בבקשה עזרה....

hopedream

New member
בבקשה עזרה....

אז ככה, לפני כשבועיים קיימתי יחסי מין עם קונדום למרות שאני לוקחת גלולות ובאיזה שלב הקונדום החליק. כדי להיות בטוחים שהכל בסדר, לקחתי פוסטינור על הבוקר (6 שעות אחרי) ועוד כדור כעבור 12 שעות, כמו שהיה כתוב באריזה. בנוסף המשכתי עם הגלולות כרגיל. עכשיואני ביום החמישי בהפסקה עם הגלולות והמחזור לא מגיע
האם שיגיע היום השביעי להמשיך רגיל עם הגלולות
ללכת לרופא
מה לעשות

יקירתי ../images/Emo24.gif

ראשית, מציעה לפנות לרופא ולברר מה קורה. נשמע שעשית סלט שלם של הורמונים בגוף שלך. אני לא ממש מבינה: האם השימוש בקונדום היה כדי למנוע הריון או מחלות למיניהן. אם האפשרות השניה, אז למה לקחת פוסטינור? ובכל מקרה למה לקחת פוסטינור, הרי את משתמשת גם בגלולות? אני רוצה לוודא שאת מודעת לכך שפוסטינור זה לא מין סוכריה כזאת שלוקחים מתי שבא כדי לוודא שהכל בסדר, אם אין שום סיבה ממשית (את על גלולות!!!).
אני יודעת שזה לא קל, אבל נסי לדאוג לעצמך ולגוף שלך מעל הכל, ולשמור על הבריאות שלך. בכל מקרה, עכשיו את כבר אחרי, אז מציעה להתייעץ עם רופא שיוכל לשפוך אור על השילוב בין הגלולות לפוסטינור ועל מה ניתן לעשות עכשיו.

hopedream

New member
הנה הסבר...

א. אני לוקחת גלולות באופן קבוע אבל שכחתי יומיים לפני הסקס לקחת אחת. ב. אני משתמשת בקונדום כדי למנוע מחלות למינהם. כי גם אם נמצאים בקשר הרבה זמן וגם אם לא, לעולם אין לדעת... ג. גם אלה שמתשמשות בגלולות אבל היתה להם פשלה כמו שלי (לשכוח אחת) לוקחות פוסטינור, וזה כתוב בעלון לצרכן. תודה על התגובה

היי שוב...

אוקיי, א. מסביר קצת יותר מדוע לקחת פוסטינור. השאלה שלי התייחסה למצב שתארת בהודעתך הראשונה, שאת לוקחת גלולות באופן סדיר
נו, היית אצל רופא?

hopedream

New member
עוד לא, אבל...

רופא אמר לי שיכול להיות שהמחזור שלי יתעכב קצת בגלל הפוסטינור ושאם לא אקבל תוך 3 ימים אז לעשות בדיקה הריון, אם ייצא שלילי אז לא לדאוג ולהמשיךרגיל עם הגלולות. פשוט יש קצת "סמתוחה" עם ההורמונים ובגלל זה ייתכן והמחזור מאחר. לדעתו הסיכוי שבאמת נכנסתי להריון הוא נמוך. הבה נתפלל שהוא צודק

למעלה