בבקשה עזרו לי

Lil KeKe

New member
בבקשה עזרו לי

אוקי, אז ככה, אני מת אבל אמת לחלום חלום צלול כבר !!! אני בקטע כבר חודשיים !!! אני כל הזמן שוכח לעשות בדיקות מציאות! ככה אני יאן מה לעשות ... אין לי יומן חלומות, נסיתי 4 פעמים ווילד, 2 פעמים מילד. עכשיו, היה לי איזה חלום אחד, שסתם אמרתי לעצמי, "היי רגע זה חלום" כי זה ממש נראה ככה... ואז ראית מישהי ערומה[...] שוכבת ככה לידי, וזה היה ממש מהר, אז מהר דימיינתי כאילו היא משהיא אחרת[מישי שאני רוצה...] ובאמצע החשיבה שלי, גמרתי, וממש אבל ממש הרגשתי את ה.. אתם יודעים מה, יוצא החוצה,[אגב אני חייב להגיד, שחלמתי לא משמן חלום שחבר שלי אומר לי בפלאפון "מתן תביא לי את המשחק, אם לא אני אומר לחברים שלי שיפוצצו לך חזיז בבית!!" ואני לא האמנתי אז אמרתי לו [בפלאפון,] "לא רוצה" פתאום בא איזה אתיופי ילד, זרק חזיז, ואני ממש הרגשתי את הבום באוזניים שלי !!!! ממש ממש!!! זה היה כזה מגניב!!!!!!!!!! ממש רעדתי כזה ושמעתי תבום... בכל מקרה, נחזור לענינו... מה לעשות?! בבקשה אין לי זמן לבדיקות מציאות, ואני כל הזמן שוכח... אני חייב עצות, וטובות.. תודה !!!

gggssshhh

New member
טיפ

יש אנשים בעלי כישרון טבעי לחלומות צלולים, אבל מה לעשות, יש כאלה שלא - רובנו. ו...לנו אין פה כ"כ קיצורי דרך. תנסה שיהיה לך איזשהו סימן שיזכיר לך לעשות בדיקת מציאות, תמצא דרך שאיתה לא תשכח. אם אתה לא מצליח עם היומן חלומות, יש לי טיפ בשבילך - אם אתה לא מצליח לרשום אותם, אל תרשום - פשוט תספר אותם לעצמך בראש: פשוט תעבור על הכל בראש, כאילו שאתה ממש עומד לרשום אותם, רק, אל תרשום. אני מכירה מישהו שמשתמש בשיטה הזאת והיה לו חלום צלול. אגב, הבדיקת מציאות שלו היא כל פעם שהוא מסתכל בשעון יד שלו. (מסתכל פעמיים). מקווה שעזרתי.

MetalSinagouge

New member
להתאמן.

בדיוק כמו שחיית בלי להכיר את התופעה, והיא לא קרתה לך (או שבתדירות מאוד נמוכה) ככה גם מודעות לתופעה בלי אימונים לא תביא להרבה תוצאות, או לתוצאות לא איכותיות. תעשה בדיקות מציאות בתדירות גבוהה, תתמיד ואין מצב שזה לא "ידבק".

Bluescale

New member
תראה

אי אפשר לצפות לתוצאות ללא מאמץ אבל שיטות ה ווילד והדילד נועדו לאנשים שלא רושמים ביומן החלומות או/ו לא מבצעים בדיקות מציאות יחד עם זאת, אני מציע להשתמש בבדיקות המציאות בתור משחק ביומיום כי פשוט מירב חלומותי הצלולים נובעים מ DILD שזה בעצם חלום צלול שנוצר עקב בדיקת מציאות בחלום רגיל.

Lil KeKe

New member
אבל גם זה לוקח

מאוד הרבה זמן... שבוע שבועייים ככה... ואני לא יכול לחכות אני חושב לעשות שוב ווילדים... מה אתה אומר ?

למעלה