אף אחד לא אוהב אותי יותר ממכם ...
T TֱAֱMֱIֱR New member 17/5/05 #25 ../images/Emo140.gifאה. אל תשים לב אליי כרגע השמש ואבי לא עושים לי טוב!
B bluster cruncher New member 17/5/05 #13 נוף מה מהמישפטים הבאים מדליק אותך? 1.הצליפי בי מלכתי.......... 2.הצלף בי מלכי........ 3.תסותבבי ותרימי גבוה גבוה 4.תסתוב ותרים גבוה גבוה
נוף מה מהמישפטים הבאים מדליק אותך? 1.הצליפי בי מלכתי.......... 2.הצלף בי מלכי........ 3.תסותבבי ותרימי גבוה גבוה 4.תסתוב ותרים גבוה גבוה
A A s T r i XX New member 17/5/05 #27 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גזורים אתם בדודה שלי ! ! אה ותודה למי שהביא לי את המילים...
D Dudaaa New member 17/5/05 #32 נוף נכון שמדובר כאן עלייך? ../images/Emo6.gif http://news.walla.co.il/?w=//681526 כ"כ מתאים לך....
G GallaxY New member 17/5/05 #35 חחח לא הוא בן 16 ../images/Emo13.gif אבל זה בהחלט משהו שהיה מתאים לו לעשות חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
חחח לא הוא בן 16 ../images/Emo13.gif אבל זה בהחלט משהו שהיה מתאים לו לעשות חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח
D Dudaaa New member 17/5/05 #39 אף אחד לא טען שאתה פדופיל פשוט סתם אמרתי שדווקא מתאים לך לאונן ליד גן ילדים בזמן שהם משחקים בחוץ לתומם...
אף אחד לא טען שאתה פדופיל פשוט סתם אמרתי שדווקא מתאים לך לאונן ליד גן ילדים בזמן שהם משחקים בחוץ לתומם...