בבקשה עיזרו לי

בבקשה עיזרו לי

אני לא זוכרת לאיזו רשת סלולרית הייתה פרסומת לאחרונה שבה מתנגן השיר I was born to make you happy של בריטני ספירס בביצוע אחר, של גבר. מיהו המבצע? ועוד באותו ענין בפרסומת של קוטקס היה ביצוע לשיר של הביג'יז more than a woman בביצוע של אישה, מי זו? תודה רבה מראש על העזרה, אני חייבת לדעת מיהם המבצעים כי אלו גירסאות נהדרות לשירים האלה ואני חייבת להשיג אותם

Zברע

New member
החברה סלולארית היא

פלאפון. זאת הפרסומת עם המבצע על SMSים אני חושב, עם הילדים בבית הספר. שמעתי שהם הקליטו קאבר במיוחד של השיר של בריטני (מצד שני אף פעם לא בדקתי לעומק... אז אולי אני טועה). לגבי קוטקס, אני לא בטוח - אולי גני תמיר. מצד שני - כל הפרסומות בארץ נשמעות כמו גני תמיר... משהו לידע כללי: הזכויות לשימוש בשירים מוכרים בפרסומות עולות המון המון כסף. במיוחד אם משתמשים בביצועים המקוריים - מפני שאז משלמים זכויות לא רק ליוצרים אלא גם לזמרים, לנגנים ולחברת התקליטים שמחזיקה במאסטר של ההקלטה המקורית. בגלל זה קמו חברות רבות שמתמחות בלייצר קאברים לאותם שירים, וכך חוסכות למשרדי הפרסום הרבה מאוד כסף. האיכות של הקאברים נעה בין "מצוין" שנשמע בדיוק כמו המקור לבין "קראוקי זול". קורה לא מעט, שמשרד פרסום לא מסתפק בקאברים ופשוט מכניס זמרים לאולפן ומקליט גרסה משלו... דברים כאלה קורים בעיקר כשרוצים לשנות את המילים (מה שעולה אפילו עוד יותר כסף) או לעשות חיתוכים מוסיקאליים שאי אפשר לעשות עם ההקלטה המקורית. Z.

Zברע

New member
בדקתי לגבי השיר של בריטני

אכן הוקלט במיוחד. הופק ע"י תומר בירן.

mc80

Member
תומר ואסף- כלי עולם!!!

צמד אחים שאין אח ורע להם (איך הבאתי אותה...) מוכשרים בטירוף, מקצועיים, עובדים קשה, עם אופי ואישיות לפני הכל, פרטנרים מצויינים בעבודה, וחברים טובים תמיד! שרק ימשיכו לצמוח ולהצליח.

למעלה