בבקשה עזרה

בבקשה עזרה

לקחתי משאבת ספקטרה מיד שרה ויש לי שאלות : 1. עכשיו אני רואה שיש אפשרות לדו צדדי האם עדיף להניק בצד אחד ולשאוב בצד השני או אחרי הנקה דו צדדית כמו שאני עושה היום לשאוב בשני הצדדים באותו זמן אני אקנה עוד ערכה ואז יש אפשרות לדו צדדית 2. כתוב לא להשרת במים חמים את הערכה אלה לנקות ע"י עירוי במים חמים מה הכוונה ואיך אני מנקה את זה אחרי השימוש ?

1טלטלים

New member
בבקשה

היי, בוודאי ששאיבה דן צדדית היא נוחה ומקצרת זמני שאיבה והיא די יעילה,תלוי איך את מסתדרת אם כך (יש אמהות שסולדות מכך ,יש שקשה להם לתמרן בין הנקה ושאיבה ...),אך תמיד צריך לנסות...כאשר מניקים בצד אחד שואבים מצד השני מנצלים היטב את הגירוי ואת השחרור רפלקס החלב הנוצר על מנת להפיק את מירב מהעסק.גם האפשאות שניה היא מצויינת,אפשר להניק ואח"כ לשאוב את שאריות שתינוק השאיר,אגב כך ניתן לגרות את השד לייצר עוד כמות של חלב (טיפ טוב לימים "קשים" של שאיבה קשה ),תזכרי ששאיבה היא מיומנות נרכשת וצריך לתת מספיק זמן לעצמך להתרגל לעניין. לא להשרות-השרייה במים שלנו(קשים) גורמת לחלקים לצבור שכבה דקה של אבן...רצוי לשתוף את החלקים הניתנים לשטיפה במי סבון חמים,לייבש היטב ו...מוכן לפעילות! בהצלחה,

למעלה