בבקשה צריכה עזרה

מירב 11

New member
בבקשה צריכה עזרה

אני בת 17.5 סיכמתי עם חברי שאנו נשכב.לי זו הפעם הראשונה.כשהגענו ממש קרוב לחדירה אני מגלה שחברי לא נימול(כמובן לדעתי באותו הרגע).שראית זאת הרגשתי ממש לא נוח להמשיך.ולא רציתי לפגוע בו.אז אמרתי שכואב לי מאוד הבטן ונדחה ליום אחר.הוא אמר שבסדר!לשאלתי1.לאחר מעשה אני לא יודעת אם זה באמת לא נימול איך אני יכולה להבדיל אם כן או לא2.ואם הוא עדיין ערל איך זה אמור להשפיע עלי או שזה סתם עניין פסיכולוגי וזה אותו דבר3.ואם אנו רוצים למסד את הקשר האם אני יכולה לדעתכם לדרוש שיעבור ברית או שזו דרישה מוגזמת4.תודה מראש!מירב

היי מירב וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

האם את מרגיש בנוח עם החבר הזה? אם כן, אז פשוט דברי איתו על כך ונסי לברר בפשטות במה מדובר. ייתכן ופשוט המבנה של איבר המין שלו הטעה אותך... אם את לא מרגישה בנוח לדבר, אז מדוע שתבחרי לקיים יחסי מין עם אדם שאינך מרגישה בנוח איתו? מעניין. בכל מקרה, מציעה ללכת צעד צעד. קודם לבדוק ואח"כ לראות אם יש בכלל בעיה. ד"א, מדוע מפריע לך אם הוא לא נימול? מניעים אסתטיים? של דת? משהו אחר? בהצלחה!

דברי איתו

בעדינות. אבל רק איתו את יכולה לדבר ולהבין. לי אישית האהבה חשובה יותר מהברית (אבל זו חוכמה קטנה מאוד, מעולם לא יצא לי להגיע למיטה עם גבר שאינו נימול).

לגבי הנימול

הכי פשוט להבחין כשהאיבר לא עומד, איבר נימול יהיה מכוסה בשלב הזה בעורלה שהיא המשך של העור שעוטף אותו לכל האורך, העור הזה נמשך עד מעל לראש של האיבר ומסתיים בנקב. לאיבר נימול לעומת זאת העור מכסה רק עד תחילת ראש האיבר, החלק המעובה הכיפתי שבקצה, העור מסתיים לפניו ומשאיר אותו חשוף.

מה הבעיה?

יקירתי הבעיה שלך יכולה לבוא משתי סיבות וממכתבך לא ברור איזו מהשתיים הראשונה: שאת חוששת ממערכת עם מישהו שאולי איננו יהודי השניה: שאת חוששת מאיך זה לקיים יחסים עם
כזה. ובכן אם זו הבעיה הראשונה, אז את צריכה להחליט עם עצמך ויש אולי פורומים יותר מתאימים לזה. אם זו הבעיה השנייה אז קודם כל אני יכולה להרגיע אותך, כמי שהיו לה גם עם וגם בלי. ברוב המקרים עם הערלה (ללא ברית) זה הרבה יותר כיף אין לך מה לחשוש. תחשבי שיש מליארדי גברים כאלה בכל העולם והם שוכבים עם מיליארדי נשים והכל בסדר.....

Lovable Stray

New member
האמ

אם זו בעיה דתית אין לי כ"כ מה לומר, זאת החלטה שלך. אם לא, אני לא מבינה מה הבעייה. גם בן זוגי לא נימול ולמען האמת אני מעדיפה את זה ככה. ברית מילה הוא ניתוח מיותר שהיה אמור להיכחד מהעולם בימי הביניים אבל משום מה אנשים עדיין מאמינים בטקס האכזר הזה.

Lovable Stray

New member
את זה אני יודעת ../images/Emo3.gif

אם הכוונה לכותבת ההודעה, לא שירשרת נכון.

זיו 10

New member
אתה רדום ? מה הרבה?

לך תיספור כמה אנשים משתתפים בפורום הזה! ע"ד יש שם איזה שרשור שכל אחד כותב מה עם ילדו שלא נימול לך ספור כמה תגובות יש ! ע"ד יצא לי לדבר עם הרבה מהם בטלפון זה הרבה רוסים וספק יהודיים שלא מצאו אוזן קשבת במשרד הפנים ורוצים דרך זה לשנות את החברה הישראלית! אז אולי אם יש לך חלומות זה עדיין לא המציאות !אני עצמי נימול בגיר !

מירב 11

New member
תודה לכולם !

חבר לשעבר ראה את השאלה.וידע מי זאת בשם ניק מירב.ועזר לי מאוד בשיחת טלפון ! שוב תודה לאנשי הפורום

למעלה