חוסר בטחון.
וגם כאשר בתי חולים קורסים ויקיריך אינם מטופלים ומתים -זה חוסר בטחון.
וגם אנשי מתחם ארלוזורוב- חשופים לאלימות וחרפה-זה חוסר בטחון.
בירושלים ישנם פיגועים חדשים לבקרים והעיר מחולקת -תרצה או לא תרצה -בבטונדות .וזה חוסר בטחון.
אז.....
כן - איש באמונתו יחיה
אבל
אשרי אדם מפחד תמיד-לא !

בעניין הפחד, אני חושש שיש לי מחלה כזו של לפחד הרבה, כל החיים

שלי היו מסביב לפחד........ייתכן מאוד שאני כל כך רגיל לחיות לפי פחד שאני ממציא פחד כשאין סיבה לפחד..... ואני אכן עושה את זה בהרבה מצבים........

אבל נשאלת השאלה, מה בא קודם, התלות שלי בפחד ??? או האיום הבטחוני???? האם יש לי סיבה מוצדקת לפחד מהאיום הבטחוני האיראני והעזתי והחזבאללה ??????

אפשר להתווכח..........מה אני מבין.......בכל אופן השנה 2014 היתה שנה קשה מאוד מבחינה בטחונית, והמצב הולך ומתדרדר מסביב.........אני מצטער אני מעדיף את ביבי.......את האמת היא שאני מפחד לצאת לטיול בצרפת.

למעלה