בבקשה עזרתכם...........

ג ל י ן

New member
בבקשה עזרתכם...........

לבת יש בעוד כחודשיים בת מצווה. אולם ירד מהפרק אך הבת שלי חושבת שהיא נולדה בבברלי הילס 90210 ,ולכן דיסקוטק עם החבר'ה לא מתאים. חייבת משהו מקורי וחדשני , בבקשה רעיונות אפילו הכי הזוים כמובן שהמחיר צריך להיות שפוי (חד הורית או לא
). יציאה לטבע לא באה בחשבון זה בנובמבר. גרה במרכז הארץ. אם אצטרך יש בבנין שלנו מקלט ענק כך שאוכל גם לנצל זאת. (רק לידיעה כללית שנה שעברה כבר הזמנתי תקליטן+מעגל מתופפים ,ומכיתה ב' כבר עשינו מסיבת פיג'מה). בבקשה עזרתכם יוצאת מדעתי. תודה מראש!!!!!!!

יש אולמות

לבני נוער שמיועדים למסיבות כאלה (למשל תוסס בפ"ת) המחיר בסביבות ה 2000 ש"ח (לכל החבר'ה) וזה כולל די גיי, כיבוד חופשי, אוכל, שתיה ועוגה עם תמונה.

אייל 401

New member
סוף שבוע בחוות גמלים בנגב

לכי על זה אף אחד לא ישכח לעומת ארועי אולמות

רעיונות.....בבקשה:

מסיבת הפתעה ענקית (מצ'ופרת)- במקלט! צניחה חופשית (עשיתי לבן שלי גיל 14)- לא נורא יקר סיפור של 2000 שקל כולל צילומים +קלטת וחוויה לכל החיים. מסיבת בת מצווה מכובדת במסעדה מיוחדת לכך. כל הכיתה בפינטבול ...יום כיף!(חוויה מדהימה). להשכיר מועדון ודי.ג'יי טוב עם המון פרסים ואולי עם בא להשתגע להביא 2-3רקדניות(זה משלים את המסיבה למשהו בלתי נשכח לילדים). קרוז שיט סוף שבוע (את והילדים)- או משפחה מורחבת. לרשום את הילדה לקורס (משהו שהיא הכי אוהבת ורוצה). מקווה שעזרתי! העיקר...שיהיה במזל טוב

ג ל י ן

New member
תודה אבל......

כפי שציינתי דיסקוטק לא מספק אותה היא טוענת שכולם עושים את זה. חוות גמלים מעניין אך נראה לי לא בר ביצוע -חורף ונסיעה. צניחה חופשית - הבת שלי פחדנית מזבוב .

א ש לי

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

רק מחר עוד אראה את המחשב לקצת... ואז ממשיכה לי בחיי:) היות ולא הצלחתי לשלוח לך מסר מקווה שתיראי את ההודעה הזו יש לי רעיון זול ומבריק שהילדים לא ישכחו את החוויה:) אנסה שוב ליצור קשר או שתשלחי לי מסר עם מספר טלפון ואצור קשר איתך בערב.

לבדיתי

New member
במועדון באולינג בראשל"צ מקיימים מסי

מסיבות סביב שולחנות, התפריט לפי בחירה שלך יכול לכלול חטיפים (סיגרים וכד') ושתייה למבוגרים ואחר-כך מנות קטנות של פיצות בכל מיני טעמים. הילדים משחקים באולינג חופשי באותו זמן(יכול להיות בוקר, צהריים או ערב) ונהנים מהפיצות והשתייה. אחלה מקום. זה באיזור התעשייה של ראשל"צ ויש גם אותו הדבר באיזור התעשייה של רחובות. הייתי בבת מצוה היה נהדר ולא יקר.

למעלה