בבקשה עזרה! !

שלוריתי

New member
בבקשה עזרה! !

קרה לכן פעם שהפלצתם ליד החבר שלכם? זה קורה לכם הרבה? האם בן הזוג לא נגעל?

התהוות

New member
תשובה

כן, הפלצתי ליידו כמה וכמה פעמים (בכל פעם שהגוף רצה). למען האמת, לא כ"כ הייתי רוצה בנזוג שלא יקבל אותי כמו שאני- ואני ייצור מפליץ מה לעשות?! זה לא נוח ולא נעים לחכות לרגע שלא נהיה ביחד בשביל להפליץ ולפעמים הגוף פשוט עושה את זה בלי לשאול...

אבל

(סורי שאני מתפרץ) זה לא כייף להסתובב עם מפליצנית! קצת עדינות לא מזיקה ואם צריכים להפליץ זה לא חייב להיות לידו , אפשר לקפוץ רגע לחדר אחר או לשירותים ולא יקרה כלום בדרך!

mitzy21

New member
באותה מידה

הוא יכול לקפוץ לחדר השני כדי לחטט באף, לחטט באצבעות הרגליים שלו, לתקוע גרעפס וגם - להפליץ.

מי שמפליץ הוא לא מפליצן

אלא פשוט יצור אנושי עם צרכים ביולוגיים, כמו כולם. זה נכון שלכל זוג יש את "כללי ההתנהגות" שלו, ולזוג שלא מתאים לו - אז לא. אני אישית לא הייתי רוצה להימצא בזוגיות כזאת.

תשארי איתו מספיק שנים - וזה יקרה

מה לעשות, אנחנו אנושיים. אחרי מספיק זמן יחד יקרו לכל אחד מכם פאדיחות מהסוג הזה. כל אחד מכם יזכה לראות את השני במצבים לא נעימים/אסתטיים (חולים מאוד, שיכורים מאוד). ככה זה.

invisible touch

New member
שנים???

משום מה לידי כולם מרגישים צורך להפליץ ועוד אחרי חודשיים בלבד... כנרה משהו בי לא פסדר... אבל זה משעשע...מוסיף הרבה צבע וריח [חחח] למערכת יחסים:)

בד"כ בתחילת הקשר

יש צורך להרשים, ואנו לא בדיוק מתנהגים עם בן הזוג בצורה הטבעית לנו. עם הזמן הקשר מתהדק והופך ליציב, וחלק מה"חמימות" של יציבות זו זה להיות אתה ולחוש ביטחון להראות בכל המצבים, כפי שבילבולונט ציינה. אבל כמובן שאצל כל זוג זה שונה, והכל בסדר איתך, ממש בסדר
!

למעלה