בבקשה עזרה!!!!!!!!!!

liata17

New member
בבקשה עזרה!!!!!!!!!!

אני שואלת בשביל בת דודתי. היא בת 27, נשואה כשנתיים וחצי + תינוקת בת שנה. הבעיה היא כך: בעלה לקה בהתקפי חרדה לפני כשנה וחצי בעקבות גידול שמצאו בחדו, וברוך ה' לאחר בדיקה גילו שהוא לא סרטני והוא בריא כמו שור, אבל הוא לא יצא מזה. הוא ואשתו חיים בנפרד, היא אצל הוריה עם הילדה והוא אצל אמא שלו שמפרנסת אותו, מפנקת וכו'... הוא לא עובד ואפילו לא מחפש, לא מראה רצינות לצאת מהמצב. לבת דודתי נהרסו החיים כי אין לה בעל תומך, היא מגדלת את הילדה עם הוריה שמטורפים עליה. היא פתחה תיק ברבנות אבל הוא לא הופיע ואף אמר שלעולם לא יתן לה גט. היא עדיין צעירה ורוצה חיים נורמליים עם משפחה מאוחדת אך בעלה לא מראה אכפתיות בקושי רואה את הילדה. בקיצורמה היא עושה, היא לא רוצה לפגוע בו אבל היא רוצה להמשיך בחיים ולהיות מאושרת, נמאס לה לעצור את חייה בגללו. יש למישהו\י עצות נבונות? היא במצב מאוד קשה, דיכאונית וחסרת ביטחון, מישהו??????????? תודה.

יש אירגונים

שנותנים סיוע משפטי ...אפילו בחינם תבררי איתם ..הם לבטח יוכלו לעזור

liata17

New member
תודה,אבל.....

אני לא חושבת שהיא היתה רוצה להגיע לזה בגלל הילדה. היא מעדיפה גרושין שקטים ללא בעיות. היא לא הטיפוס הזה של בתי משפט.

הליך משפטי לא מחייב גירושין קשים...

הכוונה בהליך משפטי, היא לקבל יעוץ, ולראות כיצד ממשיכים.. מה הזכויות שלה ומה לא?.או לחילופין איך פותרים את הבעיה? אני חושבת שלא תקבלי פה תשובה מדוייקת מאחר ולכל גירושין יש סיבה אחרת, וכל גירושין הוא לגופו של כל אחד ואחת פה .. ולכן הדרכים לפתרון או לא פתרון הינם תלוי במקרה ובנסיבות המקרה.. לכן, אין תשובה חד משמעית אלא לקבל עזרה מקצועית..ועזרה מקצועית משמע ייעוץ משפטי וחשוב לדעת, כאשר פונים ליעוץ מקצועי, אין מחייב הדבר שהוחלט שהגירושין עוברים לפסים מכוערים, טעות גדולה לחשוב כך.

אני מסכימה

קודם כל היא חייבת לקבל ייעוץ משפטי טוב. במקרה של עגינות יש מצב לערב גם רבנים שעוזרים כמיטב יכולתם. בלית ברירה יש גם סנקציות שניתן להפעיל (שלילת רשיון נהיגה וכו'). היא צריכה לדעת מבחינתה מה הזכויות שלה ולהמשיך משם. בהצלחה

בשביל טנגו צריך שניים..

כדי שיהיו גירושים שקטים, צריך שניים שירצו את זה.. אם היא רוצה להתגרש, והוא לא, אז זה יהיה פחות יפה.. לפעמים ורק לפעמים אם עושים קצת "רעש" בהתחלה, הצד הסרבן מתרצה ומבין שכדאי לו אחרת.. הייתי מציע שתקבע לעצמה קו אדום שעד אליו תמצה את כל האפשרויות השקטות שעומדות בפניה, כמו למשל גישור.. אחרי אותו קו, מבחינתה המטרה מקדשת את האמצעים.. בהצלחה

אני לא מכירה אותך

ובטוחה שכוונתך טובות, אבל אני באופן אישי מאוד מסתייגת מעזרה שמציעים אנשים שאני לא מכירה. בפורומי גרושים גרושות וכדומה מסתובבים המון שרלטנים. כמובן שאני לא אומרת שזה מה שאתה, להפך. אני בטוחה שיש לך כוונות טובות. אבל אני מציעה לחברי הפורום להעזר באנשים מוכרים, ידועים ובעלי המלצות.

למעלה