בבקשה - עזרה !

מיקמיק23

New member
בבקשה - עזרה !

שלום רב, אני לא יודע עם זה הפורום הממש נכון אבל חייב לספר למישהו ! ואתם הראשונים לשמוע , כי מרגיש אני חייב להוציא את זה החוצה. כרגע חזרתי מדייט, יותר נכון מפגישה, נפגשתי עם מישהי שהכרתי מאתר הכרויות בפעם הראשונה. היא גרה רחוק ממני, והיא באה עד אלי עם המכונית ! ונסענו לחוף הים לשתות ולטייל בחוף. מאוד הופתעתי מכך שרק אנחנו מכירים אולי שבוע וחצי כבר היא באה אלי... זה היה ממש מפתיע. אך האמת יצאתי מתחושה מוזרה מהפגישה ואני צריך את עצתכם אני מרגיש ממש מוזר. אני אספר על עצמי. מעולם לא הייתה לי חברה , בגלל בעיות אישיות שהיו לי בבית , לא יכלתי להכניס אלי בחורה , וגם לא יכולתי לפתוח את הלב שלי לשום בחורה כי פחדתי להפגע.... בגלל הטראומה שהייתה לי בבית ( אבי נטש אותי) ואני מפחד להקשר לבחורה לאהוב אותה ואז היא תפגע בי בלי כוונה וזה יהרוג אותי מכאב. לכן אף פעם לא הייתה את המישהי המיוחדת שאני יהיה איתה שמתאימה לי ושתבין אותי ושתשלים אותי. אבל הבחורה שיצאתי היא יפה! היא מאוד מבריקה , היא שמה לב שאני רגיש.... ומשום מה אני חושב שהבחנתי שהיא לא ממש אוהבת את התכונה הזאת, כי סיפרתי לה בעקיפין למה אף פעם לא הייתה לי מישהי רצינית ואהבה, כי פחדתי שהיא תשמע את הסיפור ותבהל ממני... לכן לא ממש סיפרתי לה , אבל אמרתי לה שעברתי משהו טראומתי. והיא שמה לב ובפגישה היא אמרה לי , שהיא חושבת שאולי אני הומו, או שאני מתנהג כמו , למרות שאמרתי לה שממש זה לא הענין ואין קשר, והיא שוב חזרה על זה שאני רגיש, והיא צינית. ואמרתי לה שמעי יש בי עוד צדדים אני גם ציני וגם בחור עם הומור וכו'.... והתנשקנו... היא ממש מוצאת חן בעיני ! אבל משהו בי פוחד ומרגיש שאולי היא לא תרצה אותי בגלל הרגישות שבי , שהיא כבר קבעה את זה. נכון אני רגיש , אבל לא עד כדי כך.... אבל אני תוהה עם עצמי, מה רגיש זה רע??? למה אני מרגיש עם עצמי כרגע רע מהפגישה הזאת. של אולי זה לא יצא לפועל הקשר הזה.... חשוב לציין שאבי נטש אותי, אין לנו מכונית ואנחנו יחסית בסדר מבחינה כספית , אך אני מפחד מהמעמד שלה יש מכונית ולי אין, ואני יתקשה להגיע אליה... ואני פוחד שהיא לא תרצה אותי כי אני לא יוכל להעניק לה ולהגיע אליה ולצאת איתה למקומות. אמרתי לה שאני אספר לה בהמשך הכרותינו מה קרה לי במשפחה.... ( לא חשבתי שראוי לספר הכל מפגישה ראשונה ובטח שלא להפחיד אותה) כי אני בטוח שסיפור כזה מרתיע. אך לא יודע משהו בי מרגיש לא טוב עם עצמי, אולי הייתי צריך להציג דברים אחרים שלי? אבל בעצם זה אני ! למה אני צריך לשחק מישהו שאני לא?! ואמרתי לה בסוף הפגישה, שמעי את ממש מוצאת חן בעיני ואת מקסימה, ואני ארצה עוד פגישה ולפתח את הקשר.... ממש סיכמתי מה שאני מרגיש, כי כזה אני, והיא לא אמרה הרבה, היא אמרה שמע אני רוצה , תגיע אלי ונצא ונראה לאן זה ילך. ושאין לה ממש מה לסכם מבחינתה. הרגשתי שאולי חפרתי לה בשכל, ושאולי אני לא ממש מעניין אותה... אני לא יודע , אולי זה הפחד של פקשקוש קשר שסוף סוף אני רוצה ! רציתי להגיד לה שחסר לי אהבה בחיים, ומאוד חשוב לי אהבה, מאוד חשוב שתבוא הבחורה שתמלא אותי מאז שאבא שלי נטש אותי ותתן לי את הצרכים האלה, במקום להרגיש רייקנות ופחד להפגע ולא להתקרב ולהצמד לאנשים. אבל אני לא יודע מה לעשות ..... האם באמת לזרום בקשר הזה?? האם באמת לספר לה בהמשך על מה שקרה? או לעזוב את הסיפור הזה שהיא לא תרתע. מצד שני אני חייב להגיד לה עם מי היא נמצאת. אני חייב להבהיר לה , שתשמעי אין לי רכב. וזה המצב... אך אני אני לא יודע, אולי לא צריך לומר את הדברים האלה בשביל לא להרוס לעצמי את הסיכוי ? מה אתם אומרים?? אני מרגיש ממש מבולבל, ולא יודע... אני לא יכול להתכחש לעבר, אני באמת יכול לשפוך את האור על המקרה הזה ולהציג בפניה את זה , אך אין לי ספק שזה ירתיע אותה. ושאלתי אותה, מה רגישות זה רע? היא אמרה לי במידה מסוימת שכן לפעמים... אינני יודע... כבר . בבקשה תגידו לי האם התנהגתי בסדר? האם באמת לצפות ולהשקיע בקשר שאולי צמח ואולי זה בעצם הסתיים ואני לא יודע את זה כי לא היה נעים לה לומר? למרות שהתנשקנו... והרגשתי מצד אחד שיש משיכה מסוימת.. אבל לא חמימות .. כמו שאני רציתי לחבק אותה. ממש חסר לי חיבוק.. אוהב.. , אף פעם לא אהבו אותי.. ואני רוצה שסוף סוף מישהו יאהב אותי. חשוב לציין, אני לא נראה מכוער או משהו, אני פשוט יש לי אופי קצת מופנם, קצת ביישן, קצת מתרגש, כנראה שהיא חשבה שאולי אני הומו. מכל הדברים האלה... לא יודע. אבל כזה הוא אני, אבל אל מי שאני נפתח , אני ממש לא , אני מצחיק אני מבדר אני בסדר גמור אני חושב. אך לא יודע, תגידו לי את דעתכם את פשר הדייט הזה?. מה לעשות במקומי?? אודה מאוד על העזרה, זה ממש חשוב לי ואני מרגש רע , ומוזר ושמח טיפה כי אני לא רוצה לפתח ציפייה יותר מדי אבל יותר מכל אני צריך לדבר עם מישהו ולהוציא את זה החוצה, מקווה שתעזרו לי.... תודה רבה !

דעתי...

קודם כל, אני חושבת שציפיות, בסופו של דבר, הן לא משהו שאפשר "לגרש". אם הבחורה מצאה חן בעיניך סביר שתצפה ליותר, אבל חשוב שתכין את עצמך לכל מצב שיהיה... אתה אומר שבפגישה היית אתה עצמך ובמילים שלך "למה אני צריך לשחק מישהו שאני לא?". אין שום סיבה. תראה, גם אם שניכם גרים רחוק האחד מהשני, תמיד יש דרכים להגיע אליה בלי רכב. אמנם, הן מסורבלות ולא נוחות אבל אם הקשר הזה יתפתח למשהו קרוב יותר- זה לא הדבר שיפריע. את פשר הדייט הזה תדע רק בעוד כמה ימים כשתיפגשו או תדברו שוב ואני מאמינה שעם הימים הקרובים תבין יותר מה העמדה של הבחורה לגביך. בהצלחה!

מיקמיק23

New member
אני יודע

שאת זה צריך לברר בעוד כמה יציאות.... ואז לשאול אותה תגידי, את רצינית לגבי?. בפעם הבאה אני פחות אשאל אותה.... עלי עליה וכו'. קשה להוציא ממנה מחמאות עליי, ושלא תביני לא נכון, זה לא מוסיף לי לגאווה המחמאות.... זה פשוט כלי למדד לראות אם אני מוצא חן בעיניה, ואני לא זוכר שהיא הרעיפה לי מחמאות אלה היא הייתה איתי ציני, שאני רגיש וכו'. אני לא יודע למה אני יוצא מהפגישה הזאת באופן מוזר... באמת... בדר''כ אני מרגיש את הבנאדם איתי. ממש קשה לי לפצח את זה. לאן זה יילך... האם את חושבת שטעיתי בזה שאמרתי לה על הרקע המשפחתי? האם זה יהיה נכון לספר לה בפגישה הבאה על הרקע המשפחתי? או שזה ממש אסור לספר !! כי היא תפחד ותרתע.... אני מרגיש חוסר ביטחון בגלל זה, כי אני רוצה שהיא תדע מראש למה שהיא נכנסת, לראות אם היא באמת בחורה שמוכנה קשר כזה ולא מסתכלת על הדברים של אוטו, כסף. אלה באמת באה מאהבה. זה מה שהכי חשוב לי אהבה ! אינני יודע... מה את חושבת? אוף אני מרגיש מוזר....ררר

אל תחשוש לספר דברים על עצמך

אבל לפני שאתה חושף את עצמך ואת הרקע ממנו אתה בא, כדאי לברר (וזה לא רק בדייט, בכלל) עד כמה קרוב אתה רוצה להיות עם אותו אדם. אני מבינה שמבחינתך יש עתיד לקשר ואתה מחכה לראות איזה פידבק תקבל. כרגע- הייתי מציעה להישאר בהילוך ראשון, לצאת, להכיר, לראות אם נחמד ביחד... לדעתי אין לך סיבה להכין אותה לסיפור על משפחתך. אם היא הקשר יתהדק והיא תירתע מהסיפור שתספר לה- היא תוכל תמיד ללכת אחורה, אבל אתה צריך להרגיש שלם עם מי שאתה נפתח בפניו וגם זה לוקח זמן. אל תשכח, אהבה לא מוצאים ברגע אחד, בערב אחד. יכול להיות שהפגישה הבאה ביניכם תגלה בה צדדים שאתה לא כל כך תאהב, נכון? לך עם הלב, אם יש לך משהו להגיד, תגיד, אבל תזכור להבדיל בין אהבה ובין הרצון לאהבה, לפעמים הקו הדק שביניהם מיטשטש.

מיקמיק23

New member
יש

צדק בדבריך, פשוט נכביתי בעבר שגילתי את הסיפור עליי, אך אני לא יכול לשמור את זה בבטן , אני רוצה שהבחורה שתיהיה איתי תיהיה בגלל מי שאני ! לכן אני הייתי מספר תמיד. לדעתי קצת קלקלתי בזה שהיא יודעת שעברתי דברים בחיים... אבל יש דרך לתקן, אם היא אמרה כן אני רוצה שנפגש פעם נוספת, אבל הפעם שאני יתקרב אליה, משמע שאני יסע אליה. אלוהים יודע איך....... כי אני בצבא. והיא לא , ולי אין אוטו. והזמן מוגבל עם יש תחבורה ציבורית. יש צדדים שאני לא יודע על מה לדבר איתה האמת..... באמת... אבל משהו בי אומר, זאת בחורה ממש ממש ממש שמוצאת חן בעיני אני לא יודע למה, אולי הפשטות שבה. היא בחורה קשה, היא לא מרעיפה מחמאות וקשה לי לצחוק עם בנאדם ציני, אין לה הרבה נושאים כל כך משותפים איתה חוץ מאהבה לספורט שהיא גם אוהבת... אני מקווה שזה ישבר הקרח הזה.. יש מה לשבור בו ! אבל מצד שני אני רוצה לרקח אותה, אני רוצה שגם לה יהיה איזהשהוא רגש..... למה לעזאזל היא חשבה שאני הומו?! פאק. בגלל שאני ביישן וכו....? זה רע להיות רגיש לדעתך? תביני עם באמת הקשר הזה יילך וישבר הקרח ויהיה באמת קשר טוב, אני חושב שאני יבכה בהזדמנות בבית כי יש אצלי מחסום ריגשי שסבלתי שנים בגלל הנטישה, שסוף סוף מישהו אוהב אותי..

תותס

New member
אתה כזה מתוק!

תשמע, אל תתן לבחורה אחת שאתה בכלל לא מכיר להוריד לך את הביטחון. תמיד תשדר ביטחון - בכדי שתיחשף בפניה היא צריכה להרוויח את האימון שלך - אל תראה פגיעות יתר וחולשה - נכון שאתה נלהב, ומוכן כבר להתמסר ולאהוב/להיות נאהב אבל זה לא אומר שהיא הבחורה המיודת לך. את כל הנושא של הנטישה לדעתי אתה צריך לפתור לבד עם עצמך בלי קשר לבת זוג. אבל - תזכור!!! :) תראה לה ולכל בחורה שלא תהיה שאתה גבר! ושאתה עומד חזק על שתי רגליים ומעריך את עצמך, ושיש לך ביטחון. שהן יקרקרו סביבך. גם אם יש לך רגישות לא צריך לחשוף אותה על ההתחלה. זכור! :) בהצלחה

מיקמיק23

New member
הלב

יודע, הוא רוצה לנסות, ואני מסמיק ברמות, ואני ביישן , אז התרגשתי ושחזרתי הביתה מהדייט לא הרגשתי טוב עם הבטן שלי, הפרפרים עפו בלי סוף שם ! אז אני יודע שזה זה, הייתי נרגש מאוד, ולא עוד בחורה שכן אתה שמח וכו וזהו... היא כן עשתה משהו, עצם זה שהיא באה עד אלי באוטו ! מרחוק! ועוד פעם ראשונה ! אני יודע שאני לא צריך לספר את הדברים האלה... אבל אני חושב שאין בי עוד צדדים לספר עלי, אני אולי חושב את עצמי לבחור משעמם ואין לי ממש נושא לשיחה איתה האמת... כי היא כל הזמן דיברה איתי על החברות שלה ושוב ושוב ושוב...... אבל לדבר איתה מעבר לזה , על אולי אני והיא, זה נושא כבד אז אין טעם. חוצמזה אין לי ממש מה לדבר איתה. אני אשמח מאוד לעוד טיפים. ושהתנשקנו בסוף היא אמרה פעם הבאה אתה תבוא אלי . אמרתי שכן. אני חושב שאני אסע אליה השבוע, עוד שהברזל חם צריך להכות בו ! וגם אני מפחד שאני יאבד מומנטום ואולי היא תצא כבר עם גברים במקביל.... ואני אתאכזב. עם כל מה שעברתי אני הדרדרתי בביטחון עצמי נהפכתי למופנם וסגור יותר. אבל כמו שחבר שלי שמכיר אותי מכיתה א' אמר לי , שמע אתה מתלה את עצמך מה שקרה בבית וככה אתה מתנהג, אם אני לא ינסה אני לא אדע בחיים ! ואכן זה שינה בי משהו בדעה של מישהו אחר... לראות זווית אחרת, ואמרתי כן הוא צודק. וגם אתם צודקים ! אני כל כך שמח שקיימים פורמים כאלה של לשפוך מהלב ולקבל דעות ... זה חשוב לי נורא. אז מה דעתכם, להכות בברזל שהוא חם? ואיזה נושאים כבר יש לי לדבר איתה? אני מרגיש דורך במקום...... אני אשמח אשמח אשמח אשמח מאוד לקבל דעותיכם , חשובה לי! ואחרי הבעיות הנפשיות שהיו לי ושהסתגרתי עם הלב שלי, אני חושב שאני מתחיל להפשיר ומתחיל להרגיש פרפרים ואולי לאהוב,... עוד חזון למועד. אבל אני כל כך רוצה לתת ושיאהבו אותי, מה שהיה חסרלי כל השנים הללו. תודה לכולם ושבוע טוב !

למעלה