בבקשה עזרה

Y A E L I 37

New member
בבקשה עזרה

קניתי במיה טריה. מתחשק לי להכין לשבת. אשמח לקבל מתכון לבמיה ברוטב עם עוף. מחפשת מתכון קל לדג אמנון בתנור ושיצא די רטוב ולא יבש. יש לי כוסברה שום מה עוד???? זה למחר בערב. תודה מראש וליל מנוחה יעלי

יקירת../images/Emo140.gifאת ראש הבמיה[צופציק]יש לקטום

בזהירות בתנועה סיבובית עד לפני השוליים אם תביטי הייטב תיראי שוליים מחתחת ל"צופציק" בחלק העליון של הבמיה ובכך הבמיה לא תיפצע ולא ייצא הריר מתוכה וגם בטיגון בישול בזהירות בעירבוב עדיף להקפיץ ולא רצוי לבשל הרבה מקווה שאני ברורה מתכונים אין לי אז שהייה בהצלחה

אני עושה ככה

מטגנת בצל עם שום ורסק עגבניות מוסיפה סוכר לנטרל את חומציות הרסק מוסיפה מים ותבלינים, מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה, כורכום וא.מרק עוף לא חובה, מוסיפה את העופות, את יכולה לטגן את העוף עם הבצל, להוציא אותו, לטגן את הרסק ואז להחזיר את העוף. כמובן לשטוף את העוף במים חמים לפני זה, רותחים. מכסה עם מים נותנת לזה 10 דקות בישול ואז זורקת את הבמיה, בערך עוד 30 שעה........משהו כזה. וזהו. את יכולה לעשות עם כרישה ובמיה בלבד, או עם בצל ובמיה בלבד.

ראי באתר הטעים והמוצלח הזה

שום פלפל ושמן זית << של השף
חיים כהן המקסים ליחצי בסרגל מתחת לכותרת >> חיפוש מתכונים יפתח לך חלון ואז רישמי במיה לא הצלחתי להעלות ישירות את הקישור למתכוני הבמיה בהצלחה לילה טוב

Y A E L I 37

New member
תודה רבה זיווי ואמא של.. עזרתן לי

אני אבשל אותה עם נעוף. תודה

למעלה