בבקשה..צריכה דחוףףףףףף

• פותח הנושא drdr
  • פורסם בתאריך

drdr

New member
בבקשה..צריכה דחוףףףףףף

הייי אני צריכה דחוף את המילים של השיר "קח לך אישה ובנה לה בית" של שלום חנוך / אריק איינשטיין... יש למישהו רעיון היכן אוכל למצוא את המילים. אין באתרים של הזמרים הנ"ל.. תודה

למה דחוף????

אולי מישהי/ו י/תסביר לי פעם מה דחוף במילים של שירים? ואם כך למה אתם לא מחפשים אותם לבד? - גוגל - שם / שורה והם בכף ידכם. בכל מקרה - קבלי אפילו עם אקורדים לגיטרה (אחרי שקיטרתי ..) קח לך אישה ובנה לה בית מילים ולחן: שלום חנוך D7 Bm F#7 D אני רוכב – לא יתפסנו חי. F#7 G F# G כן אני זוכר אותה – איתי רוכבת איתי. Bm/A Bm F#7 D אני עוזב – אולי כהו עיני Em7 G והיא עומדת שם צוחקת אלי. F#m D G D A7 קח לך אישה ובנה לה בית. D G Bm קח לך, קח לך. אני רוכב, השמש בגבי כן אני מרגיש אותה איתי כאילו עכשיו. הזמן עוקב וכבר נוגע בי. ואין כבר דרך להמשיך ולרכב. קח לך אישה ובנה לה בית. קח לך. קח לך. אולי אשוב בצוהרי היום כן, אני זקן יותר ואת זוכרת אותי. זה לא עצוב כשמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתי. קח לך אישה ובנה לה בית קח לך קח לך. קישה

drdr

New member
תגובה ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אני רוצה לשיר את השיר בחתונה של חברים שלי.. לעשות להם הפתעה... אתם עוזרים לי..... אוהבת אותכם

חמודה

אני מקווה שזה ברור שהרבה יותר נחמד לעשור כשיודעים לֵמה ולָמה (כן, אני יודעת לנקד..).
לחברים ובהצלחה.. קישה

drdr

New member
תגובה שנייה ../images/Emo23.gif

קישקשתא יקירי !!! אוהבת אותך - ומצפה לעזרה רצינית - אני באמת לחוצה בזמן..... תודה....

drdr

New member
תודה מכל הלב ../images/Emo24.gif

קישקשתא יקירתי תודה מקרב לב על המילים אוהבת אותכם.......

למעלה