בבקשה עזרתכם,

רבקי78

New member
זה מידע כללי מידי.

זה שקיימות כנסיות ביפו, זה לא מידע חדש. זקוקה לכתובת מדוייקת, שעות מדוייקות... לא יכולה "ליפול" ליפו, ולהתחיל לחפש. האם אי מי מכם משתתף במיסה באופן קבוע? אולי קיימים אתרים לכנסיות בהם מופיעים הזמנים? תודה.

Rache86l

New member
אני אתן לך תשובה בלילה

יש לי חברות ביפו שמתפללות תמיד , אני אדבר אתן , אתן לך את הכתובת ואת מספר הטלפון שלהם ...

רבקי78

New member
בלילה???

אנחנו מתכוונים ללכת היום... תודה בכל אופן על הרצון הטוב.

salt of earth

New member
בבקשה

JAFFA (Tel-Aviv) St. George Church and Archangels Church Abbot the Bishop of Jaffa Damascinus Address: GREEK ORTHODOX CONVENT, NATIV-HAMAZALOT 8 (JAFFA) Tel: 03-6826222 Russian Convent of Apostle Peter Jaffa, St. Peter's Church Tel: 03-6822871 8.00 am - 11.45 am 3.00 pm - 5.00 pm St. Anthony's Church Jeffet Street, 51 - POB. 8423 Tel: 03-5133800 Fax: 03-6830352 Maronite Church, St. Anthony Hadolphin St. 22 Tel: 03-6823314 Fax: 02-277732 Greek Cat. Annunciation Church Tel: 050-5408227​
משום מה האתר ממנו לקחתי את המידע הזה כבר לא פעיל, אבל מזל שהמידע עדיין אצלי

רבקי78

New member
תודה. ביקרתי באתר הזה...

הוא היה פעיל ב-2004... מה יש לי מכתובות ללא זמני תפילות? אתם באמת לא משתתפים בכל זה? התבלבלתי קצת... עד כמה שאני יודעת, יהודי דתי מבקר בבית כנסת...אתם פחות?

אהלן... בשעה 10 בבוקר בימי ראשון בוודאות

מתקיימת מיסה, מה שאמרתי מקודם. אנחנו כן מבקרים בכניסיה, רק שבמקומות שונים לפעמים מועדי התפילה שונים... לכן בשעות הערב, מה שאמרתי מקודם, אינני בטוחה. כל טוב

ד ר א ל

New member
אהלן רבקי78

נזכרתי בדבר מעניין שאמר ישוע, ומופיע בבשורה על פי מתי, פרק ו' פסוק 6: וְאַתָּה כִּי תִתְפַּלֵּל בּוֹא בְחֶדְרְךָ וּסְגֹר דְּלָתְךָ בַּעַדְךָ וְהִתְפַּלֵּל אֶל־אָבִיךָ אֲשֶׁר בַּסָּתֶר וְאָבִיךָ הָרֹאֶה בַּמִּסְתָּרִים הוּא (בַּגָּלוּי) יִגְמְלֶךָ׃ מוליד שאלה מעניינת, היכן להתפלל האם בבית תפילה ביחד עם ציבור שלם , או איך שהוא ממליץ שכדאי.

michaeld1

New member
רבקי שלחתי לך מסר

מעוניינת שאמסור לך מס' של נוצריה מיפו שמבקרת בכנסיה ומכירה את המועדים?

ד ר א ל

New member
האם תוכלי להסביר לי

מהו הפסוק "ברוב עם הדרת מלך" מאין הוא לקוח? תודה חג שבועות שמח לא יודע אם יש משהו נוצרי שאמורים לחגוג אותו, אבל כל יום הוא חג בשביל מי שמחליט ככה :)

למעלה