בבקשה, עזרו לי

בבקשה, עזרו לי

אני רוצה להוריד את הפרק שבו הארם ומאק מתנשקים..... איזה מספר הוא או איך קוראים לו?? אם מישהו יודע - שיבורך! תודה מראש

אסור לנו לעזור להוריד פרקים....

אחרת כל השרשור יימחק... אבל.. אם את שואלת רקאיך קוראים לפרק שבו הארם ומאק עשו מליוני שיפרים למאושרים מאוד...זה פרק שם אני זוכרת נכון ומפשפשת בזכרוני היטב...נקרא LIFE LINE..... אבל רק ככה נדמה לי...לא בטוחה..חחח...

shipper heart

New member
אני הגעתי למסקנה שLL זה אחד הפרקים

היותר מדכאים בג'אג...בעע וסוזי תסתכלי על האנימציות...הם בשירשור שקשת עשתה בו חידון AJ...בשירשור ששמתי את האנימציה הראשונה...

harmless

New member
עוד חודש הפרק ה-200

אולי יהיה לנו עוד פרק מדכא:) אני יודעת למה את מתכוונת. נקווה שזה יהיה מדכא בצורה הרבה יותר טובה

shipper heart

New member
הוא לא יהיה! הוא יהיה עוד יותר מדכא

כי היא לא תחליט בסוף!! ישאירו את זה פתוח כמו שעשו בפרק האחרון של XF ואני שונאת כשמשאירים דברים פתוחים!!

אה כן..ראיתי!!!וגם אמרתי שזה מדהים!

איך את עושה את זה???? את יכולה להעלות לנו את כל הפרקים ככה...איזה קטע זה יהי...לא נצטרך להוריד ממקומות בלתי חוקיים...חחח.... וגם לא נהיה תלויים באף אחד כמו ערוץ 3 שיושן על האף...וסטאר עם כל הפרסומות... גל! יכול להיות שעלינו על סטארט אפ!

shipper heart

New member
ראית את השתיים החדשות?!

יש עכשיו 3...לא רק את זאת עם הנשיקה של LL... וחוצמזה- השתגעת!!!! לצלם פרק שלם!? רק הסרטון פתיחה לקח לי 187 תמונות!!!!! ואז עוד להקטין אותם כדי שזה לא יצא 100 מגה...נפלת על הראש סוזי?! חחחחחחח

חוצמזה...אחחח...איך הייתי רוצה לקבל

כזו נשיקה ממנו ...איוש...(כמו באנימציה השניה...וגם הנשיקה מLL...אויש...איזה כיף לה...קתרין לא צריכה שישלמו לה בשביל שתשחק עם דיויד...היא צריכה לשלם להם!!!!

shipper heart

New member
וואיייי דוגרי...חחח לראות אותו כל

יום כשהם עושים חזרות על הטקסט, לחבק אותו מדי פעם, לנשק אותו *אז מה אם רק אמממ...5 פעמים?! או קצת יותר היו כמה נשיקות באיץ' אוף אס ואנ'לא יודעת מה קרה במיוטני...* אוףף...לא פייר חחח

כן הם בטח משחקים אותה

אויש ...לא יצא טוף....אולי עוד טאק.... אולי עוד פעם..... אוף הזווית של הנשיקה לא היתה טובה ננסה שוף...חחח...

למעלה