בבקשה, עזרו לי!!!

בבקשה, עזרו לי!!!

שלום לכולם. אני חדשה בפורום הזה. אני מרגישה הרגשה כל-כך מגעילה שהייתי חייבת לעשות משהו בנידון. אני במצב ממש גרוע כי נפרדתי מחבר שלי (הוא היוזם) לפני חודש ואני לא יודעת מה לעשות. יצאנו תקופה מאד ארוכה ביחד ודיברנו על חתונה (עוד לא היה תאריך ולא טבעת, אבל הרוח נשבה לכוון...). הבעיה שהוא פתאום טען שהוא לא רוצה להתחתן (אני לא לחצתי עליו כמו שיש נטייה לבנות בדר"כ לעשות) כי הוא הפסיק לאהוב אותי. אני לא מסוגלת להשלים עם זה כי אני יודעת שבתוך תוכו הוא כן אוהב אותי והבעיה היא השיגרה שנכנסנו אליה אחרי תקופה כ"כ ארוכה שהיינו יחד (לא גרנו יחד) וכנראה הוא הרגיש ש"נמאס" לו. לכן אני חושבת שהבעיה היא שהוא מפחד שאחרי החתונה דבר כזה עלול לקרות, במיוחד אם זה קרה לפני הנישואים. אני מאד עצובה, בוכה כל הזמן ואני יודעת שאין סיכוי שנחזור כי הוא לא התקשר מאז. אני ממש לא יודעת מה אפשר לעשות. המצב הגיע לידי כך שאפילו יש לי כאבים בחזה כל הזמן וקשה לי לנשום. מה לעשות?

תגידי פעמים הגומל

כל הכבוד לאיש שהיה לו האומץ והשכל לעשות את הצעד לפני ולא אחרי כל הטררם של החתונה וכלה ומחותנים וחמה וראבק להתגרש ... תתחזקי ותתגברי ותראי שזה לטובה

אבל-

אני לא חושבת שהיינו מתגרשים!!!! הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי כי זה מה שהוא חושב שהוא מרגיש. אני יודעת שהוא כן אוהב אותי. בטח מי שקורא את זה עכשיו חושב שאני פתטית ומשלה את עצמי. אולי. אבל אני יודעת שמה שהוא מרגיש זה רק בגלל שהייתה לנו "ירידה". כמו לכל זוג, כמו בכל מערכת יחסים בריאה, יש עליות וירידות. מה לעשות, הייתה לנו ירידה. הבעייה שהוא לא אמר לי כלום והתנהג כרגיל. עד שזה הגיע לשלב שכבר הוא היה חייב לעשות משהו - לכאן או לכאן (הוא היה אמור להציע לי להתחתן איתו ממש סמוך לפרידה) ולצערי הוא בחר בפרידה וכפה אותה עליי. מה שכואב לי זה שלא קיבלתי הזדמנות לנסות ולהוציא אותנו מהשיגרה כי הוא לא רמז שהוא מרגיש ככה. האמת, גם אני הרגשתי "ירידה" מסויימת, אבל אמרתי לו את זה. דיברנו על זה והכל נפתר. חודשיים אחרי זה הוא נפרד ממני. אני מרגישה שממש בגלל שטות הכל נגמר ואם הייתה לנו עוד הזדמנות הכל היה נראה אחרת. אנחנו לא היינו מתגרשים אםן היינו מתחתנים. אני יודעת את זה, הוא אוהב אותי ואני אותו. פשוט נמאס לו והוא חושב שהוא לא אוהב אותי בגלל זה. בבקשה, תגידו לי אם נראה לכם שאני צודקת או סתם משלה את עצמי

אם הוא אוהב אותך

הוא יחזור אבל כמו שאת מספרת ברור לך שהוא לא אז הוא לא אוהב אותך או לא מספיק בשביל להשלים עם נישואין אז די פאטטית את לא.....

למה לא?

לא יכול להיות שרק נמאס לו, אבל עדיין הוא אוהב אותי? הוא אמר לי שכאדם ובתור ידידה הוא אוהב אותי ואני מאד יקרה לו והוא עדיין נמשך אליי, פשוט הייתה ירידה.

sidi

New member
שלום לך

אני חושב שאם הוא היה מרגיש באמת שהוא עדיין אוהב אותך אז הוא היה מנסה לחזור אלייך ואם הוא לא מנסה אז כנראה שהוא כבר לא כל כך אוהב אותך. צר לי לומר לך את זה אבל זה מה שאני חושב. עכשיו, גם אם את צודקת לא נראה לי שיש לך יותר מדי מה לעשות בנידון אז זה לא משנה. לדעתי את צריכה לנסות להמשיך הלאה ולשכוח אותו עם כל הכאב שקשור בזה. תנסי לצאת עם חברות אפילו שהבתחלה את לא כל כך תהני כיוון שתחשבי עליו אבל בשלב מסויים את פשוט תתרגלי לרעיון שהוא לא איתך ואת תתחילי להנות. דבר חשוב נוסף זה, תמנעי מלהתעניין בו ולשאול עליו פשוט תחיי את חייך.

ניקולי

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

ראשית אברך אותך ברוכה הבאה לפורום שלנו.. כעת לא אבזבז מזמנך ואגיב את תגובתי.. מקווה שאוכל לעזור לך או לפחות לתת לך הרגשה אחרת... תראי אולי זה ישמע לך קצת מגעיל מצידי לאמר לך אבל בגדול??? טוב שכך קרה ולמה אני אומרת זאת?? כי אני יודעת מה זה לחיות עם בן אדם שאני לא אהבתי...וזה הדבר הכי הכי... מתסכל בעולם. חבר שלך לשעבר קבע עובדה שאינו אוהב אותך יותר על כן הוא רוצה לחתוך את הקשר..את לעומתו מרגישה נפגעת, מתגעגעת ועדין אוהבת ... יקרתי היום את בוכה וקשה לך לסבול את העובדה שאינו מתקשר אלייך או.. למעשה שנפרדתם.. עכשיו אני שואלת אותך ותעני לי בכנות.. מה היית עושה אילו.. הייתם ממשיכים לכיוון החתונה כמו שאמרת.. ויום אחד יום בהיר אחד הוא היה מצהיר בפנייך כי אינו אוהב אותך יותר.. ושהוא רוצה לחתוך את הקשר שלכם?? שאת יודעת בעצם מה זה אומר נכון??? זה אומר גירושים ומי יודע מתי זה היה קורה?? אולי כשהיו לכם שניים שלושה ילדים?? או אולי שאת כ"כ נקשרת אליו שיהיה קשה לך לוותר עליו?? את לא יודעת עד כמה הפרידה אז היתה הרבה יותר קשה!! למעשה, חבר שלך עשה בחוכמה שאמר לך שהוא רוצה להפרד עכשיו כי עכשיו זה הזמן ולא אח"כ.. לטענתו אינו אוהב אותך אולי הוא כן ואולי הוא לא.. את בטוחה שהוא אוהב אותך.. ומה שיש לי להציע לך בנוגע לתחושותייך השאירי אותן במקומן כי לעולם לא תוכלי לדעת מדוע אמר את אשר אמר.. לדעתי הוא הסתכל על הזוגיות שלכם כמה שנים קדימה.. והחליט שאת אינך לו והוא לא לך.. זה קשה, וזה כואב.. אני יודעת..אך את חייבת להמשיך הלאה .. בטוחה אני כי יום אחד תמצאי באמת את האושר שלך וזה שאת צריכה להיות איתו יגיע. את חייבת לעצמך יותר מאשר לכל אחד אחר בעולם... לגבי הנשימות שלך תפסיקי להכניס לראש שלך מחשבות שמפסיקות לך את הנשימה ותתחילי לנשום לאט לאט ברוגע ושלווה אל תלחיצי את עצמך ויהיה בסדר שלך ניקול*

מאוד עצובה שלום.

צר לי לקרוא את הסיפור העצוב שלך, אך תתנחמי, ולמה אני אומרת לך את זה? אז ככה: בדיוק לפני חודש ושלושה ימים נפרדתי מהחבר שלי, הוא נפרד ממני, בטענה שהוא מבולבל והוא רוצה להיות לבד, הוא טען שהוא עדיין אוהב אותי וזה לא קשור לאף בחורה אחרת, פשוט רצון ודחף פנימי של להיות ל-ב-ד, ואולי עוד נחזור כשיחליט מה הוא רוצה, היה נאיבית והאמנתי שעוד נחזור. אך עם הימים התגלה לי שהוא יוצא עם מישהי (שאני לא מכירה) הגיע שמועה שגם ממנה הוא נפרד, לפני שבוע הוא היה באילת עם האקסית שלו שאיתה יצא 3 שנים, מישהו שמכיר אותי ואותם היה איתם במקרה באותו מקום בילוי וסיפר לי שהוא פשוט עלה לבמה והציע לה נישואים, וכמובן שקנה לה טבעת והייתה שם התרגשות גדולה, הסיפור הכעיס אותי נורא והייתי מדוכאת אך יום למחרת כבר השלמתי עם העובדה שגם אם הוא יחליט לחזור אליי, אני כבר לא רוצה אותו, כי מי שאוהב לא יעשה דבר כזה ובמיוחד שעבר בקושי חודש, ויש לציין שאני מאוד אוהבת אותו. והכי חשוב שרק אתמול גיליתי על הצעת הנישואים, כך שתביני שזה מאוד טרי, אבל הוא לא שווה דמעה החלטתי להמשיך בחיי בלעדיו. אז חמודה, פשוט תוותרי, כי אם יש לו ספק לגבי האהבה שלו כלפייך אז זה סימן שהוא לא ראוי לך, את שווה הרבה יותר מזה. אז כמו שאומרים... "לא חסר דגים בים". בהצלחה מתוקה.

למעלה